Theraline Form & Detox Bitki Çayı Süzen Poşet 20 Adet

119 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Theraline Form & Detox Bitki Çayı Süzen Poşet 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BESLENME DÜNYASI Satıcı Ünvanı: FADİME ŞENSES İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6910152918
    Bu ürün BESLENME DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Theraline Form & Detox Bitki Çayı Süzen Poşet 20 Adet Faydası Vücuttaki fazla suyun atılması ve ödemin giderilmesi,
  • Bağırsak florasının ve hareketlerinin düzenlenmesi,
  • Metabolizma hızının ve yağ yakımının artması,
  • Glisemik dalgalanmaların azaltılması,
  • Vücudun toksinlerden arınması,asit ve alkali dengenin sağlanması,
  • Vücut kokusunun azalması, cildin canlanması,
  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesi amacıyla kullanılabilir.
  • Kullanım Şekli Günde 3 kereye kadar içilebilir, gün içerisinde 2 lt su içilmesi tavsiye edilir. İçerik Yeşil çay, ısırgan otu, kiraz sapı, funda otu, tarçın, adaçayı, zencefil
Geri Bildirim Ver

Theraline Form Detox Bitki Çayı

Bitki çayı, günlük olarak tüketilen oldukça sağlıklı ve hafif bir içecektir. Ferah bir tada sahip olan bitki çayları, hem yaz hem de kış mevsiminde rahatlıkla tüketilebilir. Birçok bitkinin birleşmesiyle meydana gelen Theraline form detox bitki çayı, oldukça faydalı olmasıyla bilinir. Metabolizmayı hızlandıran ve yağ yakmaya yardımcı olan içeriği sayesinde bu çay ile sağlıklı ve doğal bir şekilde kilo verebilirsiniz. Hem keyif yapmak hem de kilo vermek için oldukça iyi bir seçenek olan Theraline ürünü, günün her saati içilebilir. Theraline tarafından ustalıkla geliştirilen ve uzman diyetisyenler tarafından önerilen bu ürünü güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz. 21 günde formunuzu iyileştiren bu bitki çayını ara öğün olarak tercih edebilirsiniz.

  • 20 adet çay içeren paket
  • Detoksa ve zayıflamaya yardımcı içerik
  • Ödem atmaya yardımcı yapı

Lezzetli Theraline Form Detox Bitki Çayı Özellikleri

Lezzetli Theraline Form Detox Bitki Çayı Özellikleri

Başlıca amacı detoks yapmak ve diyete yardımcı olmak olan bu ürünü sağlıklı bir şeyler tüketmek için de satın alabilirsiniz. Mevsiminde toplanan ve %100 doğal bitkilerden üretilen bu ürün, son derece lezzetli ve doğaldır. Modern tesislerde, hijyenik koşullar altında el değmeden üretilen bu içecek, oldukça dikkat çekicidir. Uzmanlar tarafından hazırlanan pozitif bitkiler listesinde yer alan bitki içeriğiyle hazırlanan Theraline form detox bitkisel çayı, vücut direnci için oldukça faydalıdır. Toksik etkiler içeren bitkilerden arındırılan ürün, bağırsak ve mide problemlerine iyi gelmesiyle bilinir. Çay içeriğinde bulunan bitkiler, doğru şekilde yetiştirilen ve hasat zamanı geldiğinde toplanan ürünlerdir. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucu içermez. Ambalaj üzerinde belirtilen formülasyon bilgilerine uygun olarak üretimi yapılır. Bu ürünü uzun süreli ve düzenli bir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Etkili İçeriğiyle Theraline Form Detox Bitki Çayı Yorumları

Etkili İçeriğiyle Theraline Form Detox Bitki Çayı Yorumları

Theraline form detox bitki çayı kullanıcı yorumlarında ürünün yüksek doğallığa sahip olan içeriği oldukça rağbet görür. Düzenli bir kullanım durumunda vücudun direncini yükselten bu ürün, müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Özellikle kış ve bahar aylarında hasta olmaya müsait olan vücudu koruma altına alan bu ürün, bağışıklık kazanmanıza büyük ölçüde yardımcı olur. Detox bitki çayı, yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Birçok bitkinin birleşmesiyle meydana gelen bu çay; ısırgan otu, yeşil çay, kiraz sapı, funda otu, tarçın, adaçayı ve zencefilden oluşur. Birden fazla faydası olan bu bitkilerin birleşmesiyle faydası yüksek bir ürün meydana gelir. Vitamin ve mineral açısından zengin olan bitki çayı, müşteriler tarafından olumlu yorumlara sahiptir. A, B, B2, C, D, E, K vitaminlerini içeren bitki çayı, insan vücudu için oldukça yararlıdır.

Bütçe Dostu Theraline Form Detox Bitki Çayı Fiyatları

Bütçe Dostu Theraline Form Detox Bitki Çayı Fiyatları

Theraline form detox bitki çayı fiyatları, ürünün sahip olduğu çay adedi sayısına ve içeriğine göre belirlenir. Birçok bitkinin bir araya gelmesiyle oluşan bu ürün, son derece kaliteli ve sağlıklı olmasıyla beğeni toplar. Theraline form detox bitki çayı kullananlar, ürünün hem zayıflamaya yardımcı olması hem de bağışıklığı artırması sayesinde günlük tüketim için ideal bir çay olduğundan bahseder. Birçok vitamin, mineral ve antioksidan içeren bitki çayı, vücudun toksinlerden arınması için alternatif bir yoldur. Bedene zindelik ve tazelik getiren bu ürün, enerjinizi yükseltir. Yorgun bir gün sonu ya da yatmadan önce tüketilebilen bu ürün, dinlenme esnasında kişiye oldukça iyi gelir. Sağlıklı bir cilt, güçlü bir bağışıklık ve sindirim sistemi için tercih edilen bu içeceği Trendyol üzerinden inceleyip satın alma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.