ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüsü : Ø 26 Cm
  • Alüminyum Döküm
  • Modern Hatları Ve Yüksek Kalitede Üretimi , Demir Döküm Muadillerine Göre %40 Daha Hafiftir. Isıyı Uzun Süre Muhafaza Eden Kalın Tabanı Sayesinde Kusursuz Performans Sunar.
  • İç – Dış Granit
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.
  • Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Teflon
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm

Tart kalıplarına pastacılık ve yiyecek işletmelerinde olduğu kadar günlük hayatta sık sık kullanılan mutfak eşyalarından biridir. Pratik, kullanışlı ve dayanıklı bir tasarıma sahip olan ThermoAD tart kalıbı, birçok müşteri tarafından büyük bir beğeniyle tercih edilir. Tart yapmanın yanı sıra turta ve farklı keklerin yapımında da kullanılır. ThermoAD markasının büyük beğeni toplamasının sebebi de bu işlemleri kaliteli bir şekilde gerçekleştirmesiyle ilgilidir. Turta tariflerinin pratik bir hale gelebilmesi için marka, üretimlerini dikkatli ederken ihtiyacınız olan bütün özelliklere sahip modeller üretir. Sizi yalnızca turta ve tartlarınızın lezzetiyle değil, tariflerin yapım aşamasında da memnun eder. Ürün, yapı itibariyle estetik bir görünüme sahip olduğu için tart ve turtalarınız bitene dek servis tabağı olarak da kullanabilirsiniz.

  • Derin iç hacmi
  • Özel granit kaplama
  • Alüminyum döküm yapışmaz kaplama

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Özellikleri

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Özellikleri

Hem rahat hem de pratik bir kullanım alanı olan ThermoAD granit döküm tart kalıbı, sahip olduğu özellikleriyle beğeni toplar. Çapı 26 cm, derinliği 7 cm olan ürün istediğiniz tartları kolayca yapmanıza yardımcı olur. Standart tart kalıplarına göre daha derin bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle de ürünü kullanarak bir tarif yapmak oldukça keyiflidir. Çok amaçlı kullanım özelliklerinden biri de ürünün döküm tabanlı tasarıma sahip olmasıdır. Ayrıca döküm materyali yalnızca ürünün tabanında değil, kenar kısımlarında da mevcuttur. Böylece bir tart pişirme aşamasında tarifinizin kalıba yapışmayacağından emin olabilir, istediğiniz tarifleri gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Markanın tart kalıbı ürünleri, uzun süreli kullanımlara uygun olarak üretilir. Yüksek dayanıklılık testlerinden geçirildikten sonra satışa sunulur. Böylece ThermoAD granit döküm tart kalıbı kullananlar gibi siz de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Avantajları

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Avantajları

Tarifini görüp uzun süredir yapmak istediğiniz bir turta olabilir. Tadını merak ettiğiniz turta ve tartları pratik bir şekilde yapabilmek için ThermoAD döküm granit turta tart kalıbını kullanabilirsiniz. ThermoAD granit tart kalıbı gri renk seçeneğiyle size pratik kullanım ve modern görünüm sunar. Üretimi sırasında kullanılan sağlığa zararı olmayan materyaller ise siz de gönül rahatlığı ile bu kalıbı kullanabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu özel granit kaplama sayesinde yanmaz ve yapışmaz özelliğinden faydalanabilirsiniz. İçeriğinde teflon materyaller bulunmaz. Bu sebeple yapışmadan tart ve turta yapabilir, ürünü kullandıktan sonra yıkama aşamasında kolaylık sağlayabilirsiniz. Markanın bu modelinin kolay kullanım özellikleri size hem leziz hem de pratik tart ve turtalar sunar. Sonuçta ise tabağınızdaki turtalar ve tartların; yalnızca kullandığınız malzemeleri değil, hangi kalıpta pişirdiğiniz de merak konusu olur.

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Fiyatları

ThermoAD Granit Tart Kalıbı Gri Döküm Fiyatları

Sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak ThermoAD granit tart kalıbı gri döküm fiyat seçenekleri ortaya çıkar. Markanın gri granit tart kalıbı modeliyle mutfaklarınızda lezzetli kokular duyulmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bunu bütçenize uygun bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol’da markaya ait gri döküm tart kalıbıyla ilgili detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün fiyat seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan değerlendirme puanlarını görüntüleyebileceğiniz gibi yapılan yorumları da okuyabilirsiniz. ThermoAD granit döküm tart kalıbı yorum alanlarını okuduğunuzda tercih edeceğiniz ürün hakkında kendinize fikir oluşturabilirsiniz. Sizden önce satın alan müşterilerin yazdığı bu yorumlar sayesinde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Böylece satın almak istediğiniz tart kalıbıyla ilgili tavsiyeler almış olabilirsiniz. Her bütçeye uygun olan bu modeli tercih ederek avantajlı bir seçim yapabilirsiniz.