4
Cilt Bakım Seti kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

The Natural Ritualist 3'lü Cilt Bakım Serum Seti ( Hyaluronic Acid + C Vitamini + Collagen Serum )

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Natural Ritualist 3'lü Cilt Bakım Serum Seti ( Hyaluronic Acid + C Vitamini + Collagen Serum )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Süresi : Kutuda bulunan her bir bakım kompleksi 30 günlük kullanım için uygundur. 3’lü Cilt Bakım Serum Seti Nasıl Uygulanır ?Cildinize dairesel masaj yaparak uygulayınız. Durulanmaz.Ürünlerin etkinliğinin arttırılması için yaz kış güneş kremi kullanılmasını tavsiye ediyoruz. 1. Adım: Hyaluronik Asit - Moisturizer Serum2. Adım: C Vitamin - Brigthening Serum3. Adım: Collegen - Anti Aging Serum Ürünleri sırasına göre sabah öğle akşam olarak temiz cilde 1’er damla damlatınız. Ürünü kullanmaya ilk olarak (Sabah) Moisturizer Serum ile başlayınız ardından (Öğlen) brigthening serum en son (Akşam) ise anti-age serumu kullanınız. Ürünlerin etkileri: Setin içindeki ürünlerimizden kolajen serum gözeneklerin sıkıştırılmasında, c vitamini serum cildin daha aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşmasında, Hyaluronic Acid serum ise cildin doğal nem dengesine destek vererek cildin yenilenmesine yardımcı olmaktadır.Collegen - Anti Aging Serum Yaşlanma karşıtı Kırışık önleyici Yağ dengeleyici C Vitamin - Brigthening Serum Antioksidan etkisi Renk tonu eşitleyici Aydınlatıcı Hyaluronik Asit - Moisturizer Serum Yoğun nem Asit dengeleyici Parlaklık kazandırıcı Hyaluronik AsitCilde Faydaları Hyalüronik asidin antioksidan ve özellikleri de var. Antioksidan yanıyla cildi yıpratan etmenlere karşı koruma kalkanı oluşturuyor. özelliği ise yaraların daha hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor. Cilt üzerindeki leke ve sivilce tedavisinde kullanılabiliyor. C Vitamini Cilde Faydaları C vitamini dış faktörlerin etkisiyle ciltte oluşan hasarları gidermeye yardımcı olur. Cildi daha canlı bir görünüme ulaştırmaya çalışır. C vitamini içeren ürünler, kolajen üretimin destekler. Cilde aydınlık, sıkılık kazandırmaya çalışır ve güzel bir görünüme ulaştırı Collegen Cilde Faydaları Kolajen takviyesi ile cilt esnekliği artar ve cildin nem dengesi düzelir. Cildin derin tabakalarındaki kolajen yoğunluğu artar. Tüm bu etkiler, kırışıklıkları önleyerek cildin genç görünmesini sağlar. Yaşlanma belirtilerini hafifleterek, kişinin daha genç görünmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 101 - 150 ml
  • İçerik Kolajen
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver