Thalia Patentli Egzamaya Karşı Ardıç Ve Çayağacı Yağlı Şampuan Seti

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL

Ürün Bilgileri

Thalia Patentli Egzamaya Karşı Ardıç Ve Çayağacı Yağlı Şampuan Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sk akdenizstore Satıcı Ünvanı: SEDAT KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340201493
    Bu ürün sk akdenizstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patentli Egzamaya Karşı Ardıç ve Çayağacı Yağlı Şampuan Seti Ardıç ve Çay Ağacı Yağlı Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan’ın en önemli sırrı, Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda 24 çeşit bitkinin karışımından elde edilen ve saç dökülmesine karşı etkili olan patentli PhytoComplex AHL® isimli bitkisel aktiftir. Ürün ayrıca içeriğindeki provitamin ve hidrolize proteinle saçlarınıza kökten uca bakım yapar. Ürünün saç dökülmesine karşı etkeni içeriğindeki yoğun ardıç ağacı özleriyle artırılmıştır. Ardıç ağacının kan dolaşımını artırmak gibi harika bir özelliği daha vardır. Çay ağacı özleri ise saçlarınızda ve saç derinizde meydana gelen istenmeyen oluşumların giderilmesine yardımcı olur, kepek oluşumunu önler, saçınızı besler ve nemlendirir. Teknik Detaylar: Ayrıca saç kremi kullanmanıza gerek yoktur. SLS, SLES, paraben, parafin, hayvansal yağ, kostik gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kullanım Şekli: Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağlı Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan'ı ıslak saçınıza her iki günde bir uygulayın. En az beş dakika saçınızda bekletin. Emilimin artırılması için saçınıza masaj yapın ve ardından ılık suyla durulayın. Saç dökülmesine karşı olumlu sonuç alabilmek için düzenli olarak kullanın. Ürün bilgileri: Kozalak şeklindeki meyveleri (ardıç tohumu), dalları ve mis kokulu yapraklarıyla ardıç ağacı, doğanın sunduğu şifa kaynaklarından biridir. Dallarından ve tohumlarından yapılan merhemlerin cilt rahatsızlıkları üzerinde sağaltıcı etkisi vardır. Antiseptik özelliğe sahip ardıç yağı da cilt hastalıklarının önlenmesinde, aknelerin giderilmesinde, yağlı ciltlerin temizlenmesinde, kepek problemlerinde yararlıdır. Thalia Natural Beauty Ardıç Sabun, içerdiği tamamen doğal ham maddelerle cildinizi fazla yağlardan arındırır ve daha iyi görünmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra akne gibi istenmeyen oluşumların önlenmesine katkı sağlar. Gliserin ile zenginleştirilmiş olan Thalia Natural Beauty Ardıç Sabun, cildinizi nemlendirerek kurumasını önler.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver