Airiz Hijyenik Kadın Pedi 10' Lu Gündüz Kullanım Paketi

172 TL
(17,20 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Airiz Hijyenik Kadın Pedi 10' Lu Gündüz Kullanım Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYM Shopping Satıcı Ünvanı: MUHİTTİN YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9890428557
    Bu ürün MYM Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tiens Aırız Oksijenli Ve Negatif İyonlu Kadın Pedleri, Zararlı Bakterilerin Üremelerini Engelleyen Ve Faydalı Bakterileri Teşvik Eden Aktif Oksijen Ve Anyon İçerir. Aırız Kadın Pediyle En Çok İlgiye İhtiyaç Duyduğunuz Özel Günlerinizde Kendinizi Daha Fazla Yorgun Ve Bitkin Hissetmeyeksiniz! Açıklama Yaşam Boyunca Bir Kadın Yaklaşık 15 000 Ped Kullanır. Dünya Sağlık Örgütü Tarafından Hazırlanan İstatistiğe Göre Dünya Çapında Kadınların %80?İn Çeşitli Jinekolojik Sorunları Vardır Ve Bunlardan %63?Ü Kalitesiz Pedler Kullanımından Kaynaklanır. Özel Günlerinde Kadınlar Çeşitli Enfeksiyonlara Maruzdur . Âdet Kanı, Virüs Ve Bakterilerin Üremesi İçin İdeal Bir Ortamdır. Bu Yüzden Bu Özel Dönemde Konfor Ve Güvenlik Sağlayan Yüksek Kaliteli Kadın Pedlerin Kullanımı Çok Önemlidir. Bakteriler, Kadın Pedinde Kolayca Ürebilir Ve Özel Günlerinde Kadınlar Mikrop Kapmaya Daha Eğilimli Olduklarından Dolayı Kolayca Enfeksiyon Kapabilirler. Yüksek Kaliteli Ve Güvenli Airiz Kadın Pedi Sayesinde Tıens, Konforluk Ve Güvenlik Sağlayarak Bu Dönemde Kadınlara Kişisel Bakım Ve Koruma İçin Yeni Bir Çözüm Sunar. En Modern Teknolojiye Göre Hazırlanan İki Temel İçeriği Olan Tek Çekirdekli Yüksek Teknolojik Patentli Ürün. Airiz Kadın Pedindeki Aktif Oksijenli Ve Negatif İyonlu Patentli Bant, Şimdiye Kadar Tüm Serilerden En Yüksek Anyon Konsantrasyonudur. Böylece Pedler, Tamamen Doğal Bir Biçimde Kadın Organizmanın Kendi Kendine Temizleme Özelliğini Güçlendirir, Bağışıklık Oluşturur Ve Enerji Verir. İlâç Ve Kimyasal Madde İçermez Ve Yan Etkileri Yoktur. Bu Benzersiz Avantajlar Ve Güvenli Kullanım Sayesinde Ürün, Kişisel Bakımın Sağlanması İçin Her Gün Kullanılabilir. Ayrıca Kadın Pedi, İdrar Yolu Hastalığı Olanlara Ve İnkontinans Hastalarına Da Tavsiye Edilir. Negatif Yüklü İyonlar(Anyon) Havanın Elemanlarıdır. Negatif Yüklü İyonların Bakterileri, Küfü Ve Zararlı Maddeleri Yok Etme Özelliği Vardır. Günümüzde Pozitif Ve Negatif İyon Orantısı Özellikle Şehirlerde Dengesizdir . Bu Durum İnsanın Sağlığını Ve Ruh Halini Olumsuz Yönde Etkiler. Peddeki Anyonlar, Nemin Etkisi Altında Serbest Bırakılır. Cilt, Pedin Yüzeyi İle Temas Edince Epidermiste Oksijen Üretimi Artar. Böylece Bakteriler Ve Kötü Kokular Etkili Bir Biçimde Yok Edilir. Airiz Patentli İyonlu Bant Sm3?Te 6100 Negatif İyon Kadar Serbest Bırakır. Bu, Piyasada Bulunan Tüm Kadın Pedlerinden En Yüksek Konsantrasyondur. Araştırmalara Göre Çevredeki Anyon Konsantrasyonu 5000/Sm3?Ten Daha Fazla Olduğu Zaman İnsan Vücudunun İltihap Ve Bakterilere Karşı Etkisi Daha Büyüktür. Çift Taraflı Patentli Bantta Aktif Oksijen De Kullanılmıştır. Aktif Oksijen, Kadın Pedin Hava Geçirmesini Ve Oksijen Erişimini Sağlar. Formüldeki Nane, Kaşıntıyı Ferahlatır Ve Rahatlatır. 155 mm aktif oksijen ve negatif iyonlu uzatılmış katman

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver