Tiens Ti-enerji Bileklikleri Unisex

4.555 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 20 cm
Tek Ebat
20 cm
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiens Ti-enerji Bileklikleri Unisex

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pozitifrabia Satıcı Ünvanı: FİKRİYE TARİH KAMALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8240129786
    Bu ürün pozitifrabia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TIENS, Ti-Enerji bilekliklerini manyetik alanın dengelenmesi kadar, insan vücudunda pozitif ve negatif iyonların dengelenmesi için kullanmaktadır. Fiziksel rahatsızlıklarda rahatlama, kan sirkülasyonu ve çevredeki radyasyona karşı etkin koruma sağlarlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Tiens Gökkuşağı Bileklikleri Ürünleri Trendyol'da!

Yaşayan bütün organizmalar manyetik alanla çevrilidir. Bu sebeple canlıların hepsi manyetik alanın akışından etkilenir. Tiens Ti-enerji bileklikleri bu alanın, insanların nasıl hissettiği üzerinde büyük bir etkisi olduğunun farkında olarak tasarlanmış bir üründür. Oldukça etkili olan bu bileklik, insan bünyesindeki pozitif ve negatif iyonların düzenlenmesini amaçlar. Titanyum Ti-enerji bileklik, uyguladığı mıknatıs tedavisi sayesinde insan vücudunda yer alan ve dengesiz şekilde bulunan bu iyonların dengeli hâle gelmesine yardımcı olur. Fiziksel ağrıları da etkili bir biçimde azalttığı bilinen bu ürün, çevresel radyasyona karşı da direnç sağlar. Bu bileklik sunduğu birçok özellikle beğeni kazanır.

  • Doğal enerjili mıknatıs içerir.
  • Manyetik alan dengelemesi için kullanılır.
  • Unisex bir üründür.

Tiens Ti Enerji Bilekliklerinin Özellikleri Nelerdir?

Tiens Ti Enerji Bilekliklerinin Özellikleri Nelerdir?

Tiens Ti-enerji bilekliği, modern ve şık görünüşü sayesinde kullanan kişiye farklı bir hava katar. Biyometal olarak adlandırılan titanyumdan üretilen bu bilekliğin insan vücuduna herhangi bir zararlı etkisi bulunmaz. Yapılan araştırmalar sonucu elde edilen verilere göre, titanyumun vücut akımlarını olması gerektiği şekilde ayarladığı belirlenmiştir. Titanyumdan üretilen bu bileklikte pek çok mıknatıs yer alır. Bu iki özelliği sayesinde ürün kullanılmaya başlandığı andan itibaren pek çok değişiklik fark edilir. Bileklik bağışıklığı güçlendirir ve kişinin hissettiği yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur. Ürün serbest radikallerin üretiminin sınırlandırılmasına destek sağlar. Bu sayede yaşlanma sürecini yavaşlatma konusunda da etki gösterebilir. Sahip olduğu bu özellikleriyle ürünün genellikle masa başında çalışan ve kan dolaşımı bu durumdan olumsuz etkilenen kişilerin kullanması tavsiye edilir.

Tiens Ti Enerji Bileklikleri Kullanışlı mıdır?

Tiens Ti Enerji Bileklikleri Kullanışlı mıdır?

Tiens Ti enerji bilekliği sunduğu etkiler sayesinde oldukça kullanışlıdır. Vücut dengesini sağlamaya yardımcı olan bu ürün pek çok kullanıcı tarafından beğenilir. Ürün özel yapısıyla bileği sıkmaz. İdeal ağırlığa sahip bileklik herhangi bir rahatsızlık hissinin oluşmasına engel olur. Sağlığa katkı sağlayan bu ürün şık bir görünüme de sahiptir. Bileklik görünümü ve rengiyle farklı birçok kombinde yer alabilir. Bu sayede sunduğu faydaların yanı sıra aksesuar olarak da tercih edilebilir. Tiens Ti-enerji bilekliği unisex olarak üretilir. Doğal enerjili mıknatıslarla imal edilen ürün oldukça sağlamdır. Böylece olası darbelere karşı dirençlidir. Bilekliğin kullanışlı yapısı uzun süre boyunca kullanılabilmesini sağlar. İnsan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan Tiens Ti-enerji bileklikleri oldukça işlevseldir. Siyah renkli bu ürün zamansız bir şıklığa sahiptir.

Tiens Ti Enerji Bilekliklerini Kimler Tercih Edebilir?

Tiens Ti enerji bilekliği, gün içerisinde fazla hareket imkânı olmayan kişiler tarafından tercih edilir. Masa başı çalışanlar başta olmak üzere pek çok kullanıcı bu bilekliği kullanabilir. Ürün kas ağrısı yaşayan kişilere yardımcı olacak özelliklere sahiptir. Bileklik özel yapısı sayesinde fiziksel ağrıların azaltılmasına destek olur. Bunun yanı sıra üründen bel ve omurlarda bulunan baskının hafiflemesi için de yararlanılabilir. Tiens Ti-enerji bileklikleri, radyasyona maruz kalan kişilerin tercih ettiği bir üründür. Yüksek tansiyonu bulunan ya da şeker hastası olanların kullanabileceği bu bileklik, zihinsel baskının da hafiflemesine yardımcı olur. Ürün düzensiz uyku alışkanlığına ve yoğun strese maruz kalan kişiler tarafından beğenilir. Söz konusu bilekliğin kalp pili olan hastaların veya kemoterapi alan kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilmez. Tiens Ti-enerji bilekliklerinin yorumlarını okuyarak ürünü satın alan kişilerin deneyimlerinden yararlanmak mümkündür. Söz konusu enerji bilekliklerini Trendyol ayrıcalıklarından faydalanarak hızlı biçimde satın alabilirsiniz.