The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion (30 Ml)

1.039 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion (30 Ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kremsi emülsiyon, Kim Kardashian West'in favori ürünlerinden biridir. Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml,% 2 retinoid içeren hafif, süt rengi bir serumdur. İnce çizgilerin görünümünü, UV ışınlarından kaynaklanan cilt hasarını ve genel cilt yaşlanmasını azaltır. Ciltteki sıkılığı, elastikiyeti ve nemi destekler, ışıltılı ve ferah bir görünüm sağlar. Bilmeniz önemlidir Retinoid içeren diğer bakım ürünleriyle birlikte kullanmayın . Bir kıvrımlar Küçük bir miktar uygulayın. Tüm ekstralar ? alkolsüz ? silikon içermez ? somunsuz ? vegan ? glütensiz ?Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 769915190045 30 ml 2% Emulsion Granactive Retinoid

Her zaman genç bir cilde sahip olmak için günlük bakımı aksatmamak ve kaliteli ürünler seçmek gerekir. The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion, oldukça güçlü etkiye sahip ürünlerden biridir. Bu serum, sıklıkla tercih edilen destekleyici bakım ürünleri arasında yer alır. Ürün, cildi pek çok deformasyona karşı korurken dinç bir görünüm kazanmanıza da yardımcı olur. Üstelik söz konusu serumun içeriğinde, insan sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmaz. Yüz bakımına önem veren tüm kadın ve erkekler bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

  • Cilt tonunu eşitler.
  • Yüzdeki çizgilerin görünümünü azaltır.
  • Cilde elastikiyet kazandırır.

The Ordinary Granactive Retinoid Emulsion Serum Özellikleri

The Ordinary Granactive Retinoid Emulsion Serum Özellikleri Nelerdir?

Nitelikli bakım ürünlerinden biri olan The Ordinary Granactive Retinoid, tüm cilt tiplerine uygundur. Bahsedilen serumun içeriğinde alkol, paraben, silikon, gluten ve somun bulunmaz. Ayrıca bu ürün vegandır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion ciltteki donuk görünümü yok eder. Üstelik ürün, yaşa bağlı ortaya çıkan ince çizgileri giderme gücüne sahiptir. Görünür düzeydeki yaşlanma belirtilerini yok eden bu serum, cildi zararlı UV ışınlarına karşı da korur. Böylece ürün hem yüzdeki deformeleri onarır hem de oluşma ihtimali bulunan yıpranma belirtilerinin önüne geçer. The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion sayesinde kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürünün içerisindeki retinoid maddesi yaşlanma karşıtı mücadelde oldukça etkilidir. Güçlü bakım serumu arayan herkes bu ürünü tercih edebilir.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion Serum Ne İşe Yarar?

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion Serum Ne İşe Yarar?

Cilt bakımında etkisi kısa sürede gözlenen ürünlerden biri olan The Ordinary Granactive Retinoid 2 emulsion, pek çok problemi çözebilir. Ürün, özellikle lekelerden kaynaklanan düzensiz cilt görünümünü ortadan kaldırır. Üstelik söz konusu serum lekeleri yok etmekle kalmaz, bir daha oluşmaması için Güneş ışığına karşı bariyer görevi görür. Kremin aktif maddesi olan retinoid sayesinde cilt, ihtiyacı olan A vitamini eksikliğini giderir. Böylece normalden çok daha elastik bir cilde kavuşabilirsiniz. Yüzün yenilenmesinde büyük oranda etkili olan bu ürün, aynı zamanda cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Bahsedilen bakım serumu cildin ideal nem dengesini bulmasını sağlar. The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion sayesinde yüzünüz ışıltılı ve duru bir görünüme kavuşur. Daha genç ve bakımlı görünmek isteyen herkes bu serumu rahatlıkla kullanabilir.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion Serum Kullanımı

Leke ve yaşlanma karşıtı etkisiyle dikkat çeken The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion kullanımı zahmetsiz ürünlerden biridir. Bahsi geçen serumun herhangi bir bakım ürünüyle beraber uygulanması önerilmez. Ayrıca ürün, su bazlı serumlardan sonra kullanılabilir. Ancak serumun diğer yoğun retinoid ürünlerinden önce uygulanması önemlidir. The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion, günlük cilt bakım rutini içerisine dâhil edilebilir. Söz konusu ürünü bakım rutinine göre günde 1 ya da 2 kez uygulayabilirsiniz. Serumu özellikle yüzdeki kıvrımlara az miktarda sürmek yeterli olacaktır. Düzenli olarak 2-3 hafta kullanırsanız ürünün etkisini rahatça görebilirsiniz. Serumu kullanmadan önce talimatlarını okumanız önerilir. Ayrıca bu ürünün herhangi bir cilt hastalığını tedavi edici etkisinin bulunmadığı unutulmamalıdır. Bahsedilen serumu yağlı, karma ve kuru ciltlere sahip kişilerin tamamı tercih edebilir. Ürünü kullananların fikirlerini görmek için The Ordinary Granactive Retinoid 2 30 ml emulsion yorum bölümünü okuyabilirsiniz. Ayrıca ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla güvenle satın alabilirsiniz.