THE BODY SHOP Maca Root & Aloe Yumuşatıcı Tıraş Kremi 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Maca Root & Aloe Yumuşatıcı Tıraş Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE BODY SHOP Satıcı Ünvanı: SHAYA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396017987600099 Vergi Kimlik Numarası: 3960179876
    Bu ürün THE BODY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maca Kökü ve Aloe Yumuşatıcı Tıraş Kremimiz yakışıklı yüzünüzü ekstra yakın, temiz ve konforlu bir tıraşa hazırlamaya yardımcı olur. Erkekler için yeni bir tıraş kremine hazır mısınız? Doğru yerdesiniz. Bu pürüzsüz krem, ciddi yumuşatma gücüne sahip maca kökü ile formüle edilmiştir. İster uzun sakalınızı ortadan kaldırmanın, ister 3 günlük sakalınızı aldırmanın vakti gelmiş olsun, bu yumuşatıcı tıraş kremi sizi yeni biri gibi hissettirecek ve görünmenizi sağlayacaktır. Maca Root tıraş kremimiz ayrıca Meksika'dan Yerel Adil Ticaret aloe vera ile zenginleştirilmiştir, bu nedenle hassas, pürüzlü veya kuru ciltler için harikadır. Nazikçe kremsi bir köpüğe dönüşür, cildin hazır hissetmesine ve saçın yumuşamasına yardımcı olur, böylece tıraş bıçağının pürüzsüz bir tıraş için kaymasını sağlayabilirsiniz. Aloe ile zenginleştirilmiş bu tıraş kremi, Tıraş Fırçamızla harika bir uyum sağlar. Tıraş fırçası, geçmişten kalma bir araçtan daha fazlasıdır ve tıraş makinenizin yanında olmazsa olmazdır. The Body Shop'un tıraş kreminin köpürtülmesine yardımcı olarak etkilerini en üst düzeye çıkarır. Meksika'dan Yerel Adil Ticaret aloe vera ile zenginleştirilmiştir
  • Cildin lüks bir şekilde pürüzsüz ve nemli hissetmesine yardımcı olmak için maca kökü ile formüle edilmiştir
  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • 1. Islak yüz tüylerinize parmaklarınızla veya bir fırça ile uygulayın. 2. Cildinize zengin ve kremsi bir tabaka halinde eşit şekilde yayın. 3. Tıraşa başlayın! Tıraşınızı tamamladıktan sonra yüzünüzü suyla durulayın (veya gözlerinize bulaşırsa hemen durulayın. 4. Mükemmel bir tıraş için, cildinizi sakin ve nemlendirilmiş hissettirmek için Maca Root & Aloe Tıraş Sonrası Jel ile devam edin. Aqua/Water/Eau, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethanolamine, Parfum/Fragrance, Phenethyl Alcohol, Panthenol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Creatine, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Capryloyl Glycine.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 250 ml
  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver