The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F 30 ml.

1.709,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F 30 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREE SEPET COSMETİC Satıcı Ünvanı: FREE SEPET SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388140389600001 Vergi Kimlik Numarası: 3881403896
    Bu ürün FREE SEPET COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F F Vitamini İçindeki Yüksek Mukavemetli Yağda Çözünmüş C Vitamini Türevi Konsantre formül, esansiyel yağ asitleri sunar, aynı zamanda cilt rengini belirgin şekilde parlatır , ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerini azaltmak için C Vitamini’ni F Vitamini ile karıştırır. Rahat, nemlendirilmiş ve ışıltılı bir cilt için. C vitamini etkili bir antioksidandır, cilt tonunu aydınlatır ve yaşlanma belirtilerini azaltır. Askorbil Tetraizopalmitat, C dezavantaj olmadan daha yüksek konsantrasyonlarda kullanılabilen, yağda çözünen bir C vitamini türevidir. C vitamininin en kararlı türevlerinden biridir, ancak bir türev olduğu için, gücü saf L-Askorbik Asit ile doğrudan karşılaştırılamaz. Bu yağ formatlı formülde esansiyel yağ asitleri olarak da bilinen Vitamin F ile birlikte sunulmaktadır. Saf C vitamininin genel yararlarının yanı sıra, Ascorbyl Tetraisopalmiate’in spesifik cilt parlatıcı yararları sunduğu da gösterilmiştir. Talimatlar Sabah akşam birkaç damla uygulayın. Tahriş meydana gelirse, kullanmayı bırakın ve bir doktora danışın. Hasarlı olmayan cilt üzerinde belirtildiği şekilde kullanın.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Boy 30 ML
  • Görünüm Parlak
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30 ml Fiyatı Trendyol'da

Cilt bakımı rutininize ekleyebileceğiniz The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F 30 ml, cildinize canlı ve aydınlık bir görünüm kazandırmak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu serum, yüksek oranda C vitamini içeren ascorbyl tetraisopalmitate formülasyonu ile zenginleştirilmiştir ve cildinize derinlemesine nüfuz ederek cildin doğal parlaklığını arttırmaya yardımcı olur.

 
  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Cilde parlaklık veren
  • Nemlendirici etkili

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F 30 ml Özellikleri

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F 30 ml Özellikleri

Cilt bakımı cildin sağlığı için önemlidir ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin yapması gerekir. Cilt bakımı rutini oluşturarak sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt elde etmek mümkündür. Rutininize ekleyebileceğiniz the Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20 In Vitamin F içeriği ile cildin doğal parlaklığını artırır. İçeriğinde yer alan vitamin F sayesinde cildin nem dengesini düzenler ve nemlendirir. Hafif bir formüle sahip olduğu için cilt tarafından kolayca emilir. 30 ml olan bu ürünü uzun bir süre kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda etkisini göstermeye başlar, bu sebeple cilt bakımı rutininizi aksatmamanız önemlidir. Ayrıca, nemlendirici, yüz temizleme jeli gibi ürünlerle desteklemeniz de etkisini artırabilir. İçeriğinde paraben, silikon ve sülfat bulunmadığı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, vegan yapıdadır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

 

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution Kullanımı Nasıldır?

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution Kullanımı Nasıldır?

Bu serum, cildin ihtiyacı olan nemin korunmasına yardımcı olan vitamin F ile birlikte kullanıldığında, cildin nem dengesini düzenler ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Kullanımı da oldukça basittir. The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F, temizlenmiş cilde sabah ve akşam kullanılabilir. Birkaç damla serumu yüzünüze ve boyun bölgesine uygulamanız ve hafifçe masaj yapmanız yeterli olacaktır. Güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmemek de önemli detaylardan biridir. Yaşlanma karşıtı etkiye sahip olan serum nemlendirici görevi de görür. C vitaminini de içeriğinde barındıran serum cilde parlaklık kazandırır. Sivilce lekeleri ve cilt eşitsizliklerini giderme konusunda etkili bir performans gösterir. Bu performansının yanı sıra, kırışıklıklar üzerinde de olumlu bir etki bırakır. Etkisini en kısa sürede görmek istiyorsanız düzenli olarak kullanmayı unutmamalısınız. The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü deneyimlemiş kullanıcıların fikirlerini öğrenebilirsiniz.

 

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution Avantajları Nelerdir?

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution Avantajları Nelerdir?

The Ordinary markasının sizlere sunduğu Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F, cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz en etkili serumlardan biridir. Yüksek oranda C vitamini içeriği ile cildinizi canlandırır ve aydınlatırken, vitamin F içeriği sayesinde cildinizi nemlendirir ve nem dengesini düzenler. Bu serum, ciltte melanin üretimini azaltarak cildin aydınlanmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda cilt tonu daha eşit hale gelir. Güçlü bir antioksidan olan C vitamini içerir. Vitamin F, cildin nem dengesini korumaya yardımcı olan önemli bir yağ asididir. Böylelikle cildiniz nemlenir ve yumuşak bir görünüm sunar. Ascorbyl tetraisopalmitat, kırışıklıkların ve ince çizgilerin azaltılmasına yardımcı olur. Bu nedenle, bu serum düzenli olarak kullanıldığında cilt daha pürüzsüz ve genç görünür. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Ayrıca, parfüm, alkol ve silikon içermez. The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% In Vitamin F fiyat bilgisine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.