The Ordinary Anti-aging - Buffet 769915190403

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary Anti-aging - Buffet 769915190403

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREE SEPET COSMETİC Satıcı Ünvanı: FREE SEPET SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388140389600001 Vergi Kimlik Numarası: 3881403896
    Bu ürün FREE SEPET COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The ordinary buffet üstün teknolojili peptid serum 30ml
  • bu formül aynı anda birden fazla yaşlanma belirtisini hedef alan kapsamlı bir çalışılmış teknoloji dizisini birleştiriyorambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Anti-Aging Buffet

The Ordinary, yaşlanmayı geciktirici etkiye sahip doğal içerikteki cilt bakım ürünleriyle beğeni toplar. The Ordinary Anti-Aging - Buffet, yaşlanma etkileriyle savaşarak genç görünmenizi destekler. Merkezi Kanada olan bu serum özellikle nemsiz kalmış ciltler için de idealdir. Cildinize The Ordinary Anti-Aging Buffet ile bakım yaparak deformasyonların önüne geçmeniz mümkün olabilir. Ürün içeriğinde çoklu ve güçlü peptit kompleksleri bulunur. Serumdaki bu kompleksler deri üzerinde çok sayıda yarar ve onarım sağlar. İnce çizgileri, kırışıklıkları ve düzensizlikleri gözle görülür şekilde azaltabilir. Ürün, keratin ile cildin elastikiyetini de destekler. Düzenli kullanımda ciltte fark yaratır. Cildi istediğiniz gibi sıkı ve diri tutabilir. İçinde bulunan kolajen ve vitamin sayesinde cildinizi nemlendirir ve derinin beslenmesine imkan sunar.

  • Kolajen ve vitamin desteği
  • Yaşlanma karşıtı etki
  • Parlak ve güzel bir cilt

Cildi Gençleştiren The Ordinary Anti-Aging Buffet

Cildi Gençleştiren The Ordinary Anti-Aging Buffet

The Ordinary Buffet - Anti-Aging serum, özel bileşenleri ile kolajen üretimini artırarak hücre yenilenmesini destekler. Bu sayede yaşlanma etkilerini geciktirebilir. Cildinizin pürüzsüz bir şekilde canlı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilir. Bu serum sayesinde kırışıklığı durdurmak, genç ve dinamik olmak ve yüzünüzü gergin tutmak mümkün hale gelir. The Ordinary Anti-Aging Buffet fiyat açısından da uygun bir aralık sunar. Bu sayede bakımınızı etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Bu ürün, cilde canlılık verir ve aynı zamanda kendinizi güzel hissetmenizi sağlar. Cildinizi nemlendiren ve olumsuz etkilere karşı yenileyen ürün, yaşlanma karşıtı etkisiyle derinizin canlı ve dinamik bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Markanın doğal içerikli bu serumu ve düzenli bakım ile her zaman cildinizi genç tutabilirsiniz. Bakımlı, genç ve dinamik görünmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

The Ordinary Anti-Aging Buffet Faydaları

The Ordinary Anti-Aging Buffet Faydaları

The Ordinary Anti Age Buffet, düzenli kullanımda nemlendirici etkisi sayesinde kuruluğun ve ince çizgilerin önüne geçebilir. Bu sayede sıkı ve genç görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Yüzünüzü canlı tutarak kırışıklıklardan kurtulabilir, dilediğiniz esnekliğe tekrar kavuşabilirsiniz. Bu etkili ürün cildinizdeki nem dengesini korumasının yanında uzun süre kolajen üretimini artırmaya yardımcı olur. Kolajen artışı cilt için çok önemlidir. Çoğu kişi temiz ve güzel bir cilde sahip olmayı ister. Bunun için markanın serumunu bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Evde rahatlıkla kullanılan ve özel olarak formüle edilen bu ürün ile yaşlanma belirtileri azalabilir. Cilt, elastik yapısını koruyabilir. Derin noktalara kadar ulaştığı için kuruluk sorununuza kısa sürede çözüm olabilir. The Ordinary Anti-Aging - Buffet kullananların yorumları üzerinden müşteri deneyimlerini görebilir, serumla ilgili aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Uygun The Ordinary Anti-Aging Buffet Fiyat Aralığı

Uygun The Ordinary Anti-Aging Buffet Fiyat Aralığı

Her insan sağlıklı, parlak, pürüzsüz ve gergin bir cildi olmasını isteyebilir. Bu isteği karşılamak markanın serumu ile oldukça kolaydır. The Ordinary buffet fiyat aralığı ürünün formülüne ve gramajına göre belirlenir. Yaşınız fark etmeksizin bu ürünü kullanabilir, kırışıklık ve çizgilerden kurtulabilirsiniz. Önemli olan yaş aralığına uygun ürünü tercih etmeniz ve düzenli bir şekilde kullanarak uygulamayı ihmal etmemenizdir. Serumun vitamin ve antioksidan içeriği sayesinde cildiniz günlük nem ihtiyacını karşılar. Aynı zamanda cilt tonunuz eşitlenmiş olur. Uygulamanın ardından ürünün etkisini görmek için cildinizin temiz olması gerekir. Serumun içeriğindeki bileşenler cildinizdeki kırışıklıkları önleyerek genç ve enerjik bir görünüm oluşturur. Aynı zamanda The 769915190403 numaralı The Ordinary Buffet, yüksek ölçüde nem sağlayarak teninizin elastikiyetini artırır. Trendyol üzerinden bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın alarak yaşlanma belirtilerini geciktirebilirsiniz.