Tilki Dünyası Kelebekler ve Doğa Konsept Bebek ve Çocuk Odası Duvar Sticker

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tilki Dünyası Kelebekler ve Doğa Konsept Bebek ve Çocuk Odası Duvar Sticker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tilki Dünyası Satıcı Ünvanı: TUSADOR REKLAM ÜRÜNLERİ SANAL PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293046414000014 Vergi Kimlik Numarası: 2930464140
    Bu ürün Tilki Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü : 160X100 Çocuklar için özel olarak üretilen bu ürünler
  • kesinlikle solvent içermez ve kimyasal madde içermediği içinde kokmazlar.
  • Sağlık açısından sakıncası olmayan su bazlı boyalarla yüksek kalite dijital baskı ile üretilmektedir.
  • Özel latex makinalarda üretilen stickerlar piyasada satılan pek çok stickerdan farklı olarak 150 mikron birinci kalite PVC folyolara basılmaktadır.
  • (İncelerseniz piyasadaki baskıların 50 - 100 mikron aralığındaki kalınlıklarda daha düşük kaliteli folyolara basıldığını göreceksiniz).
  • Özel olarak üretilen bu ürünler
  • kesinlikle solvent içermez ve kimyasal madde içermediği içinde kokmazlar. Sağlık açısından sakıncası olmayan su bazlı boyalarla yüksek kalite dijital baskı ile üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tilki Dünyası Kelebekler ve Doğa Konsept Duvar Sticker

Çocuklar hepimizin en değerli varlıklarıdır. Dokundukları her şeyi güzelleştirirler. Onların yaşam alanlarını güzelleştirmek için ise Tilki Dünyası kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar stickerı kullanılabilir. Ağaç, çimen, kelebekler, çiçekler ve kuşlar ile rengarenk bir bahçe armağan eden bu sticker çeşitleri sayesinde çocuğunuzla birlikte istediğiniz bahçe tasarımını yapabilirsiniz. Miniklerin dünyasını güzelleştirirken hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesine de katkı sağlayabilirsiniz.

  • Solvent ve diğer kimyasal maddeleri içermez.
  • Ürün, farklı ebatlarda hazırlanan stickerlardan oluşmaktadır.
  • Ürün kendinden yapışkanlıdır.

Tilki Dünyası Duvar Stickerının Materyali Sağlıklı mıdır?

Tilki Dünyası Duvar Stickerının Materyali Sağlıklı mıdır?

Tilki Dünyası kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar stickerı özel olarak üretilmektedir. Ürünün alternatifleri, 50 ve 100 mikron aralığında değişen kalınlıklarda ve düşük kaliteli folyolara basılır. Ancak Tilki Dünyası kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar stickerı ise özel latex makinelerde üretilir ve 150 mikron kalınlığında birinci kalite PVC folyolara basılır. Ürün dijital baskıdır. Piyasada çözücü olarak kullanılan ve zehirlenmelerden kansere kadar birçok sağlık sorununa yol açabilen solvent maddesini kesinlikle içermez. İçeriğinde kimyasal madde bulunmadığı için koku oluşturmaz. Sağlık açısından sakıncası olmayan su bazlı boyalarla renklendirilmiştir. Kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar sticker yorumlarında kullanıcılar, ürün renginin canlı ve parlak olduğunu belirtmektedirler. Bu sayede çocuğunuzun bulunacağı alanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tilki Dünyası Kelebekler ve Doğa Duvar Sticker Tek Parça mı?

Tilki Dünyası Kelebekler ve Doğa Duvar Sticker Tek Parça mı?

Kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar stickerı toplamda 160×100 ölçülerindedir. Tek parça değildir. Paket içeriğinde 80×15 ölçülerinde 2 adet renkli çimen, 60×80 ölçülerinde 1 adet ağaç, 20×20 – 20×18 – 18×18 ölçülerinde 8 adet kelebek, 15×15 – 8×7 – 6×5 – 5×4 ölçülerinde 2 adet kelebek, 7×7 – 6×6 – 5×5 – 4×4 ölçülerinde 12 adet renkli çiçek, 19×15 ve 12×15 ölçülerinde 5 adet dalında çiçek, 6×6 ve 5×5 ölçülerinde 6 adet kuş bulunur. Belirtilen tüm ölçülerde ilk ölçü eni, son ölçü boyu belirtir. Paket içerisindeki stickerları çocuğunuzun zevkine ve hayal dünyasına göre istediğiniz gibi yerleştirerek duvarınızı kendi özel tasarımınızla süsleyebilirsiniz. Stickerların yerini değiştirmek istediğinizde çıkarıp yeniden yapıştırabilirsiniz. Böylece tek bir ürünle birden fazla tasarım yapabilir, aynı görselden sıkıldıkça çocuğunuzun odasının havasını değiştirebilirsiniz.

Kelebekler Konsept Duvar Sticker Nerelere Yapıştırılabilir?

Kelebekler Konsept Duvar Sticker Nerelere Yapıştırılabilir?

Tilki Dünyası kelebekler ve doğa konsept bebek ve çocuk odası duvar stickerı duvar, fayans, cam, mobilya gibi temiz, kuru ve pürüzsüz yüzeylere rahatlıkla yapışmaktadır. Ürünün yapışkan özelliğini koruması için yapıştığı yüzeyde hava almaması gerekir. Bu yüzden kirli veya pürüzlü yüzeyler için kullanılması tavsiye edilmez. Alçısız, pürüzlü duvarlarda zaman içinde hava alarak atma yapabilir. Kumaş üzerinde ve duvar kağıdı üzerinde de kullanıma uygun değildir. Balkon, teras, bahçe, dış cephe gibi yüzeylerde kullanımı önerilmez. Bebek odalarında, çocuk odalarında, okul öncesi eğitim veren kurumlarda, ilkokul dersliklerinde, etkinlik odalarında, çocukların keyifli vakit geçirmesini amaçlayan oyun salonu gibi alanlarda kullanılabilir. Bu ürünü, Trendyol üzerinden sipariş ederek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.