The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9.3
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,95 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREE SEPET COSMETİC Satıcı Ünvanı: FREE SEPET SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388140389600001 Vergi Kimlik Numarası: 3881403896
    Bu ürün FREE SEPET COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • High-Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula – 30ml
  • Kuvvetli Vitamin ve Mineral Leke Formülü Niacinamide ve çinkonun gücü , Bu güçlü serum lekeleri, genişlemiş gözenekleri ve eşit olmayan cilt tonlarıyla mücadele etmek için mükemmeldir. Niacinamide (b3 vitamini), cilt lekeleri ve tıkanıklık görünümünü azaltmak için endikedir. Bu vitaminin% 10'luk yüksek bir konsantrasyonu, sebum aktivitesinin görünür yönlerini dengelemek için pirolidon karboksilik asidin çinko tuzu ile formülde desteklenir.
  • Gözenekleri en aza indirmek ve lekeye neden olan bakterileri azaltmak için sebum üretimini düzenler,cildinizi temiz sakin ve toplanmış tutar.
  • Üstün bir cilt geliştiricisi olan Niacinamide cildin bağışıklığını güçlendirir ve cildin nemli tutulmasını sağlar.Çinko PCA hasarlı cildi onarmak ve kolajen oluşumunu teşvik etmek için çalışır. Sabah akşam nemlendiriciniz öncesi temiz cildinize uygulayın. Ürünü durulamayın.
  • Notlar: Niacinamide ve Zinc PCA, lekelerin görünümünü azaltır ve görünür sebum aktivitesini dengeler fakat ikisi de akne tedavisi değildir. Bağımsız çalışmalar Niacinamide'in aynı zamanda cilt tonunu aydınlatmak için etkili bir bileşen olduğunu öne sürüyor.
  • Talimatlar : Ağır kremlerden önce sabah ve akşam bütün yüze uygulayın.
  • Malzemeler Aqua (Su), Niasinamid, Pentilen Glikol, Çinko PCA, Dimetil İzosorbid, Tamarindus İndica Tohum Sakızı, Ksantan zamkı, İzosetil-20, Etoksidiglikol, Fenoksietanol, Klorfenesin.
  • Kontrendikasyonlar: Cildin bir parçası olarak topikal c vitamini (l-Askorbik asit ve / veya etillenmiş l-Askorbik asit) kullanılırsa, alternatif olarak bu formülle (pm'de ideal olarak c vitamini ve am'de bu formülle) uygulanmalıdır. Aksi takdirde, niacinamide c vitamininin bütünlüğünü etkileyebilir. Notlar: Niacinamide ve zinc pca, lekelerin görünümünü azaltır ve görünür sebum aktivitesini dengelerken, ikisi de akne tedavisi değildir. Akne ile ilişkili kalıcı durumlar için, benzoil peroksit ve / veya retinoik asit kullanmanızı öneririz. Decıem, kalıcı lekeler için devam eden bha gibi salisilik asit kullanımını önermemektedir. Leke görünümündeki geçici iyileşme için, salisilik asit yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 30ml serum, yüz bakımı için geliştirilmiş bir üründür. Serum, damlalıklı bir şişe içerisinde yer alır. Ürünün ambalajının üzerinde içerik ve son kullanma tarihi ile ilgili bilgiler bulunur. The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum; kuru, yağlı, karma veya normal cilt yapısına sahip her cinsiyetten kişi tarafından kullanılabilir. 30 ml hacme sahip serum, damlalıklı şişesi sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sağlar.

  • Leke Karşıtı Bakım The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1
  • Ürün İçeriği: Niacinamide (B3 vitamini) ve Çinko The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1
  • %10’luk Yüksek Konsantrasyon The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 İçeriği

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 İçeriği

The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 serum oldukça basit bir içerik listesine sahiptir. Ürün içerisinde bulunan etken maddeler niacinamide ve çinkodur. Niacinamide, sunduğu faydalarla cilt ürünlerinde sıklıkla kullanılan bir içeriktir. The Ordinary More Molecules niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum içerisinde de %10 gibi yüksek bir oranda bulunur. Serum, sahip olduğu bu yoğunluk sayesinde cilt üzerinde oldukça etkilidir. Ürün içerisinde %1 oranında çinko bulunur. Çinko, bakım ürünlerinde sık rastlanmayan bir bileşendir; ancak cilt için pek çok olumlu etkiye sahiptir. The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum içerisinde bulunan çinko, cilt lekelerinde gözle görülür iyileşmeler olmasına yardım eder. Serum içerisinde bulunan diğer bileşenler ise ürünün formülasyonunu geliştirmek ve cilt üzerindeki emilimini artırmak amaçlıdır.

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 Serum Ne için Kullanılır?

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 Serum Ne için Kullanılır?

The Ordinary 30 ml niacinamide 10 + zinc 1 serum pek çok cilt sorunu için kullanılabilir. Bu, serum içerisinde yer alan maddelerin çok yönlü olmasının bir sonucudur. The Ordinary More Molecules niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum, sahip olduğu bu içerikler ve özel formülasyonu sayesinde cilt lekelerinin giderilmesine katkı sağlar. Cildi dış etkilerden koruyan bariyeri onarır. Cilt yüzeyinde yer alan peptitlerle birlikte çalışır. Böylece cildi nemlendirir ve hücrelerin su tutmasına yardımcı olur. Serum, sağladığı bu etkilerle dolaylı olarak yaşlanma belirtilerini durdurmaya ve cildin sağlıklı görünmesine katkıda bulunur. Ürün ayrıca oluşmamış lekeleri ve yaşlılık belirtilerini engellemek için önlem olarak da kullanılabilir. The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum, yüz başta olmak üzere leke oluşumunun görüldüğü her cilt bölgesinde kullanılabilir.

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 Serum Etkisini Ne Zaman Gösterir?

The Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 Serum Etkisini Ne Zaman Gösterir?

The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 30 ml serum, oldukça yüksek etkinliğe sahip bir üründür. Serum, içerisinde yer alan maddelerin sahip olduğu yüksek konsantrasyon ile öne çıkar. Ayrıca bu sayede oldukça hızlı şekilde etki gösterir. Serumun etkilerini görebilmek için kullanım talimatlarına uymak önemlidir. Ürün, temizlenmiş yüze sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulanmalıdır. Daha önce niacinamide kullanmamış olan kişiler, ciltleri alışana kadar ürünü haftada 2 veya 3 gibi sıklıklarla da uygulayabilir. Kullanıcıların serumdan etki görmek için dikkat etmeleri gereken bir diğer unsur ise ürünle tepkimeye girebilecek C vitamini gibi içeriklerden kaçınmaktır. Ayrıca serumla beraber yüksek SPF içerikli bir güneş kremi kullanılması önerilir. Etkinliğini tam olarak gösterebilmesi için serum, cildin ortalama yenilenme süresi olan 30 gün boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır. The Ordinary More Molecules niacinamide 10 + zinc 1 30 ml yorumlarını inceleyerek ürünün etkileriyle ilgili kullanıcı deneyimlerine erişebilirsiniz. Serumu Trendyol üzerinden dilediğiniz an satın alabilirsiniz.