The Mia Bistro Petek Çiçekli Desen Stoneware 19cm 6'lı Pasta Tabağı Bst0001

205 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Mia Bistro Petek Çiçekli Desen Stoneware 19cm 6'lı Pasta Tabağı Bst0001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TK Home Dizayn Satıcı Ünvanı: TUGAY KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Vergi Kimlik Numarası: 6030580109
    Bu ürün TK Home Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Parça Pasta Tabağı Seti. Ürün yeni seramik üretimidir, bulaşık makinesi kullanımına uygundur.Tabak ölçüsü: 19cm(Çap)3 farklı desenden 2'şer adet çıkmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Stoneware
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Ürün Tipi Pasta Tabağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Retro
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Bistro Pasta Tabağı 6'lı Set 19 cm ile Tatlı Sofralar

Özel günlerde, yemek sonrasındaki çay ikramında veya kahve yanında en çok tercih edilen ikram tatlı ve türevleri olmaktadır. Davet ettiğiniz misafirlerinize birbirinden güzel tatlılar yaptıktan sonra sunumun şık olabilmesi için en önemli faktör tabaklar olmaktadır. Bistro Pasta Tabağı 6 Lı Set- 19 Cm ile el emeği göz nuru tatlılarınızın güzelliğini tamamlayabilirken misafirlerinizin beğenilerini alabilirsiniz. Sunumların vazgeçilmezi olan pasta tabakları, son derece kullanışlı olmakla beraber kendi zevkinizi de ortaya koymanızı sağlamaktadır. Fransız mutfağını andıran desenleri ile Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set hem sofranızın hoş görünmesini sağlayacak hem de tatlılarınız için olumlu bir izlenim bırakacaktır. Üstelik bulunduğunuz ortamın daha pozitif bir ortam olmasını sağlayacaktır. Beyaz rengin sadeliği ve şıklığını üzerinde barındıran seramik pasta tabakları ile tatlılarınız öne çıkacak ve görünümleri parlayacaktır.

  • Muhteşem Tasarım
  • Beyazın Şıklığı
  • Uzun Süreli Kullanım

Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set ile Muhteşem Sofralar

Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set ile Muhteşem Sofralar

Hem konuklarınız hem de kendinizi şımartmak adına kullanabileceğiniz Bistro Pasta Tabağı 6’lı Setin hammaddesi toprak elementleri, kil ve su karışımı olan seramik olmaktadır. Mimaride dekorasyon amaçlı kullanılan seramik ürünler mutfak eşyalarında da oldukça kullanılmaktadır. Özellikle seramiğin şıklığı ve zarifliği pasta tabaklarında misafirlerin beğenilerini çok çabuk kazanmıştır. Üstelik seramikten üretilen pasta tabakları bulaşık makinesine atılabilmekle beraber herhangi bir zarar görmemektedir. Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set- 19 cm yorumları içerisinde de okuyabileceğiniz gibi tabaklar son derece dayanıklı ve şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca kargo işleminden önce güvenilir bir şekilde paketlenmesi ile taşıma sürecinde herhangi bir zarar görmemektedir. Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set ile tatlılarınızın ihtişamını ortaya çıkartabilirsiniz. Üstelik set halinde olması ile size çok daha uygun bütçelerde gelmektedir.

The Mia Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set - 19 cm

The Mia Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set- 19 Cm

Eski zamanlardan beri gelenek ve göreneklerimize göre misafir ağırlamak evin bereketi ve insan ilişkileri açısından son derece önemlidir. Bu yüzden de misafirleri ağırlarken son derece özen göstermekle beraber çeşitli ikramlar yaparız. Yapılan ikramların görünümü kadar misafire nasıl sunulduğu da oldukça önemlidir. Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set ile ikramlarınıza şıklık katabilirsiniz. Set içerisindeki tabakların hepsi 19 cm olmaktadır. Ayrıca 3 farklı desene sahip olması ile farklı zevkteki kişilere hitap etmektedir. Üstelik bu desenler 2 tabakta bir değişmektedir. The mia pasta tabağı seçenekleri ve kalitesi ile Trendyol bünyesi altında en çok tercih edilenler arasında olmaktadır. Hem uygun fiyatları hem de güvenilir ödeme seçenekleri ile müşterilerinin her daim takdirini kazanan Mia ile Bistro Pasta Tabağı 6’lı sete sahip olabilirsiniz.

Zarifliğin Adresi Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set

Zarifliğin Adresi Bistro Pasta Tabağı 6’lı Set

Herkesin sofra ve sunum açısından zevkleri oldukça farklıdır. Bazıları daha gösterişli sunumları tercih ederken bazıları daha şık ve zarif sofraları tercih etmektedir. Bistro Pasta Tabağı 6’lı setin beyaz renkte olması ile isteyen kişiler daha gösterişli ikramlar ile muhteşem bir sofra hazırlayabilirken isteyenler çok daha sade ikramlar sayesinde misafirlerine çok daha zarif bir sofra sunabilmektedirler. Fransızcadan gelen bistro kelimesi modernlik ve şaşaanın birleşimi olmaktadır. The mia bistro ise bu birleşimi tasarımları ile muhteşem bir şekilde ortaya koymaktadır. İkramlarınızı bu birleşim sayesinde muhteşem bir hale getirmek için Bistro Pasta Tabağı 6’lı seti tercih edebilirsiniz. Trendyol’da ikramlarınızı servis etmek için kullanabileceğiniz farklı renk ve ölçülerde tabakları bulabilir, çok kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.