ThermoPro Tp49w Mini Termometre Iç Mekan Dijital Isı Ve Nem Ölçer Termometre

419 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ThermoPro Tp49w Mini Termometre Iç Mekan Dijital Isı Ve Nem Ölçer Termometre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoraks Satıcı Ünvanı: TEKNORAKS TEKNOLOJİ MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836041377600016 Vergi Kimlik Numarası: 8360413776
    Bu ürün Teknoraks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük sayılara sahip kompakt ekran: ThermoPro TP49W, büyük kalın sayılara sahip kompakt bir LCD ekrana sahiptir ve ekranı her açıdan ve mesafeden okumanıza olanak tanır. Dahili olarak hem Fahrenheit hem de Celsius derece seçilebilir. Hızlı yenileme: Dijital iç mekan termometresi, sıcaklık ve nem okumalarındaki en son değişikliklerden haberdar olmanızı sağlamak için her 10 saniyede bir yenilenir Yüksek doğruluk: Sıcaklık ve nem sensörü, ± 1 °C ve ±% 2 -% 3 arasında son derece hassastır. Bu da onu bir sera ortamında olduğu gibi dalgalanan okumaları ölçmek için hassas bir ölçüm imkanı sağlar. Yüz simgesi konfor göstergesi: Nem sıcaklık göstergesi, klimanızı ve ya nem gidericinizi buna göre ayarlamanızı ve her zaman en rahat ortamda yaşamanızı garantileyen hızlı bir şekilde KURU / KONFOR / ISLAK olarak belirtmek için yüz simgeleri içerir. Çoklu montaj seçenekleri: 3 montaj seçeneği vardır - Masa Üstü Standı / Mıknatıslı Sırt / Asma Delik. Oturma odası, bebek odası, mutfak, sera, gitar odası, ofis ve kiler gibi dilediğiniz yere istediğiniz montaş seçeneği ile yerleştirin.
Geri Bildirim Ver