Airiz Tiens Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Paket

779 TL
(7,95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
929,99 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.070 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Airiz Tiens Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deep and Sea Satıcı Ünvanı: ZUHAL ÖZGÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400435200
    Bu ürün Deep and Sea tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın pedi 6 lı set Tiens airiz Kadın ped seti 6 adet 98 adet - 3 paket Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Tiens airiz hijyenik ped set 3 normal 2 günlük 1 gece toplam 6 pakettiens aırız oksijenli ve negatif iyonlu kadın pedleri, zararlı bakterilerin üremelerini engelleyen ve faydalı bakterileri teşvik eden aktif oksijen ve anyon içerir. Aırız kadın pediyle en çok ilgiye ihtiyaç duyduğunuz özel günlerinizde kendinizi daha fazla yorgun ve bitkin hissetmeyeksiniz! Açıklama yaşam boyunca bir kadın yaklaşık 15 000 ped kullanır. Dünya sağlık örgütü tarafından hazırlanan istatistiğe göre dünya çapında kadınların %80’in çeşitli jinekolojik sorunları vardır ve bunlardan %63’ü kalitesiz pedler kullanımından kaynaklanır. Özel günlerinde kadınlar çeşitli enfeksiyonlara maruzdur . Âdet kanı, virüs ve bakterilerin üremesi için ideal bir ortamdır. Bu yüzden bu özel dönemde konfor ve güvenlik sağlayan yüksek kaliteli kadın pedlerin kullanımı çok önemlidir. Bakteriler, kadın pedinde kolayca ürebilir ve özel günlerinde kadınlar mikrop kapmaya daha eğilimli olduklarından dolayı kolayca enfeksiyon kapabilirler. Yüksek kaliteli ve güvenli airiz kadın pedi sayesinde tıens, konforluk ve güvenlik sağlayarak bu dönemde kadınlara kişisel bakım ve koruma için yeni bir çözüm sunar. En modern teknolojiye göre hazırlanan iki temel içeriği olan tek çekirdekli yüksek teknolojik patentli ürün. Airiz kadın pedindeki aktif oksijenli ve negatif iyonlu patentli bant, şimdiye kadar tüm serilerden en yüksek anyon konsantrasyonudur. Böylece pedler, tamamen doğal bir biçimde kadın organizmanın kendi kendine temizleme özelliğini güçlendirir, bağışıklık oluşturur ve enerji verir. Ilâç ve kimyasal madde içermez ve yan etkileri yoktur. Bu benzersiz avantajlar ve güvenli kullanım sayesinde ürün, kişisel bakımın sağlanması için her gün kullanılabilir. Ayrıca kadın pedi, idrar yolu hastalığı olanlara ve inkontinans hastalarına da tavsiye edilir. Negatif yüklü iyonlar(anyon) havanın elemanlarıdır. Negatif yüklü iyonların bakterileri, küfü ve zararlı maddeleri yok etme özelliği vardır. Günümüzde pozitif ve negatif iyon orantısı özellikle şehirlerde dengesizdir . Bu durum insanın sağlığını ve ruh halini olumsuz yönde etkiler. Peddeki anyonlar, nemin etkisi altında serbest bırakılır. Cilt, pedin yüzeyi ile temas edince epidermiste oksijen üretimi artar. Böylece bakteriler ve kötü kokular etkili bir biçimde yok edilir. Airiz patentli iyonlu bant sm3’te 6100 negatif iyon kadar serbest bırakır. Bu, piyasada bulunan tüm kadın pedlerinden en yüksek konsantrasyondur. Araştırmalara göre çevredeki anyon konsantrasyonu 5000/sm3’ten daha fazla olduğu zaman insan vücudunun iltihap ve bakterilere karşı etkisi daha büyüktür. Çift taraflı patentli bantta aktif oksijen de kullanılmıştır. Aktif oksijen, kadın pedin hava geçirmesini ve oksijen erişimini sağlar. Formüldeki nane, kaşıntıyı ferahlatır ve rahatlatır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kalınlık İnce
  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Airiz Hijyenik Kadın Pedi 6'lı Set 98 Adet Organik 6910181210805

Kadınların özel günlerinde kendilerini rahat ve güvende hissetmeleri oldukça önemlidir. Airiz hijyenik kadın pedi ürünü sahip olduğu hassas dokusu ve kaliteli tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Herhangi bir kimyasal içermeyen bu ürün, oldukça doğal bir yapıya sahiptir. Virüs ve bakterilerin üremesini engelleyen kaliteli malzemesiyle herhangi bir enfeksiyon durumuna yol açmaz. Enfeksiyonun önüne geçen özel materyallere sahip olan ürün, bu dönemde kadınlara rahatlık ve koruma özelliğiyle güven verir. Girilen tüm ortamlarda rahat ve özgür bir şekilde hareket etmenizi sağlar ve sizlere eşsiz bir deneyim yaşatır. Kolay kullanım deneyimi ile büyük bir avantaj sağlayan bu organik ped tüm gün boyunca etkisini yitirmez ve yüksek performansı ile sizi memnun eder.

  • Hassas doku ve kaliteli tasarım
  • Kimyasal madde bulundurmayan içerik
  • Enfeksiyon oluşumunu engelleyen yapı

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Özellikleri

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Özellikleri

Yapısında hiçbir ilaç ve kimyasal madde barındırmayan ve doğal yapısı ile insan sağlığına uygun olarak üretilmiş olan Airiz hijyenik kadın pedi 6’lı set 98 adet organik 6910181210805 modeli müşteriler tarafından oldukça memnuniyetle karşılanır. Özel yapısı ile vücuttan çıkan sıvıların oluşturabileceği enfeksiyon gibi durumların önüne geçer. Yüksek konfor ve güvenlik sağlar. Koruma ve bakım için oldukça ideal bir ürün olan Airiz hijyenik kadın pedi, kaliteli yapısıyla enerji verir. İçerisinde bulunan aktif oksijenli ve negatif iyonlu bant ile fark yaratır. Negatif yüklü iyonların mikrop, bakteri ve virüsleri yok etme özellikleri vardır. Pozitif ve negatif yüklü iyonlar dengesiz şekilde olduğunda insan sağlığını olumsuz bir şekilde etkiler. Ürün, sahip olduğu negatif yüklü iyonlarla hem koruma sağlar hem de size enerji verir.

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Avantajları ve Yorumları

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Avantajları ve Yorumları

Müşteriler tarafından yapılan Airiz hijyenik kadın pedi 6’lı set 98 adet organik 6910181210805 yorumları oldukça olumludur. Övgü dolu yorumlarda müşteriler üründen memnun kaldıklarını belirtir. Diğer müşteriler için yol gösterici bir öneme sahip olan bu yorumlar büyük bir avantaj sağlar. Özel günlerinizde sizi güvende hissettiren, hassas yapısıyla sağlığınızı koruyan, girdiğiniz her ortamda rahat bir şekilde hareket edebilmenizi sağlayan bir üründür. Uygun fiyat seçeneğiyle fark yaratan bu ped, sizin dostunuz olur. Büyük bir güven duyarak kullanabileceğiniz bu ürün, seçkin özellikleri ile size enerji verir ve özel günlerinizi rahat bir şekilde geçirmenize yardımcı olur. Kolay kullanım avantajına sahip olup bir gün boyunca sizi yüksek derecede korur ve performansını yitirmez. 6’lı set ve 98 adet ürün avantajı ile uzun süre boyunca ürünü kullanabilirsiniz.

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Fiyatları

Airiz Hijyenik Kadın Pedi Fiyatları

Airiz hijyenik kadın pedi 6’lı set 98 adet organik 6910181210805 fiyatı ürünün tüm özellik ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Oldukça uygun bir fiyata sahip olup müşterilerin bütçesinde önemli bir değişiklik yaratmaz. Her bütçeye uyum sağlayan ürünün hesaplı fiyatı, müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Uygun fiyat avantajı ile müşterilerin tercih etmesi konusunda etkileyici bir rol oynar. Kaliteli yapısı ve vücut hatlarına uyum sağlayan tasarımı ile herhangi bir sızdırma yaşanmaz. İnsan sağlığını koruyan ve aynı zamanda enerji veren; istenilen rahatlık ve güven hissini hissettiren özel malzemesi ve hesaplı fiyat avantajıyla müşterilerin oldukça memnun kalmasını sağlar. İnternet üzerinden daha uygun fiyatlara ulaşabileceğiniz bir üründür. Tüm bu avantajları ile organik yapılı güvenilir pede Trendyol güvencesi ve uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.