The Natural Ritualist Saç Ve Cilt Için Gül Suyu 300 ml

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Natural Ritualist Saç Ve Cilt Için Gül Suyu 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Natural Ritualist Gül Suyu %100 gül suyudur. Saç ve cilt için kullanıma uygundur. Cilde Olan Etkileri: Cilde ferahlık ve tazelik verir. Cildin yağ oranını dengeler ve üst düzey nemlendirmeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan taze gül yaprakları özü aknelere karşı etkili olup cildin aknelerden arınmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda lekeler üzerinde etkilidir. Derinlemesine temizleyici özelliğe sahiptir. Saça Olan Etkileri: Saçı yapılandırır, yumuşaklık ve kolay tarama sağlar. Saç derisindeki kan akışını hızlandırır ve bu nedenle saç tellerinin daha dayanıklı olmasına ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Nasıl Kullanılır: Saçınıza ya da cildinize tampon şeklinde uygulayınız, ihtiyacınız olduğu her an kullanabilirsiniz. Uygulama sonrası durulama gerektirmez. Uyarı: Çocukların erişemeyeceği yerlerde koruyunuz. Göz ile direkt temasından kaçınınız. Cildinizin küçük bir bölümünde alerji testi yapmadan kullanmayınız. İçerik Bilgisi: Aqua, Rose Extract, Potassium, Sorbate, Sodium, Benzoate Gül Suyunun Cilde Faydaları Gül suyu cildinizin pH seviyelerini normale getirerek bozulmayı dengelemeye yardımcı olur. 2. Sivilce ve akneyi önler. Gül suyu, fazla yağların yüzünüzden giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca, sivilce kaynaklı bakteri üremesini pH dengeleme özelliği ile caydırmaya yardımcı Gül Suyunun Saça Faydaları Gül suyu, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde kuru saçların nemlenmesine yardımcı olur. Saçların kabarmasını engeller ve saça daha parlak bir görünüm kazandırır. Antiseptik özelliği sayesinde ise saç derisinde oluşan veya oluşabilecek iltihapların önlenmesinde rol oynar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver