Genel Markalar Orecare Bitkisel Diş Macunu 135gr

248 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,50 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Orecare Bitkisel Diş Macunu 135gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğa Gıda Satıcı Ünvanı: EMRE AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1200781160
    Bu ürün Doğa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TIENS Orecare bitkisel diş macunu 135 gr TIENS Orecare bitkisel diş macunu, yüksek etkiye sahip olan antibakteriyel luteolin, inozito, saponin ve tanin içerir. Yabani krizantemin laktonleri, peygamber çiçeğinin glükozitleri, acı prensip, A ve B vitaminleri ağızdaki toksinlerin giderilmesine yardımcı olur ve nefesi tazeler. Aktif içerikler diş minesinin dayanıklılığını iyileştirebilir ve yemekten sonra artan asitliği nötralize edebilir, bu ise diş çürüğünün oluşumunu engeller. Diş macunu diş minesi için tehlikesiz olan rafine edilmiş beyazlatıcı kimyasallar da içerir. TIENS Orecare Bitkisel Diş Macunu'nda bulunan doğal bitkisel ekstreler, berberin ve koptisin gibi alkolitler bakımından zengindir ve diş eti kanamasını engelleyen kuvvetli hemostatik özelliklere sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Tiens 135 g Orecare Bitkisel Diş Macunu

Tiens Orecare 135 gr bitkisel diş macunu, verdiği temizlik ve ferahlık hissiyle gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Özel içeriğe sahip olan ürün bitkiseldir. Düzenli olarak kullanılması gereken diş macunuyla daha neşeli gülüşler elde edebilirsiniz. 135 g ağırlığındaki diş macunu uzun süre kullanım için uygundur. Ürünü her kullanımda mercimek tanesi kadar diş fırçasına sıkmanız yeterlidir. Bitki özlerine sahip olan macun, diş minesine zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar. Ürün, diş sararması ve lekesinin önüne geçer. Tiens Orecare bitkisel macunla dişlerinizde tam ve etkili bir koruma sağlayabilirsiniz.

  • Diş macunu, florür içermez.
  • Dişlerde tartar ve leke oluşumunu engeller.
  • Zengin içeriğe sahiptir.

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macununun Özellikleri Nelerdir?

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macununun Özellikleri Nelerdir?

Tiens Orecare 135 g diş macunu, doğal içerikli bir üründür. Özel ambalajıyla kullanıcılara sunulan diş macunuyla sağlıklı ve beyaz dişlere kavuşabilirsiniz. Düzenli kullanımda dişlerdeki tartarları azaltan macun, hayal ettiğini gülüşlere kavuşmanıza olanak tanır. Çin’de üretilen ürün, nane aromalıdır. Her kullanıldığında ağız içerisinde ferahlatıcı bir etki bırakan diş macunuyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yemeklerin ardında fırçalanması gereken dişlerin sağlığı için doğru macun tercih edilmesi önemlidir. Hassas dişlerde dâhi istenen etkiyi yaratmayı başaran Tiens Orecare, güvenle tercih edebileceğiniz bir kişisel bakım malzemesidir. Ergonomik ambalaj tasarımına sahip olan diş macununu kolayca çantanızda taşıyabilirsiniz. Ürün, seyahatlerde ya da her gün işe giderken çantanızda bulundurabileceğiniz ebatlara sahiptir. Tiens Orecare 135 gr bitkisel diş macunuyla gülmekten asla çekinmezsiniz.

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macununun İçeriği Nasıldır?

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macununun İçeriği Nasıldır?

Tiens Orecare diş macunu içeriğinde antibakteriyel luteolin, inozito, tanin ve saponin bulunur. Özel oranlarla bir araya getirilen bu maddeler dişlerinizin beyaz ve parlak görünmesini sağlar. Üründe aynı zamanda peygamber çiçeğinin glükozitleri, yabani krizantemin, a ve b vitaminleri bulunur. Çiçek özleri ve vitaminler diş macununun ağız içerisinde bulunan bakterileri öldürmesini sağlar. Ürün, diş minesi rahatsızlıkları üzerinde de oldukça etkilidir. Zayıf diş minesinin güçlenmesini sağlayan macun, tehlikesiz olan rafine edilmiş beyazlatıcı kimyasallara da sahiptir. Tiens Orecare 135 gr bitkisel diş macunuyla gülüşlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz. Üründe bulunan bitkisel özler macunun diş eti kanamasını önlemesine yardımcı olur. Florür içermeyen diş macunuyla günlük ağız bakımınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macunu Kimler İçin Uygundur?

Tiens Orecare 135 g Bitkisel Diş Macunu Kimler İçin Uygundur?

Tiens Orecare bitkisel diş macunu, günlük ağız bakımı yapan kişiler için ideal bir tercihtir. Günde en az iki kere fırçalanması gereken dişlerde Tiens Orecare’ı tercih edebilirsiniz. Doğal içerikli olan üründe kişilerin sağlığına zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Sağlıklı ve dikkat çekici dişlere sahip olmak isteyenler için formülize edilmiş olan macun, düzenli kullanımda leke oluşumunu azaltır. Ürün; gün içerisinde çok sık sigara, çay ve kahve tüketen kişiler tarafından tercih edilebilir. Tartar ve leke oluşumunu hızlandıran bu içeceklerin olumsuz etkileri söz konusu ürün sayesinde yok edilebilir. Macun, ağız kokusu problemi için de en doğru tercihtir. Nane aroması bulunan diş macunu ağzınızda çürük ya da benzeri durumlar sonucunda oluşan kokuyu engeller. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Tiens Orecare 135 gr bitkisel diş macunu yorumlarını okuyabilirsiniz. Tiens Orecare bitkisel diş macununu uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.