Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Paket 98 Adet (60 GÜNLÜK 30 GÜNDÜZ 8 GECE)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Paket 98 Adet (60 GÜNLÜK 30 GÜNDÜZ 8 GECE)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Airiz hijyenik kadın pedi 6'lı set 98 adet organik
  • Paket içerisinde 2 paket 30'ar adet günlük ped (60 adet günlük),
  • 3 paket 10'ar adet gündüz ped (30 adet gündüz),
  • 1 paket 8 adet gece ped olmak üzere 6 paket 98 adet ped bulunmaktadır...

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Tiens Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Paket

Kadınların birçoğu her ay menstrüasyon dönemi geçirir. Bu dönemleri sorunsuz ve hijyenik bir şekilde geçirebilmek için ped çeşitlerinden yararlanılır. Fakat kullanılan pedin sağlığa duyarlı, rahat ve hijyenik olması önem taşır. Bu bağlamda Tiens pedleri müşterilerin ihtiyacına cevap olur. Tiens Airiz ped, günlük hayatta reglden etkilenmeden en hafif şekilde bu dönemin geçirilmesine yardımcı olur. Vücuttaki atık kan virüs ve bakterilerin üremesi için oldukça uygundur. O nedenle kullanılacak olan pedin yapısına dikkat etmek gerekir. Tiens kadın pedi organik yapısıyla regl dönemlerini güvenli ve sağlıklı bir şekilde atlatmanıza yardımcı olur. Üstelik Airiz hijyenik kadın pedi organik olduğu kadar kaliteli olan malzemelerden üretilir. Bu sayede emiş gücü yüksek ve dayanıklıdır.

  • Maksimum rahatlık
  • Organik yapı
  • Hijyenik deneyim

Organik ve Yumuşak Tiens Airiz Hijyenik Kadın Pedi

Organik ve Yumuşak Tiens Airiz Hijyenik Kadın Pedi

Regl kanının vücuttan atılmasıyla birlikte bakterilerin üremesi için uygun ortam oluşur. Bu noktada kullanılacak olan pedin organik olması önem taşır. Organik pedler, mikropların üremesi için elverişli olan plastik yapıya sahip olmadığından maksimum hijyen sağlar. Organik ve yumuşak dokusuyla kadınların beğenisini kazanan Tiens Airiz hijyenik kadın pedi müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Günlük olarak kullanılabileceği gibi hareketli günlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Voleybol, futbol ya da fitness gibi çeşitli spor türleriyle ilgileniyorsanız özel günlerinizde rahatlıkla Tiens Airiz günlük pedlerden tercih edebilirsiniz. Yumuşak dokusu sayesinde üst düzey rahatlık sağlar. Bu sayede pedin varlığını hissederek rahatsız olmadan gününüzü rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Üstelik rahat olmasıyla birlikte kaliteli ve organik malzemelerden üretilen Airiz kadın pedi, kanı gözeneklerine hapsederek günü güvenli bir şekilde geçirmenize olanak sağlar.

Tiens Airiz Kadın Pedi ile Konfor ve Hijyen Bir Arada

Tiens Airiz Kadın Pedi ile Konfor ve Hijyen Bir Arada

Regl boyunca hareket halinde olunduğu için kullanılan pedin rahat bir yapıya sahip olması gerekir. Bu bağlamda Tiens Airiz hijyenik kadın pedi seti (60 günlük + 30 gündüz + 8 gece) müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Yumuşak ve ipeksi dokusu sayesinde teninizde herhangi bir rahatsızlık hissi yaratmadığından gün boyu konfor sağlar. Üstelik paketin içeriğinde yalnız günlük ped değil farklı birçok çeşit bulunur. Airiz hijyenik kadın pedi setinde öncelikle günlük kullanım için uygun olan 60 adet organik ped yer alır. Bu pedler yumuşak bir dokuya sahip olmakla birlikte normal boyuttadır ve inceliği de ortalamadır. Gündüz için özel olarak tasarlanan yüksek emiş gücüne sahip olanlarla birlikte 8 adet de gece pedi yer alır. Tiens Airiz hijyenik kadın pedi 6'lı paket 98 adet olanını satın alarak hijyen ve konforu bir arada yakalayabilirsiniz.

Tiens Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6’lı Fiyatları

Tiens Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6’lı Fiyatları

Özel günlerde kadınlar daha hassas bir yapıya sahip olur ve bakteri kapma riski çok daha yüksektir. Üstelik kullanılan pedin rahatlığı da önem taşır. Aksi halde rahatsızlık hissiyle birlikte konfor sağlanamadığından menstrual dönem huzursuz bir şekilde geçirilebilir. Bu bağlamda Airiz hijyenik pedler müşterilerin ihtiyacına cevap olur. Tiens Airiz ped fiyatları hemen her bütçeye uygun olarak belirlenir. Bu sayede sağlığına önem veren birçok kadın zorlanmadan ihtiyacını karşılayabilir. Tiens Airiz hijyenik kadın pedi 6'lı paketleriyle uzun süreli kullanım için uygundur. Ayrı ayrı alındığında normal fiyatlara tabii tutulurken, ürünler set halinde alındığında çok daha uygun bir fiyata sahip olunabilir. Tiens Airiz ped özellikleri nedeniyle müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Organik ve hijyenik yapısı sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Trendyol’dan Airiz hijyenik kadın pedi 6'lı paketlerden alarak menstrual döneminizi konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.