6
Selülit Kremi kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

The Touch By Seda Altın Selülit Kremi 250 Ml

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

The Touch By Seda Altın Selülit Kremi 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Touch by Seda Altın Satıcı Ünvanı: BSA GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187140895400001 Vergi Kimlik Numarası: 1871408954
    Bu ürün The Touch by Seda Altın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anti-Cellulite Gel 250 ML İstenilen bölgeye bir miktar dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulanır. Şikayetçi olunan tüm selülit bölgesine sürülebilir. Hamile ve emziren annelerimizin kullanımı için uygundur.
  • Günde 2 kez sabah akşam masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver

The Touch By Seda Altın Selülit Kremi 250 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Cilt altında yer alan yağ dokusu, çeşitli nedenlerden dolayı homojenliğini kaybeder. Böyle durumlarda ise selülit oluşumu gözlemlenir. Seda Altın selülit kremi 250 ml, portakal kabuğu görünümü etkisini hızla azaltan bir üründür. İçeriğinde yağ yakıcı etkili faktör ve bileşenler bulunur. Düzenli şekilde kullanıldığı zaman bu bileşenler sayesinde cilt, daha sağlıklı bir görüntüye kavuşur. Krem, aynı zamanda cilde rahatlama ve ferahlık hissi de verir. Kullanıldığı ilk günden itibaren kısa sürede etkisini görmeniz mümkün olan Seda Altın’ın The Touch" markası altında satışa sunduğu selülit kremi, silindir bir kap içinde bulunur. Kapağı ilk açtığınızda yoğun bir krem kokusu ile karşılaşabilirsiniz. Bu koku, kremin kullanımı süresince azalıp normal seviyeye ulaşacaktır.

  • Hacim: 250 ml Seda Altın Selülit Kremi
  • Ürün Yapısı: Kolay Sürülebilir Yumuşak Krem The Touch Selülit Kremi
  • Özellik: Anti Selülit Seda Altın Anti Cellulite Gel 250 ml

Seda Altın Selülit Kreminin Özellikleri Neler?

Seda Altın Selülit Kreminin Özellikleri Neler?

Seda altın 250 ml selülit kremi, yumuşak ve kolay sürülebilir formda bir üründür. Bu nedenle sürüldüğü zaman ciltte yapış yapış bir his bırakmaz. Kremi uyguladıktan hemen sonra bir sıcaklık hissedilir. Daha sonra karıncalanma olur ve ardından serinleme gerçekleşir. Sıcak ve soğuk etkisi, cilt tipine göre değişiklik gösterebilir. Kremin ağrı kesici özelliği de bulunur. Dolayısıyla ürün, ağrı hissedilen bölgelere de sürülebilir. Kimi kullanıcılar varis ve topuk dikeni gibi sorunlar için de The Touch selülit kremi 250 ml tercih eder. The Touch 250 ml selülit kremi, bu tip sorunlarda da sağlıklı sonuçlar almanıza yardımcı olur. Kremin doğru saklama koşulları göz önünde bulundurulduğunda kapağı açılmadan 2 yıl ömrü vardır. Kapak açıldıktan sonra ise ürün, 6 ay içinde kullanılmalıdır.

Seda Altın Selülit Kremi Her Cilt Yapısına Uygun mu?

Seda Altın Selülit Kremi Her Cilt Yapısına Uygun mu?

The Touch by Seda Altın selülit kremi 250 ml, kolay emilebilen bir yapıdadır. Dolayısıyla ciltte yağlı bir his bırakmaz. Ürün, tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizde sivilce, egzama ve benzeri sorunlar varsa söz konusu kremi bir dermatoloğa danışarak kullanmanız önerilir. Daha hızlı ve verimli bir sonuç için ise ürünü günde iki kez kullanmanız önerilir. Kremi sürmeden önce söz konusu bölgeyi at kılı fırçası yardımıyla fırçalamanız, ürünün daha hızlı bir şekilde etki göstermesine yardımcı olur. Ürün içeriğinde yer alan at kestanesi ekstraktı (aesculus hippocastanum extract) ve kekik uçucu yağı (thymus vulgaris leaf oil), cilt altındaki dolaşımı hızlandırır ve gözenekleri açar. Sarı kantaron olarak da bilinen Hypericum Perforatum Oil ise cildi yumuşatır, leke ve izleri tedavi eder.

Seda Altın Selülit Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Seda Altın Selülit Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Seda altın 250 ml anti cellulite gel, düzenli kullanımda 1 ay içinde selülit görüntüsünde önemli ölçüde azalma sağlar. Günde iki kez düzenli olarak selülitli bölgeye masaj yapar gibi dairesel hareketlerle sürmeniz yeterlidir. Kremi spor yapmadan önce uyguladığınız zaman hızlı kan dolaşımı sayesinde üründen daha fazla verim almanız mümkün. Dolayısıyla günlük 2 uygulamanın en az 1 tanesini spor yapmadan önce uygulamanız önerilir. Söz konusu selülit kremi, hamile ve emziren anneler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Ancak yine de kremi düzenli bir şekilde kullanmaya başlamadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.