TheLifeCo Dil Sıyırıcı (dil Temizleyici) - Kırmızı Renk

25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TheLifeCo Dil Sıyırıcı (dil Temizleyici) - Kırmızı Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lokmanşifa Satıcı Ünvanı: FEYZİ ARAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Mersis Numarası: 6978413910800001 Vergi Kimlik Numarası: 0720397798
    Bu ürün Lokmanşifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klinik çalışmalar, birçok ağız ve diş eti hastalığının ve özellikle ağız kokusunun dil üzerinde biriken bakteriler nedeniyle oluştuğunu göstermektedir. Dilin dokusu gereği, özellikle uyku sırasında bakteriler ve diğer koku üreten maddeler birikerek yapışkan bir plak oluşturur ve diş ve diş eti hastalıklarına yol açabilecek zemini hazırlar. Bu maddeler diş fırçalansa dahi kaybolmayarak kötü kokuya neden olurlar ve yutulduğunda vücuda toksik etki yaparlar. Dil Sıyırıcı, ulaşılması güç olan bölgelere kadar dili etkili biçimde temizler. Bu nedenle ağız sağlığı için harika bir cihazdır. Birkaç saniyelik bir uygulama ile ağız ve diş sağlığına büyük katkı yapan dil sıyırıcı, diş fırçası gibi günlük yaşamınızın vazgeçilmezidir. Kullanım Bilgisi: Dil sıyırıcıyı su ile çalkalayın. Dilinizi dışarıya çıkardıktan sonra dil sıyırıcıyı dilinizin arkasına yerleştirin ve hafifçe bastırarak dilinizin ucuna doğru çekin. işlemi birkaç kez tekrarlayın. Dil sıyırıcı ile işiniz bittikten sonra su ile tamamen yıkayıp saklayınız. sabah uyanır uyanmaz herhangi bir şey yemeden önce kullanmanız önerilir.
Geri Bildirim Ver