The Ordinary The Balance Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary The Balance Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1X Squalane Cleanser (50ml)1X Salicylic Acid 2% Masque (50ml)1X Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)1X Natural Moisturising Factors + HA (30ml) Squalane Cleanser (50ml)Bu nazik formül, cildinizin taze ve temiz hissetmesini sağlamak için makyajı etkili bir şekilde parçalar, çözer ve çıkarır. Nemlendirici temizleyici, cildi nemlendirmek ve geleneksel temizleyicilerin kullanımını takip edebilecek kuru, gergin hissi önlemek için Squalane ve Lipofilik Esterlerle zenginleştirilmiştir. Temizleyicinin dokusu, besleyici bir merhemden berrak, yağ benzeri bir kıvama dönüşür. Suyla birleştirildiğinde, bu emülsifiye edici formül ciltteki makyajı ve kirleri etkili bir şekilde kaldırarak teninizin yumuşak ve esnek olmasını sağlar. Cilt bakımı rutininize mükemmel şekilde hazırlanmış bir cilt bırakmak için bu nemlendirici temizleyiciyle günü yıkayın. Salicylic Acid 2% Masque (50ml)Arındırıcı ve yenileyici, bu yüz maskesi yağlı ve leke eğilimli ciltler için uygundur ve altındaki daha parlak cildi ortaya çıkarırken kusurların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kömür ve Kil karışımı, siyah noktaların, lekelerin ve tıkanmış gözeneklerin görünümünü en aza indirmek için gözeneklerdeki kirleri çıkarmaya çalışan yoğun bir temizlik sağlar. Salisilik Asit pul pul dökülür, daha pürüzsüz ve daha net bir cilt sağlar. Cildinizin yüzeyindeki ölü cilt hücreleri, cildinizin daha eşit bir tonda parlamasını sağlamak için yerinden çıkar. Bu durulanan maske şımartıcı bir akşam için veya cildinizin tıkandığını hissettiğiniz zamanlar için bir kurtarma tedavisi olarak mükemmeldir. Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)arındırıcı serum ile donuk ve tıkalı cildi arındırın. Gelişmiş bilimin gücünden ve yüksek konsantrasyonlarda vitamin ve minerallerden yararlanan hafif serum, cilde yoğun dozda Niacinamide (Vitamin B3) verir
  • bu, lekelerin görünümünü ve renk solmasını en aza indirdiği kanıtlanmıştır. Çinko Tuzu ilavesi, formülü dengeler ve gözle görülür şekilde daha taze ve rafine bir cilt için sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olur. Natural Moisturising Factors + HA (30ml)Bu yağlı olmayan nemlendirici, cilde korumaya ve beslemeye yardımcı olacak bir dizi Doğal Nemlendirici Faktör verir. Gliserin ve moleküler ağırlık Hyaluronik Asit kuruluğu giderirken, temel amino ve yağ asitleri daha iyi su tutma için lipit tabakasını yeniler. Fosfolipidlerin, Trigliseridlerin ve Sakkaritlerin karmaşık bir karışımı, pürüzsüz, yumuşak ve esnek bir cilt için uzun süreli sonuçlar sağlar. Yağ içermeyen ancak nemlendirici formül, cildi ağır hissetmeden dolgunlaştırmak ve nemlendirmek için Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiştir. Zulümsüz ve vegan olmasının yanı sıra, yüz kremi tüm cilt tipleri için idealdir - özellikle daha kuru bir cilde sahip olanlar için.

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver