TheLifeCo Organik Psyllium Içecek Tozu 250gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TheLifeCo Organik Psyllium Içecek Tozu 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Lif içeriği yüksek gıdalar tüketmenin sağlıklı bir yaşam için önemli olduğunu biliyoruz. Ancak hızlı ve yoğun tempolu hayatımız, yeterli miktarda lifli gıda tüketmemizi zorlaştırabilir. The LifeCo Organik Psyllium İçecek Tozu, suda çözünebilen zengin bir lif kaynağıdır. EN ÖNEMLİ FAYDALARI: Lifler midede şişerek tokluk hissi yaratır. Böylece kilo kontrolü sağlama ve kilo verme sürecinde etkili bir besin desteğidir.
  • Suda çözünerek jel oluşturan lifler, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı gıdaların sindirimini yavaşlatarak, kan şekeri seviyesini düşürür.
  • Bağırsak bakterilerinin mayalanma işlevini artırarak dışkıyı yumuşatır, böylece kabızlık problemi yaşayanlarda rahatlama sağlar. İshal problemi yaşayan kişilerde fazla sıvıyı lif içine çekerek dışkının kıvamını katılaştırır.
  • KİMLERİN KULLANMASI ÖNERİLİR? Yeterli lif tüketmeyenler
  • Kronik bağırsak problemi yaşayanlar (gaz, şişkinlik, ishal, kabız vb.)
  • Kilo kontrolü sağlamak isteyenler
  • KULLANIM ÖNERİSİ 1 porsiyon (4 gr) Psyllium İçecek Tozu’nu 240 ml su konulmuş bir şişe içerisinde çalkalayarak dibe çökmeden tüketiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa, yemeklerden 30 dakika önce tüketilmesi ve bol miktarda su içilmesi önerilir.
  • 1 porsiyon 4 gram olup, günlük 2 porsiyon (8 gr) tüketildiğinde, yetişkinlerde günlük lif ihtiyacının %27’sini karşılamaya yardımcı olur
  • Thelifecoshop.com' da satışa sunulmakta olan ürünlerin hiçbiri mevzuat gereğince internetten satışı mümkün olmayan tıbbi cihazlar veya ilaç niteliği taşımamaktadır. Sitede ilgili yasal mevzuat düzenlemeleri gereğince bitkisel destek ürünleriyle ilgili endikasyon veya hastalık adı belirtilerek sağlık beyanı ve tanıtım yapılmamaktadır. Ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgi ve iletişim için [email protected] ‘a mail gönderebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver