Tiffany Halı Tutku 264 A 150x230 Su Yeşili Pudra Pembe Halı !

2.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiffany Halı Tutku 264 A 150x230 Su Yeşili Pudra Pembe Halı !

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURAK HALI Satıcı Ünvanı: ALİ OSMAN ÇİMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6009400476600001 Vergi Kimlik Numarası: 2570002751
    Bu ürün BURAK HALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tiffany Halı' nın TUTKU Serisi Ürünlerindendir. Tiffany Halı, Bir Saray Halı Markasıdır. Ölçüsü 150*230 (3,45 m²) Şeklindedir. Eni : 150 cm , Boyu : 230 cm Geleneksel Saray Halı Titizliğinde Dokunmuş, Yün Tuşeli Akrilik İplikli Halıdır. KREM ZEMİNLİ, LALELİ MODELDİR. Su Yeşili ve Pudra Rengine Sahiptir. Ömür Boyu Kullanabileceğiniz Bir Halıdır. 150*230 Ölçüsünde 4 M² Halıdır. Etiketinde de Görebileceğiniz Gibi "Temiz Hava" Üründür. Hijyenik Özelliktedir. Evinizin Her Bölümüne Uygundur. Satışa Sunduğumuz Ürünlerimizin Tamamı 24 Ay (2 yıl) Garantili Ve Faturalı dır. Size Ulaşacak Ürünlerimiz Jelatinli Olarak Gelecektir. Teşhir Ürünü Değildir. Ürünlerimizle Alakalı Stok Problemi Bulunmamaktadır. Ürün İçerisinde Halı Kullanım Kılavuzu Gönderilecektir. Ek Olarak Talep Edildiğinde Gerekli Kullanım Bilgileri Verilecektir. Bu Ürünlerde İkinci El, Kullanılmış, Hatalı, Az Hatalı, Defolu Ürün Satışımız Bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
Geri Bildirim Ver