THE HEAT COMPANY Kemerli 12 Saat 4 Gözlü Heatwrap Bel Isıtıcı

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

THE HEAT COMPANY Kemerli 12 Saat 4 Gözlü Heatwrap Bel Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YORFASTORE Satıcı Ünvanı: YORFA KORONA TURİZM VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0982014124000012 Vergi Kimlik Numarası: 9820141240
    Bu ürün YORFASTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İYİ KALİTE GÜVENİLİR ORJİNAL MARKA THE HEAT COMPANY AVRUPA DAN ISI GARANTİLİ 12 SAAT 4 GÖZLÜ KEMERLİ HEATWRAP BEL VE VÜCUT ISITICI TEK ADET Hava teması ile ısınır.Ortalama 40 derecenin üzerindedir. Kemerdeki özel dört ped içinde demir tozu, su, tuz, aktif karbon, vermikülit bulunur.%100 doğal içeriklidir.CE belgelidir.Tek kullanımlıktır.Son kullanım tarihi: Ocak2026 Velcro kapamalı streç - tüm boyutlar için 80 cm den 170 cm (S-XL) kullanılır. Belinizi ve vücudunuzu sıcakla rahatlatmak isterseniz çok üşüyorsanız heatwarp tam size göre. 12+ SAAT GÜVENİLİR VE GARANTİLİ %100 DOĞAL SICAKLIK vücut ısıtıcı, outdoor ısıtıcı, kayakçı ısıtıcı, dağcı ısıtıcı, sıcak terapi, medikal ısıtıcı, kamp ısıtıcı, dağcı ısıtıcı, askeri ısıtıcı Uzun süreli operasyonel durumlarda ısınmak için kullanın. Deprem çantanıza koyunuz, yolculuğunuzda, trekkingte, kayak yaparken, askerde kullanın donmaya karşı destektir. Kaslarınız tutulduğunda kullanın,belinizi, sırtınızı, karın bölgenizi ısısı ile rahatlatın. Theheatcompany olarak 1994 yılından bu yana, dünyanın her yerindeki keşif gezileri, dağ turları ve dağcıları donatıyoruz, bu da bize ısıtıcılarımızın aşırı koşullar altında bile hala mükemmel çalıştığını söylüyor. DENENDİ VE TEST EDİLDİ Avusturya Kayak Takımı, İsviçre Kayak ve Snowboard Almanya sporcuları ve antrenörleri uzun yıllardır ısıtıcılarımızın kalitesine güveniyorlar.Elçilerimiz ürünlerimizi dünyanın en soğuk yerlerinde kullanıyor. Geri bildirimleri ürünlerimizin mükemmel çalıştığını gösteriyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver