Tikatti Doğal At Kılı Selülit Fırçası

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tikatti Doğal At Kılı Selülit Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tikatti Kozmetik Satıcı Ünvanı: TİKATTİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET İHRACAT İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844098729800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440987298
    Bu ürün Tikatti Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOĞAL AT KILI SELÜLİT FIRÇASI “Kusursuz Bacaklar İçin Mucizevi Dokunuş” At kılı fırçası ile yapılan kuru vücut fırçalama, deri altındaki kan dolaşımını hızlandırırken, kuruluktan pullanan ve kıl dönmesi sorunu yaşayan bacaklar içinde çok daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlamakla birlikte, selülit sorununuda ortadan kaldırmaktadır. Ürünümüz, hiçbir şekilde sentetik kıl içermeyen %100 Doğal At Kılından oluşan ve düzenli kullanımla ilk haftadan itibaren gözle görülür bir etki sağlayacaktır. Nasıl Kullanacağız? “Fırçayı derinize bastırma hızınızı ve sertliğinizi cilt tipinize göre ayarlamayı ve kuru cildinize uygulamayı unutmayınız. İşlem görmüş, yanığa maruz kalmış ve yaralı cilde kesinlikle uygulanmamalıdır. Sabah akşam 5-10 dakika olacak şekilde aşağıdan yukarıya, kalp yönüne doğru fırçalamanız gerekmektedir. Fırçalamanız bittiğinde dilerseniz, nemlendirici ile masaj yapabilirsiniz. At Kılı Fırçası, atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir. Bu işlem yapılırken, kesinlikle ata bir zarar verilmemektedir!” *FIRÇANIZI LÜTFEN SU İLE TEMAS ETTİRMEKTEN KAÇININIZ! Kullandıktan sonra nemli bir bezle temizleyip kurumaya bırakabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver