ThermoPro Tp50 Termometre Iç Mekan Dijital Isı Ve Nem Ölçer

459 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650 TL600 TL

Ürün Bilgileri

ThermoPro Tp50 Termometre Iç Mekan Dijital Isı Ve Nem Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoraks Satıcı Ünvanı: TEKNORAKS TEKNOLOJİ MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836041377600016 Vergi Kimlik Numarası: 8360413776
    Bu ürün Teknoraks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THERMOPRO TP50 ABD'de en çok satan Termometre ThermoPro artık Türkiyede. Hava Konfor Göstergesi: Nem seviye ikonu nem ölçer hava durumunu gösterir. (Kuru, Konfor, Nemli). Bu nem sensörü sayesinde hızlı bir bakışla evinizdeki hava değişikliklerinden anında haberdar olma imkanına sahip olursunuz. Yüksek Doğruluk ve Hızlı Yenileme: Termometrenin ±%2 ~ 3 bağıl nem ve ± 1 derecelik yüksek doğruluğu vardır. Bu da onu bir sera gibi ortamlarda dalgalanan ortam okumaları ölçmek için ideal bir ürün kılar. Veri ölçümleri, ortamdaki en son değişiklikleri ekrana yansıtmak için her 10 saniyede bir güncellenir. Yüksek & Düşük Kaydı Yüksek doğrulukla, nem ölçer & termometre yüksek-alçak ve nem seviyelerini ölçer. Çevredeki değişimleri ölçmek için her an hazırdır. Daha sağlıklı ev ve çevre Sıcaklık ve nem monitörlü termometre nemölçer, uygun iç mekân nem kontrolünü görmenize ve sağlığınız için önemli olan ortamınızı oluşturmanıza olanak sağlar. Akıllı Dizayn İç mekân oda termometresinde, sıcaklık monitörünü buzdolabına takmak için mıknatıslı arkalık ve tezgahınıza yerleştirmek için bir masa üstü standı bulunur. İstenildiğinde ° F / ° C ile kullanılabilir. 1 x AAA pil ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • LCD Ekran Var
  • Bluetooth Yok
  • Tip Ortam Termometre&Nem Ölçer
Geri Bildirim Ver