The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 30ml

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 30ml Yüksek Mukavemetli Laktik Asit Yüzeysel Soyma Formülasyonu Laktik Asit, cildi temizleyen bir alfa hidroksi asittir Bu% 10'luk formülasyon hafif bir pul pul dökülme sağlar ve genellikle pul pul dökülme ile ilişkili iltihaplanma ve hassasiyet belirtilerini azalttığı bilinen saflaştırılmış bir Tasmanya biberiyle desteklenir Burada daha hafif bir % 5 formül mevcuttur Bu formül asit kullanımı ile ilişkili tahrişi azaltmak için çalışılmış bir Tasmanian Pepperberry türevi içerir Bu türev bitki kökenlidir ve mevsimsel olarak renge göre değişir ve bu renk değişimi zaman zaman formülde görülebilir Kontrendikasyonları:Laktik Asit hassas, peeling veya tahriş olmuş cilt üzerinde kullanılmamalıdır Lütfen ek Yol Tarifi notuna ve verilen Yol Tarifi'ndeki diğer uyarılara bakın Not:Laktik Asit hızlıca görülebilen faydalar sağlarken, potansiyel iltihaplanma ve asitlerle ilgili hassasiyet nedeniyle bu formül gibi doğrudan formların lehine genel olarak dolaylı cilt dökülme formları öneririz Talimatlar \nGünde bir kez, PM'de ideal olarak uygulayın Cilt toleransı gelişene kadar gücü azaltmak için diğer tedavilerle seyreltilebilir Göz ile temasından sakının Ürünün cilt ile teması sınırlı sıklıkta veya sürelidir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 30 Ml Lactic Acid %10 + HA

Pürüzsüz, parlak ve canlı bir cilt görünümü için serum kullanımı önemlidir. Özellikle asit içeren serum ürünleri ile cildinizin yenilenmesine katkıda bulunabilirsiniz. Böylece çok daha pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cilt yapısına kavuşabilirsiniz. The Ordinary lactic acid 10% + HA serum bu doğrultuda kullanabileceğiniz yüksek kaliteli ve etkili bir üründür. The Ordinary 10% lactic acid + HA;

  • Yüksek dayanıklı laktik asit içeriği ile cildinizi derinlemesine temizler.
  • Bitki kökenli bileşenleri ile cildi yenilerken tahrişe ve iltihaplanmaya neden olmaz.
  • 30 ml hacimli ve damlalıklı bir şişede satışa sunulur.

The Ordinary 10% Lactic Acid + HA Serumun Özellikleri

The Ordinary 10% Lactic Acid + HA Serumun Özellikleri

The Ordinary lactic acid 10% + HA serum, zengin ve güçlü içeriği ile cildinizi yeniler. Böylece cildinizdeki pürüzlü görünümden kolayca kurtulabilirsiniz. The Ordinary lactic acid 10% + HA serum, cilt üzerinde pul pul dökülmeye neden olabilir. Bu dökülme cildin üst tabakasının yenilenmesi sağlar. Serumun formülünde bulunan saflaştırılmış Tazmanya biberi, dökülme esnasında herhangi bir tahriş problemi yaşanmasını engeller. Bitkisel içeriklerle güçlendirilmiş The Ordinary lactic acid 10% + HA serum, Tazmanya biberinin iltihabi reaksiyonu önleyen içeriği ve yatıştırıcı özelliği ile kullanıcılarına daha keyifli bir cilt bakım süreci sunar. İçeriğindeki laktik asit ise cildi sıkılaştırmaya yarar. Ayrıca cilt tonunun düzenlenmesinde de oldukça etkilidir. Serum hyaluronik asit de içerir. Bu sayede yaşlanma karşıtı bir etki sunar. Cildi nemlendirerek esneklik kazandırır.

Lactic Acid 10% + HA Serumu Hangi Cilt Tipleri Kullanabilir?

Lactic Acid 10% + HA Serumu Hangi Cilt Tipleri Kullanabilir?

The Ordinary lactic acid 10% + HA serum, birçok cilt tipi için uygundur. Özellikle hassas cilt yapısına sahip kişilerin dikkatli kullanması gerekir. İçerisindeki asit miktarının nispeten yüksek olması bu serumun hassas ciltlerde kızarıklığa ve tahrişe yol açmasına neden olabilir. Peeling yapılmış veya tahriş olmuş ciltler üzerinde The Ordinary lactic acid 10% + HA serum kullanılması tavsiye edilmez. Serumu kullanmaya başlamadan önce reaksiyon testi yapılması önemlidir. Bu sayede serumun cildiniz üzerindeki etkisini çok daha net bir şekilde görebilirsiniz. The Ordinary lactic acid 10% + HA serum günde bir kez kullanmalıdır. Düzenli kullanımda gözle görülür etki yaratır. Cildiniz seruma karşı tolerans kazanana kadar dilerseniz ürünü seyrelterek de uygulayabilirsiniz.

The Ordinary Lactic Acid + Ha Serumun Faydaları Nelerdir?

The Ordinary Lactic Acid + Ha Serumun Faydaları Nelerdir?

The Ordinary lactic acid 10% + HA serum, yoğun ve güçlü içeriği sayesinde cildinizin temizlenip yenilenmesini sağlar. Alfa hidroksi asitleri ailesinin bir üyesi olan laktik asit, genelde leke giderici etkisi ile bilinir. Ayrıca laktik asit, gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur ve böylece yaşlanma karşıtı bir etki de yaratır. Kaliteli serumların birçoğunun içeriğinde yer alan laktik asit, cilt tonunun eşitlenmesine de katkı sağlar. Serum, içeriğindeki hyaluronik asit ile cildi nemlendirir. Daha canlı, aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ciltteki nemi güçlü bir şekilde hapseden hyaluronik asit, kırışıklık oluşumunu da bu yolla azaltır. The Ordinary lactic acid 10 + HA kullananlar serumun sunduğu faydalar sayesinde istedikleri cilt görünümüne ulaşabilir. Ordinary lactic acid 10 + HA yorumları da serumun kullanıcılarını memnun ettiğini göstermektedir. Sipariş oluşturmadan önce ürün sayfasındaki değerlendirmeler bölümünden gerçek kişilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı fiyatları eşliğinde kısa sürede sipariş vererek bu ürünü adresinizden teslim alabilirsiniz.