Tiens Orecare Diş Macunu 135gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tiens Orecare Diş Macunu 135gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ? Tiens Orecare diş macununun amacı dişleri olması gereken sağlık standartlarına ulaştırmaktır. ? WHO ağız sağlığı sorunlarını çok önemsemektedir. ? Piyasadaki diş macunları dişi temizleyebilir, ama bu yeterli değildir. Sorunları çözebilmelidir. Ağızdaki bakterileri olması gereken seviyede tutabilmelidir. ? Sadece sabah akşam değil her yemekten sonra diş fırçalanmalıdır. Böylece bakterilerin vücuda geçişine izin verilmemiş olur. ? Geleneksel Çin tıbbına göre özellikle sabah kalkınca dişler fırçalanıp 1 bardak su içerek güne başlamak ağız sağlığı için faydalıdır. ? Fırçalama yöntemi doğru olmalı ve an az 3 dakika ? Önemli bölgeler iyice temizlenmeli. ? Diş fırçası seçimi de önemli. Manuel diş fırçası orta sertlikte olmalı. Pilli diş fırçaları daha etkili sonuç almamızı sağlar. ? Tiens Orecare diş macunu Çin tıbbı bitkileri içerir- Sarcandra Galabra, hanımeli ve yabani papatya en özel olanları
  • iltihabı önleyici özelliğe sahiptirler. ? Oral bakterileri sterilize eder ? Bakteri oluşuımunu engeller ? İltihap karşıtı bir üründür ? Dişleri zamanla beyazlatır? Ağız hastalıklarını düzenleyici etkiye sahiptir. ? Tiens Orecare in faydaları ? Ağız iltihabını giderir ? Diş sertliğini ve asit direncini arttırır ? Diş eti şişmesini ve kanamasını tedavi eder ? Alerjileri ve ağız kokusunu önler ? Hassas dişlerde sonuç almak zaman alabilir. ? Önce sorunları iyice ortaya çıkarıp zamanla tedavi eder. ? Kan dolaşımını hızlandırır ? Detoks etkisi vardır, sterilize eder ? Periodontit ve oral ülsere karşı önleyici ve tedavi edici etkiye sahiptir ? Ağız içi yaraları iyileştirir ? Diş eti iltihabını iyileştirir ? Köpük etkisini içeriğindeki Hindistan cevizi yağı verir ? Dişe sert uygulansa bile, yumuşak dokulu olduğu için zarar vermez. ? Tiens Orecare dişleri temizlemekle beraber, diş eti tarafından tamamen emilerek ağız içinde tedavi başlatır Tiens Orecare Kullanım Alanları ? Yanık bölgede ağrıyı da azaltır. Açık yarada kullanılmaz ? El ve ayak şişmesinde ve donmasında kan dolaşımını hızlandırır ? Burun tıkanıklığında ve hapşırmada rahatlatıcıdır ? Yaşlıların ciltte görülen kaşıntılarını giderir ? Kızamıkçık ve egzamayı ortada kaldırabilir ? Çay, kahve lekesi temizliğinde etkilidir ? Ayak kokusunu gidermede ve ayak mantarını tedavide etkilidir. Vajinal mantarda da etkilidir ? Sinek, böcek ısırmasında etkilidir ? Anti-fungal etkisi vardır ? sorunu yaşayanlar kullanabilir. Uygulamada biraz su ile çözdürülmesi önerilir ? Şakaklara sürüldüğünde araba tutmasında, mide bulantısı ve baş dönmesinde etkilidir. Burnun hemen altı da akupunktur bölgesidir. Baş dönmesinde buraya da sürülebilir. ? Düzenli kullanılırsa akne ve cilt mantarını temizler ? Ağız yaralarını ve şişkinliği yok eder ? Kumaştaki hayvansal veya bitkisel yağ lekesini temizleyebilir ? Gümüş temizliğinde kullanılabilir. Oksiti temizler ? Koku giderme özelliği vardır. Koltukaltı kokusunu giderir. ? Balık ayıkladıktan sonra ellerinizi diş macunu ile ovarsanız kokulardan çabuk kurtulabilirsiniz ? Emaye çay fincanı temizliğinde etkilidir? Sivilcelerde düzenli kullanıldığında etkilidir ? Ciltteki tükenmez kalem lekesini hemen temizler ? Cilt temizliğinde kuru diş macunu ile temizlik yapılıp sonra su ile yıkanır ve krem daha sonra sürülür. ? Tiens Orecare de kullanılan kimyasal içerik WHO tarafından belirlenen standartlara uygundur. Hatta WHO tarafından belirlenen sınırın altındadır. O yüzden vücuda zarar vermez. Musluktan akan suyun bile bir standartı vardır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver