Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Seti

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tikatti Kozmetik Satıcı Ünvanı: TİKATTİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET İHRACAT İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844098729800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440987298
    Bu ürün Tikatti Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - 6 renkli maskara -Kalıcı neon renkler -Suya dayanıklı -24 saat kalıcı -6 adet gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Boy Set
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Tikatti TİKATTİ290 6 Renkli Neon Maskara Seti

Tikatti 6 renkli neon maskara seti son derece ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Sette 6 farklı renk bulunur. Sarı, mavi, turuncu, yeşil, mor ve pembe renklerde bu maskaralar renkli ve eğlenceli makyajlar yapabilirsiniz. Neon görünümlü olan bu ürünü hem gece hem de gündüz kullanabilirsiniz. Ayrıca waterproof formülasyonu sayesinde suyla temas edeceğiniz ortamlarda da bu maskaraları kullanabilirsiniz. Tikatti 6 farklı renkli neon maskara seti dış kısmından rengini kolayca ayırt edebileceğiniz hoş bir paketlemeye sahiptir. Bu tasarım aradığınız rengi kolayca bulabiliriz konusunda kolaylık sağlar. Ayrıca oldukça sağlam olan bu paketleme maskaranın oldukça uzun bir süre sorunsuz şekilde kullanılabilmesini mümkün hâle getirir.

  • 6 farklı renk
  • Hacim veren formül
  • Kıl fırça

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Setinin Özellikleri Nelerdir?

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Setinin Özellikleri Nelerdir?

Tikatti 6 renkli neon maskara seti, hareketli bir görünüm oluşturmak isteyen kişilerin kullanabileceği bir makyaj ürünüdür. Kullanımı oldukça kolay olan bu maskaralar özel formülleri sayesinde yoğun renk verir. Tek katta bile istediğiniz renkli görünümü elde edebilirsiniz. Tikatti maskaraların fırçaları da oldukça kalitelidir. Yoğun bir kıl yapısına sahip olan bu fırçalar kirpikleri tek tek ayrı ve hacimli bir görünüm elde edilebilmesini sağlar. Ürünlerin özel ambalajları oldukça dayanıklıdır. Maskaranın havayla temasını önleyerek kurumasını engeller. Böylelikle ürünü uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün ambalajı ergonomik olma özelliğine de sahiptir. Rahat bir şekilde kavranır, hafif tasarımı sayesinde bileğe fazla yük binmesi ne sebep olmaz. Tikatti renkli neon maskara seti her kirpik tipine uygundur. Her renk ve yapıdaki kirpiğe bu etkili ürün uygulanabilir.

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Seti Kimlere Hitap Eder?

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Seti Kimlere Hitap Eder?

Tikatti 6 renkli neon maskara seti oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bu renkli ürün, eğlenceli makyajlar yapmaktan hoşlanan herkes tarafından tercih edilebilir. Neon renklerdeki bu maskaralar renkli farlarla birlikte tercih edilebilir. Ayrıca sade ve doğal bir makyajı renklendirmek için de bu kaliteli ürünler kullanılabilir. Setteki maskaraların renklendirmenin yanı sıra hacim verem özelliği de mevcuttur. Kirpik yoğunluğu az kişiler, Tikatti renkli neon maskara setiyle istekileri yoğun ve gür görünüme kavuşabilir. Setin hitap ettiği bir diğer grup ise yoğun bir tempoya sahip olanlardır. Ürünün sahip olduğu yüksek kalıcılık ve akmayı önleyen formülasyon kullanıcıların gün içinde makyaj yenileme işlemine ihtiyaç duymasını sağlar. Ürünün özel formülü aynı zamanda vegandır. İçerisinde hayvansal ürünler bulunmaz. Maskaralar bu yönleriyle hayvan haklarına saygılı kişilerce de tercih edilebilir.

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Setinin Kalıcılığı Nasıldır?

Tikatti 6 Renkli Neon Maskara Setinin Kalıcılığı Nasıldır?

Tikatti 6 renkli neon maskara setinin kalıcılığı oldukça yüksektir. Özel formülasyonu sayesinde ürün, oldukça kolay bir şekilde uygulanır ve kirpiklere başarılı bir şekilde tutunur. Sabitlendikten sonra minimum dağılmaya neden olur. Ürünün kullanımı sırasında hassas davrandığınız takdirde etrafa bulaşmaz. Ancak öncesinde maskaranın sabitlenmesi için bir zaman tanınması gereklidir. Ürün ayrıca suya da dayanıklıdır. Özel formülü sayesinde yoğun şekilde suya maruz kalsa bile akmaz. Ürünün ciltten arındırılması için özel makyaj çıkarıcıların kullanılması gereklidir. Tikatti maskaralar yüksek kalıcılıklarıyla kullanıcılara gün boyu yoğun renk sağlar. Sıcak havalarda ve yoğun şekilde ertelediğiniz zamanlarda bile bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dilerseniz Tikatti 6 renkli neon maskara seti yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalıcılığıyla ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Tikatti maskara setini Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.