5
Selülit Kremi kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

The Touch By Seda Altın 2 X 250 ml Selülit Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Touch By Seda Altın 2 X 250 ml Selülit Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Touch by Seda Altın Satıcı Ünvanı: BSA GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187140895400001 Vergi Kimlik Numarası: 1871408954
    Bu ürün The Touch by Seda Altın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anti-Cellulite Gel 250 ML İstenilen bölgeye bir miktar dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulanır. Şikayetçi olunan tüm selülit bölgesine sürülebilir. 2 adet 250 ml selülit kremi içermektedir. Hamile ve emziren annelerimizin kullanımı için uygundur.
  • Günde 2 kez sabah akşam masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

The Touch by Seda Altın 1117532939391 250 ml 2'li Selülit Kremi

Selülit, yağ hücrelerinin cilt yüzeyinin yakın kısımlarına yerleşmesi ile oluşan çukurumsu bir görüntüdür. Genel olarak pek hoş bulunmayan, rahatsızlık duyulan bir durumdur. Kollarda, bacaklarda ve vücut tipine bağlı olarak vücudun diğer bölümlerinde rastlanılmaktadır. Portakal kabuğu görüntüsü olarak da adlandırılan selülit, birçok farklı yöntem ile en aza indirmeye çalışır. Bu yöntemlerden en etkili olanlarından birisi de The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremi olmuştur. Ürün, rahatsız olduğunuz bölgede kullanılmak suretiyle düzenli ve özenli kullanımın sonucunda gözle görülür farklar elde etmenize yardımcı olur.

  • Uzun ömürlüdür.
  • Hamilelerin kullanımına uygundur.
  • Ferahlatıcı bir kokuya sahiptir.

The Touch By Seda Altın Selülit Kremi Ne İşe Yarar?

The Touch By Seda Altın Selülit Kremi Ne İşe Yarar?

The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremi, yağ hücrelerinin dağınık yerleşmesi sonucu ortaya çıkan dalgalı görüntüyü yok etmek için kullanılan başarılı bir üründür. Ciltte selülit oluşumunun birden çok sebebi olabilir. Şekerli gıdaları fazla tüketmek, aşırı kafein alımı, hareketsizlik ve çeşitli sağlık sorunları selülite sebebiyet verebilir. Her cilt tipine, yaşa ve vücut yağ oranına göre selülit yoğunluğu farklıdır. Mümkün olan en kısa sürede bu görüntüden kurtulmak isteyen yetişkinler için The Touch 2’li 250 ml selülit kremi oldukça iyi bir tercih olacaktır. Zengin içerikli formülü sayesinde, selülitleri ortadan kaldırma görevini üstlenir. Kan akışını hızlandırarak cilt yüzeyini sıkılaştırırken, cilt altına inerek yağların yok edilmesine yardımcı olur. Böylelikle dilediğiniz pürüzsüz görüntüye ulaşmanıza yardımcı olur.

The Touch 2’li Selülit Kremini Kimler Kullanabilir?

The Touch 2’li Selülit Kremini Kimler Kullanabilir?

Selülit, her insan için tamamen doğal bir durumdur ve bu görüntüyü en aza indirmek mümkündür. Bilinenin aksine sadece fazla kilo problemi yaşayan bireylerde değil, kilo bakımından zayıf bireylerde de sık sık görülmektedir. Çünkü yağ dokusunun, kilodan bağımsız bir şekilde vücutta dengesizce yerleşmesiyle oluşur. Farklı vücutların ortak sorunu haline gelmiş olan selüliti yok etmek için The Touch By Seda Altın selülit giderici krem beklentileri karşılamaktadır. Her cilt tipine uygun olarak üretildiği için sadece genel kullanıcılar değil hassas cilde sahip kişiler de tercih etmektedir. Temiz içeriği sayesinde hamile kadınlardan, emziren annelere kadar herkes gönül rahatlığı ile kullanılabilir. The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremi kavanoz formda olmasıyla kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda uzun vadeli kullanım için uygundur.

The Touch 250 ml Kavanoz Selülit Kremi Nasıl Uygulanır?

The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremini kullanmadan önce herhangi bir cilt rahatsızlığı yaşıyorsanız doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Ürünü, istenilen bölgeye yeterli miktarda olacak şekilde ovarak yedirin. Ardından hafif bir ısınma hissi ile etkisini göstermeye başlayacaktır. Düzenli olarak sabah ve akşam uygulamanız yeterlidir. The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kreminin etkisi daha iyi görmek için yeterli miktarda su içmeyi ihmal etmeyin. Su içmek, cildi canlandırır ve bu sayede gerginleşmesini destekleyerek selüliti azaltmaya yardımcı olur. Kuru fırçalama uygulaması ile kremin etkisinin artması mümkün olabilir. Hareket etmeyi ve dengeli beslenmeyi de bu süreç içerisinde atlamamak sizi daha verimli bir sonuca ulaştırır. The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremi yorumları size bu konuda fikir verecek gerçek kullanıcıların deneyimlerinden oluşmaktadır. The Touch By Seda Altın 2’li 250 ml selülit kremi fiyatını en avantajlı fırsatlarla Trendyol üzerinden görüntüleyebilir, birkaç saniye içinde satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.