Genel Markalar Doğal Bebek Saç Ve Vücut Şampuanı, Papaya (237 Ml), (yenidoğan - 36 Ay)

239,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Doğal Bebek Saç Ve Vücut Şampuanı, Papaya (237 Ml), (yenidoğan - 36 Ay)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: organikailem Satıcı Ünvanı: GÖKÇEKLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0400031643300015 Vergi Kimlik Numarası: 4000316433
    Bu ürün organikailem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'de ilk ve tek ewg onaylı sertifikalı ürünler ile, sağlığınız için en iyi standartları karşılayabilmek adına sizlere daha iyi hizmet vermekten gurur duyuyoruz! 2006 yılından bu yana, thinkbaby markası değerli yavrularımız için güvenli bakım ürünleri üretmektedir. Şimdi ise ewg onaylı, özel ambalajlı, etkili bir şampuan ve vücut yıkama ürününü sizlere tanıtmak için heyecanlıyız ! Thinkbaby, birinci sınıf bakım ürünleri ve daha güvenli ve daha temiz içerikli ürünler üretme konusundaki bilimsel uzmanlığa dayalı formülasyonunda
  • Parabenler, ftalatlar, 1,4 dioksan, sodyum lauril sülfat ve zararlı kimyasallar içermez, Hayvansal ürün kullanılmamıştır (vegan) ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, Göz yakmayan formülü ile, kişiye özel koruma bantlı ve basınca dayalı tüp içerisinde geri dönüştürülebilir, çevre dostu ambalajıyla sizler ile buluşturulmaktadır. Günlük kullanıma uygundur, ''sağlıklı bebekler&çocuklar için daha güvenli ürünler'' Içindekiler: Purıfıed water, decyl glucosıde, glycerın, aloe barbadensıs leaf juıce, 1,2-Hexanedıol (and) caprylyl glycol, xanthan gum, carıca papaya (papaya) fruıt extract, panthenol, ethylhexylglycerın, chamomıle recutıta (matrıcarıa) flower extract, camellıa sınensıs (green tea) extract, beta glucan, helıanthus annuus (sunflower) seed oıl Içerik analizleri: Aloe barbadensis leaf juice: Aloe vera bitkisi, içerdiği başta a, c ve e vitaminleri ve mineraller ile cildi nemlendirir, canlandırır ve cilde esneklik kazandırır, ayrıca cildin derinliklerine nüfuz ederek ph dengesini kazanmasına ve cildin beslenmesine yardımcı olan doğal bir koruyucudur. Carica papaya fruit extract: Papaya meyvesi, bakterilere karşı antibakteriyel koruyucu olarak, hassas ve kuru ciltleri temizlemek için kullanılır. Cilde tazelik ve yumuşaklık kazandırır. Pantenol: Cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan pantenol, cildin nemli kalmasına yardımcı olarak iltihaplanma ve kaşıntıyı azaltır. Calendula officinalis flower extract (aynisefa çiçeği suyu): Bedeni güçlendirici antiseptik, toniktir. Helianthus annuus seed oil (ayçiçek yağı): A, b, d ve e vitaminleri ve minerallerce zengin olan ayçiçek yağı yumuşatıcı, sakinleştirici, nemlendirici özellikleri nedeniyle kullanılmaktadır. Kullanım ve uyarılar: Thinkbaby bebek saç ve vücut şampuanımızın kapağını açın, size özel koruma bandını kaldırın ve avuç içinize kullanacağınız miktarda tüpü sıkın, bebeğinizin ıslak saçlarına ve vücuduna nazikçe uygulayın ve bol su ile durulayın. Dilerseniz ufak pompalı tüp içerisine koyarak günlük el sabunu ihtiyacınız içinde kullanabilirsiniz. Açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmesi önerilir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Cilt Tipi Hassas
  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver