Tikatti Matruşka 5'li Ruj Seti

64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Ürün Bilgileri

Tikatti Matruşka 5'li Ruj Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hijyenarayanlara Satıcı Ünvanı: ZEYNEP ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3510445958
    Bu ürün Hijyenarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suya dayanıklı.
  • Dudaklarda çatlak görünüm oluşturmaz.
  • Kolay taşınabilir özelliğe sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Mini Boy
  • Form Stick
  • Renk Beyaz
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Tikatti Matruşka 5'li Ruj Seti

Makyaj yapmak artık insanlar için günlük rutin olan bir eylemdir. Eski zamanlardan beri yapılan bu eylem bugün neredeyse her gün cilde uygulanır. Yalnızca dışarı çıkarken değil, artık evde vakit geçirirken bile insanlar kendilerini güzel hissetmek amacı ile makyaj yapmayı tercih edebilir. Makyaj yapmak denilince akla Tikatti markası gelir. Bu marka kozmetik eşyalar düşünüldüğünde, oldukça bilinir ve tercih edilir. Kozmetik eşyalardan bahsedilince önde gelen ürünlerden biri hiç şüphesiz Tikatti Matruşka 5'li ruj setidir. Tikatti markasının ürettiği rujlar oldukça popülerdir ve rağbet görür. Makyaj malzemelerini seviyorsanız Matruşka 5’li set ilginizi çekebilir. Çantada taşınabilir boyutta olan bu sette 5 farklı ton bulunur. Böylece giyime, makyaja ve gideceğiniz yere uygun tonu kullanarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

  • 5’li set
  • Stick form
  • Mat görünüm

Tikatti 5'li Ruj Seti Matruşka Özellikleri

Tikatti 5'li Ruj Seti Matruşka Özellikleri

Tikatti rujları pürüzsüz ve çekici bir dudak görünümü isteyen herkesin tercih ettiği bir kozmetik ürünüdür. Ruj makyajın önemli olan tamamlayıcı bir detayıdır. Bu ürünler 5’li set halinde satışa sunulur. Bu ürünü öne çıkaran özelliklerden başta geleni; suya dayanıklı olmasıdır. Bu özelliği ile tatilde avantaj sağlayan bir modeldir. Matruşka 5'li ruj setini havuzda ya da denizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda küçük boyutlarda olması nedeniyle de yer kaplamaz ve ağırlık yapmaz. Böylece kolayca makyaj çantanıza atıp istediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Rujlar stick formdadır. Bu yapısı ile de oldukça tercih edilir. Ürün yapısı ile dudaklarınızda çatlak ve kuru bir görünüm oluşturmaz. Mat bitişli olması sayesinde modern bir görünüm katar. Renkleri tam olarak ürün görselinde gözüktüğü gibidir. Bu ürün sahip olduğu renkler ile ihtiyacınızı karşılar.

Tikatti Matruşka 5’li Ruj Seti Kullananlar

Tikatti Matruşka 5’li Ruj Seti Kullananlar

Matruşka ruj avantajlı bir makyaj üründür. Bir kerede 5 ruja birden sahip olursunuz. Tikatti markası, sizler için her gün kullanabileceğiniz temel renkte olan dudak ürünleri üretir. Bu setin içerisinde olan rujlar hem gündelik olarak hem de özel zamanlarda kullanabileceğiniz renklerdir. Oldukça sık tercih edilen ve kullanışlı olan renklerdir. Sahip olduğu stick form ile dudaklarınıza kolay bir şekilde çerçeve yaparak daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz. Kullandığınız bu ürün yumuşak yapısı ile dudaklarınızda nemli bir görüntü oluşturur. Ürünün göze çarpan başka bir özelliği ise 5 rujun da bir bütün şekilde olabilmesidir. Bu özelliği ile makyaj aynasının önü de daha düzenli durur. Tikatti Matruşka 5'li ruj seti kullananlar genel olarak bu setteki renklerden ve yapısından bahseder. Bu ürünü kullanan insanların deneyim ve önerilerinden yararlanarak kararınızı kolayca verebilirsiniz.

Bütçe Dostu Tikatti Matruşka 5’li Ruj Seti Fiyatları

Bütçe Dostu Tikatti Matruşka 5’li Ruj Seti Fiyatları

Bu 5’li ruj setinin içinde bulunan bazı renkleri, sadece dudaklarınız için değil, elmacık kemiklerinizi ve şakaklarınızı renklendirmek için de kullanabilirsiniz. Sunduğu renklerle oldukça modern ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Neredeyse her gün kullanılan makyaj eşyalarının nereden alındığı ve kalitesi oldukça önemlidir. Ürün içeriği bakımından Tikatti markasının ürettiği rujlara güvenebilirsiniz çünkü oldukça doğaldır. Aynı zamanda makyaj yapmak istemediğiniz zamanlarda yine de renkli gözükmek için sadece bu üründen yararlanabilirsiniz. Dudak ve elmacık kemiklerinizi renklendirerek doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tikatti Matruşka 5'li ruj seti fiyatları kozmetik ürünler düşünüldüğünde oldukça uygundur. Bu ürünün fiyatı tüm özellikleri düşünülerek özenle belirlenir. Tikatti Matruşka 5'li ruj seti yorumlarını okuyarak, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda avantajlı fiyat seçenekleri için de Trendyol’u inceleyebilirsiniz.