ThermoAD Granit 3'lü Sahan Seti - Gri Kapaklı

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.475 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.524 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ThermoAD Granit 3'lü Sahan Seti - Gri Kapaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: delindirim Satıcı Ünvanı: ERCANLAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341052425400001 Vergi Kimlik Numarası: 3410524254
    Bu ürün delindirim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18cm+20cm+22cm sahan
  • Iç - Dış granit
  • Alüminyum döküm
  • 4mm kalınlık
  • Granit yanmaz yapışmaz kaplama pfoa içermez

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Thermoad Granit 3'lü Sahan Seti - Gri THRSSG

Mutfağınızın olmazsa olmazlarından biri olan ve sıkça tercih edilen Thermoad granit 3’lü sahan seti - gri THRSSG modelini rahatlıkla alabilirsiniz. Hem sağlık açısından hem de kullanım bakımından oldukça kolaylık sunar. Bu ürün kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Doğanın değerli taşlarından olan granit ile imalatı yapılır. Bu seti kullanırken dayanıklılığını test edebilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca tavayı bulaşık makinesinde bile kolaylıkla yıkanabilir. Genç kızların çeyizinde yer alan modeller arasında bulunur. Thermoad markasının ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tavanın içerisinde bulunan tanecikli yapılar granit taşında bulunan gri tonunun minerallerinden oluşur. Birbirinden şık modelleri ile gönlünüzü fetheder. Dünya çapında kullanılan bu eşsiz seti hemen alabilir, cazip özelliklere sahip bu ürünle harika sunumlar yapabilirsiniz.

  • Uzun süre dayanıklı
  • Yapışmaz yüzey
  • Eşit ısı yayma özelliği

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri Thrssg Özelliği

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri Thrssg Özelliği

Mutfağınız için alacağınız kapları seçerken doğru tercihlerde bulunmaya dikkat edilir. Granit kaplı tavaların kullanımı ayrı bir özen gerektirir. Bu mutfak aracını tercih ederken dikkat etmeniz gereken özellik, ürünün kaplamasıdır. Ayrıca taşın öz rengini taşıyan ürünü tercih edebilirsiniz. Gri tonlarına hakim olan renkler granit taşına ait olduğundan seçimlerinizi ona göre yapabilirsiniz. Ağır bir yapıya sahip olduğundan tavanın sapı için yapısal olarak kaliteli olan malzemeler seçilir. Thermoad granit 3’lü gri tava seti tüm bu özellikleri içerisinde barındırır. Güvenle kullanacağınız bu ürünle yemeklerinizi sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz. Taban ısısını tüm yüzeye eşit olarak yayar ve ısıyı iç hazinesinde muhafaza eder. İmalatında kullanılan malzemenin doğal olmasından dolayı malzemelerinizi sağlıkla pişirebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri THRSSG Kullananlar

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri THRSSG Kullananlar

Yemeklerinizi pişirirken hep elinizin altında olması gereken ürünler arasında yerini alır. İlk kullanımdan itibaren tavadan olan memnuniyetinizi Thermoad granit 3’lü tava seti yorumları bölümünde dile getirebilirsiniz. Tavaya özellikle metal malzeme değdirmemeniz gerekir. Bu sayede granit kaplı modeli çizmeden senelerce kullanabilirsiniz. Tavanız sıcakken soğuk suya değdirmeden kendi halinde soğumaya bırakabilirsiniz. Böylece ürünün kaplaması ani ısı değişikliğine maruz kalmadığı için zarar görmesini engellersiniz. Kullanımı rahat olan bu ürünü elde yıkarken tel veya süngerin sert kısmıyla ovalama yapmayarak yüzeyindeki o yapışmazlığı uzun süre koruyabilirsiniz. Yapışmaz özelliği sayesinde yemekleri pişirirken fazla yağ dökmenize gerek kalmadan yiyecekleriniz kolayca pişirilebilir. Mutfaklarınıza yenilik katacak olan granit tavalarla yemek yapmanız için bir sürü sebebiniz var. Thermoad Granit 3’lü sahan seti diğer ürünlere kıyasla dayanıklılığı fazla olduğundan rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri THRSSG Fiyatları

Thermoad Granit 3’lü Sahan Seti - Gri THRSSG Fiyatları

Thermoad granit 3’lü tava seti fiyatları her bütçeye uygun şekilde imalatı yapılarak satılır. Ağır bir ürün olmasına rağmen kendinden özel deseniyle mutfağınızda fark yaratır. Bir tavada olması gereken bütün özellikleri bu üründe bulabilirsiniz. Kullanımdaki rahatlığı, kalitesi ve fiyatıyla müşterilerin tercih sebebidir. İstediğiniz ölçülerdeki tava çeşitlerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Modelin değerlendirme sonuçlarına baktığınızda ürünün müşteriler tarafından memnuniyetini aldığı yıldızlarla görebilirsiniz. Mutfak araçları için kap tercihinde bulunurken beğendiğiniz ürünleri favorilere ekleyerek istediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz. Thermoad markasına ait bu seti tercih ederek doğru bir karar verebilirsiniz. Bütçenize ait modelleri inceleyip özellikleri hakkında detaylı bilgilere rahatlıkla erişim sağlanabilir. Yemeklerinizi kolayca pişirip saatler boyunca sıcak kalmasını sağlayarak misafirlerinize sıcak servisler yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun olan modeli seçebilir, granitin güzel gri tonuna hakim olan tavayı tercih edebilirsiniz.