Fisher Price Thomas Ve Arkadaşları Motorlu Büyük Tekli Trenler Duchess Bmk88-gyv97

949,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fisher Price Thomas Ve Arkadaşları Motorlu Büyük Tekli Trenler Duchess Bmk88-gyv97

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEKYA Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ÖZKARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2450562206200015 Vergi Kimlik Numarası: 6980287543
    Bu ürün BEBEKYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thomas ve Arkadaşları Motorlu Büyük Tekli Oyuncak Trenler Duchess BMK88-GYV97 Fisher-Price'ın TrackMaster motorlu trenleri, çocukların Sodor Adası'nı bugüne kadar hiç olmadığı şekilde deneyimlemesini sağlamak için yeniden tasarlandı. Geliştirilmiş hız ve performans özellikleriyle bu trenler, daha hızlı gidiyor ve daha yüksek yokuşları tırmanabiliyor. Artık Thomas ve Arkadaşları trenleri daha hızlı ilerleyebilecek, daha yükseklere çıkabilecek. Bu sayede çok daha büyük maceralar yaşayan çocuklar, düğmeye basınca Duchess'in bir başka heyecan verici yolculuğa çıkmasını izleyecek. Tren seti, genişletilebilir ve birbirine bağlanabilir. Motorlu TrackMaster oyun setlerinden oluşan Thomas ve Arkadaşları TrackMaster dünyasına ait mükemmel bir tren! Bu motorlu tren, 2 adet AAA pille çalışır.TrackMaster motorlu oyuncak trenler serisinden Charlie!TrackMaster koleksiyonunuz için harika bir ilave!Yeniden tasarlanan TrackMaster trenler eskisinden daha hızlı ve daha yüksek performanslıdır.Motorlu tren oyun seti, çoğu TrackMaster tren yolu ve tren seti ile uyumludur.Çocuklar, sevdiği Thomas ve Arkadaşları karakterlerini biriktirerek motorlu demiryolunu genişletirken çok eğlenecek!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver