The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.052,95 TL929,95 TL
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349,90 TL1.079,92 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZSOY DIŞ TİCARET Satıcı Ünvanı: SERCAN ÖZSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6327126294200001 Vergi Kimlik Numarası: 7050416762
    Bu ürün ÖZSOY DIŞ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyaluronik Asit %2 + B5, daha yumuşak, daha pürüzsüz ve sağlıklı görünümlü bir cilt sağlamak için anında dolgunlaştırıcı nem sağlar. Hafif formülü, tüm gün cildin nem seviyelerini yeniler ve cildin nemini korumasına yardımcı olarak kuru, susuz kalmış cildi yeniden doldurur. Hyaluronik Asit %2 + B5 ayrıca cilt esnekliğini ve elastikiyetini artırırken ince kuru çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Bu ürün, cildin yüzeyinin birden fazla katmanına nem sağlamaya yardımcı olan 5 farklı formda hyaluronik asit içerir. Hyaluronik asit, cilde doğal olarak bulunan bir nemlendiricidir ve burada suya bağlanır.("Suya bağlanan bir nemlendirici" ifadesi, hyaluronik asidin ciltte su molekülleri ile etkileşime girerek nemin ciltte tutulmasına yardımcı olan bir özellik taşıdığını ifade eder. Yani, hyaluronik asit cilde uygulandığında, çevredeki su moleküllerini çeker ve ciltte hapsederek nemlendirici bir etki sağlar.) Dahil edilen formlar düşük, orta ve yüksek molekül ağırlıklı moleküller, bir HA çapraz polimeri ve hidrolize HA'dır. Formülasyon ayrıca nemin hapsedilmesine yardımcı olan seramidleri içerir. Seramidler, ciltte doğal olarak bulunan lipitler (yağlı moleküller) olup cildin koruyucu bariyerini destekleyerek cildin korunmasını ve nemlenmesini sağlar. Bu formülde kullanılan seramidler, sfingolipidler olarak bilinir. Pro-vitamin B5, ceramidler ve yağ asitleri gibi ana cilt bariyeri bileşenlerinin oluşumunu destekleyerek, nemin daha uzun süre hapsedilmesine yardımcı olur ve cildin daha uzun süre nemli kalmasını sağlar. Test Sonuçları: Tüm gün süren anında dolgunlaştırıcı nem sağlar
  • Anında daha pürüzsüz hissedilen bir cilt verir
  • Elastikiyeti artırılmış esnek bir cilt sağlar
  • İnce kuru çizgilerin görünümünü azaltır
  • Ürün Talimatları Sabah ve akşam yüzünüze birkaç damla uygulayın.
  • Tahriş oluşursa, durulayın, kullanımı bırakın ve bir doktora danışın.
  • Sadece sağlam cilde uygulayın.
  • Kullanmadan önce yama testi yapılması önerilir.
  • Çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hyaluronik Asit 30 ml Serum Fiyatı - Trendyol

Cilt bakımı; cildin tazelenmesi, onarılması ve dirençli olabilmesi için büyük önem taşır. The Ordinary hyaluronic acid 2% + B5 30 ml, cildinizi canlandırıp onarır. Cildi daha dirençli bir hâle getirerek hasarların azalmasına yardımcı olur. Talimatlara uygun bir şekilde düzenli olarak kullanıldığında daha verimli sonuçlar almayı kolaylaştırır. Yağ ve kremden önce cildinize uygulamanız gereken yüz serumunu, sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanabilirsiniz. Bu süreçte serumun cildinizde kalması gerekir; dolayısıyla durulama yapmamalısınız. Serum, doğru şekilde kullanıldığında daha hızlı ve etkili sonuçlar verir.

  • Normal Ciltler için The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + B5
  • 30 ml The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + B5
  • Nemlendirici Formüle Sahip The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + B5

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml Serum İçeriği

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml Serum İçeriği

The Ordinary hyaluronic acid 2 + B5 yüz serumu 30 ml, cildi koruyan ve güçlendiren formüle sahiptir. Yüz serumunun içeriğindeki önemli bileşen, son zamanlarda adı sıklıkla duyulan hyalüronik asittir. Hyalüronik asit, ciltte doğal olarak bulunsa da nemlendirme görevi görmez. Bu nedenle The Ordinary hyaluronic acid 2 + B5, cilde hyalüronik asit takviyesi yapmak için geliştirilmiştir. Formülündeki hyalüronik asit, kendi ağırlığının 1000 katı kadar su taşıyabilme özelliğine sahiptir. Kuvvetli bağları bulunan polimer, taşıdığı su sayesinde cildiniz için gerekli olan nemi sağlar. Nem, cildinizin derinliklerine nüfuz ederek daha etkili sonuçlar almanızı kolaylaştırır. Düzenli kullanımda cilt, daha canlı ve yumuşak bir yapı kazanır. Yüz serumunda bulunan hyalüronik asit sistemi, daha etkili bir sonuç için B5 vitaminiyle desteklenir. B5 vitamini, cilt bariyerini güçlendirir.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + B5 Hangi Cilt Tipine Uygun?

The Ordinary hyaluronic acid 2 + B5 yüz serumu 30 ml, her cildin ihtiyaç duyduğu bileşenlere sahiptir. Dolayısıyla ürün, başta normal olmak üzere farklı cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle yüzünüzün neme ihtiyacı olduğunu hissediyorsanız ve sürekli kuruyan ve çatlayan bir cilde sahipseniz bu yüz serumunu kullanmaya başlayabilirsiniz. Cildin temel ihtiyaçları düşünülerek titizlikle formüle edilen ürün, hemen hemen bütün kullanıcıların beğendiği bir serum olma özelliğini taşır. Günlük olarak kullanıldığında alınan sonuçlar, neredeyse herkesi memnun eder. Aynı zamanda vegan formüle sahip olan ürün, bu özelliğiyle geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Cildinizin daha canlı gözükmesini istiyorsanız The Ordinary hyaluronic acid 2% + B5 30 ml’yi satın alıp oldukça rahat bir şekilde kullanabilir, cildinizi güçlendirirken cilt elastikiyetini arttırabilirsiniz.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml Kaliteli mi?

The Ordinary hyaluronic acid 2% + B5 30 ml, son derece kaliteli ve sağlıklı bir yüz serumudur. Cilt hücrelerindeki suyu azaltmadan cilde derinlemesine canlılık ve nem vererek gözle görülür bir değişim sağlar. Cildinizdeki hasarların onarılmasına destek verir ve yeni hasarların oluşmasını önler. Uygun pH seviyesi ile öne çıkan Serum, ultra saf ve vegan içeriğiyle cildin yenilenmesini ve güçlenmesini kolaylaştırır. Ayrıca ürünün SPF korumalı olmadığı bilinmelidir. Bu nedenle güneşe çıkacağınız zaman yüzünüzde lekelerin oluşmasını istemiyorsanız ayrıca güneş kremi kullanmaya özen göstermelisiniz. Yüzünüzü canlandırmak için geliştirilen ürün, gözle görülen dolgun sonuçları sayesinde pek çok kullanıcıyı memnun etmeyi başarır. Siz de yüzünüz için canlandırıcı serum arıyorsanız The Ordinary hyaluronic acid 2 + B5 yüz serumu 30 ml yorumlarını inceleyip kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından, Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol’da sadece birkaç tıkla ürünü sipariş verebilirsiniz.