Timaş Yayınları Erken Orta Çağ Avrupası'nda Hayat

159,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
169,12 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
196,30 TL
Kurumsal Fatura
185,05 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Erken Orta Çağ Avrupası'nda Hayat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Sipariş Satıcı Ünvanı: TİMAŞ BASIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844003390200014 Vergi Kimlik Numarası: 8440033902
    Bu ürün Kitap Sipariş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Türkiye'de Orta Çağ Avrupa tarihi üzerine yapılan çalışmalar genellikle Geç Orta Çağ'a odaklanırken yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Doç. Dr. Özlem Genç, bu eserinde Erken Orta Çağ Avrupası'nın önde gelen toplumlarından biri olan Franklar üzerine yoğunlaşmıştır. Yazar, Erken Orta Çağ Avrupası’nda Hayat isimli bu çalışmasında, Frankların tarih sahnesinde görülmeye başladıkları andan onları merkezî bir güç altında birleştiren Clovis`e kadar siyasi faaliyetleri, Roma İmparatorluğu ile ilişkileri ve en önemlisi Orta Çağ Avrupası`na etkilerini değerlendirmiştir. Bu etki, Clovis döneminde derlendiği düşünülen ve Frankların bilinen ilk yasaları olan Pactus Legis Salicae üzerinden incelenmiştir. Bu metni orijinal dili Latinceden Türkçeye çeviren Özlem Genç, böylece ülkemizde hem kaynak azlığından yeterince bilinmeyen Erken Orta Çağ`ın hem de Frank tarihinin daha iyi anlaşılmasına katkı sağlamaya çalışmıştır. Özlem Genç’in uzun süreli ve meşakkatli çabalarının sonucu olan bu eser, Türkçe literatürde Erken Orta Çağ Avrupası hakkında önemli bir boşluğu dolduracaktır. Ürün Adı: Erken Orta Çağ Avrupası'nda Hayat Ürün Kodu: 9786050842357 Yazar: Özlem Genç Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 144 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver