The Collection Küp Model Spor Erkek Bileklik Zincir

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

The Collection Küp Model Spor Erkek Bileklik Zincir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Collections Satıcı Ünvanı: HASAN KOLUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750616833
    Bu ürün The Collections tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küp Model Spor Unisex Bileklik Zincir
  • En: 3mm Bileklik Uzunluk: 20,5 cm -

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Kapama Şekli Klipsli
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

The Collection Küp Model Spor Erkek Çelik Bileklik Zincir

Aksesuarlar kıyafetlerinizi tamamlayan ve giyim stilinize zenginlik katan önemli parçalardır. Spor, klasik ya da günlük giyim tarzınıza göre kullanmanız gereken parçalar farklılık gösterir. Aksesuarlar küçük gibi görünse de tarzınızı belirler ve kombinlerinizi küçük dokunuşlarla tamamlar. Bu yüzden kendinize uygun olan güzel ve kaliteli parçaları tercih etmeniz önemlidir. Küpe, bileklik ve kolye insanlar tarafından sıklıkla kullanılan popüler aksesuarlar olarak karşınıza çıkar. The Collection küp model spor erkek çelik bileklik zincir, spor kombinlerle eşsiz bir uyum gösterecek özel bir parçadır. Bu hoş parça tarz ve şık görünmenizi sağlar. Bu ürünü spor kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz gibi günlük kıyafetlerinizle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de bu ürünü tercih ederek hoş ve tarz bir görünüme ulaşabilirsiniz.

  • Özel küp model tasarım
  • Çelik yapı
  • Tarz bir görünüm

The Collection Erkek Çelik Küp Model Bileklik Zincir Şıklığı

The Collection Erkek Çelik Küp Model Bileklik Zincir Şıklığı

Aksesuarlar arasında önemli bir yere sahip olan bileklikler deri, kumaş veya metalden yapılan süs eşyaları olarak tanımlanabilir. Bu aksesuar çeşiti insanlar tarafından sevilerek kullanılır. Bileği saran bu aksesuarlar farklı tasarım ve modellere sahip olabilir. The Collection spor erkek çelik küp model bileklik zincir sıklıkla tercih edilen trend aksesuarlar arasındadır. Sade ve hoş görünümü ile kombinlerinize son dokunuşu yapan bu ürün, beğenilen bir modele sahiptir. Parçanın uzunluğu 20,5 cm olup kalınlığı 3 mm olarak size sunulur. Çelik malzemeden üretilen bu ürün tarz bir görünüş elde etmenizi sağlar. Günlük ve spor giyim insanlar tarafından sıklıkla kullanılan giyinme biçimidir. Bu ürün günlük ve spor tarzla uygun olduğundan çokça kullanabileceğiniz bir parçadır. Siz de bu parça ile şık ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Küp Model Spor Erkek Çelik Bileklik Tasarımları

Küp Model Spor Erkek Çelik Bileklik Tasarımları

İnsanlar kaliteli ve şık görünüme sahip ürünler kullanmak isterler. Kaliteli yapıya sahip olan ürünler daha iyi bir görünüm sağlar. Kişiler ürün tercihinde daha önceden o parçayı kullanış kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirler. Bu durum ürünü ilk defa kullanacak kişilere kolaylık sağlar. Ürünün hoş bir tarza sahip olmasından dolayı The Collection küp model spor erkek çelik bileklik zincir kullananların memnuniyet seviyesi yüksektir. Küp şeklindeki metal parçaların birleşmesi ile üretilen parça, size spor ve rahat bir hava katar. Aksesuarlar tarzınızı ortaya koyarken kullanacağınız önemli parçalardır. Spor ve rahat bir havaya sahip olan bu ürün ile hoş bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kullandığınız aksesuarlar kıyafetlerinizin havasını değiştirir. Bu yüzden uyumlu parçalar seçmeniz avantaj sağlar. The Collection markasının ürettiği bu parça ile siz de kendinize hoş bir hava katabilirsiniz.

The Collection Küp Model Erkek Çelik Bileklik Zincir Fiyatı

The Collection Küp Model Erkek Çelik Bileklik Zincir Fiyatı

Kıyafetler dışarıda oluşturduğunuz izlenimde büyük öneme sahiptir. İnsanlar kıyafetlerini küçük parçalarla tamamlayarak tarzlarını ortaya koyarlar. Bu anlamda aksesuar seçimi kıyafetinizle ve tarzınızla yakından ilgilidir. Kıyafetlerinizi ortaya çıkaran bileklikler özel aksesuarlar olarak karşınıza çıkar. Bu alanda öne çıkan ürünlerden biri olan küp model The Collection bileklik oldukça tarz bir üründür. The Collection küp model spor erkek çelik bileklik zincir yorumları bu aksesuar hakkında daha detaylı bilgi almanıza yardımcı olur. Bu yorumları okuyarak merak ettiğiniz soruların yanıtına ulaşmanız mümkündür. Aynı zamanda siz de ürün hakkındaki deneyimlerinizi yorumlar kısmında paylaşarak aktif bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz. The Collection küp model spor erkek çelik bileklik zincir fiyatı her bütçeye uygun olması ile dikkat çeker. Trendyol avantajlarıyla bu ürüne ulaşarak tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.