Thalia Ahududu Macaron Sabun - 100 Gr

84 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Thalia Ahududu Macaron Sabun - 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ebitkisel Satıcı Ünvanı: SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590642473
    Bu ürün ebitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia Natural Beauty Ahududu Makaron Sabunu ile serinletici bahçelerin ve ormanların meyvesini cildinize taşıyın! Ürün bilgileri: Gülgiller ailesine mensup olan, “frambuaz” ve “ağaç çileği” isimleriyle de bilinen ahududu, damakları şenlendiren tadıyla olduğu kadar pıtırcık görünümü ve kırmızı rengiyle de çok çekicidir. Yetiştiriciliği yapılan türü tatlı, ağaçlık yerlerde yabani olarak yetişenleri ise mayhoştur. Meyve olarak tüketilmesinin yanı sıra çayı, reçeli ve likörü yapılır, aynı zamanda pastaların vazgeçilmez süsüdür. Böğürtlenle karıştırılsa da ahududu görünüm ve tat olarak bambaşka bir meyvedir. Amerika’dan Asya’ya kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde, Türkiye’de ise Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde yetiştirilen ahududu, antioksidan özelliğe sahiptir, öyle ki domatesten 10 kat daha fazla antioksidan içerdiği belirtilmektedir. İçeriğinde C vitamini, A vitamini, Omega-3 ve Omega 6 yağ asitleri, demir, kalsiyum, magnezyum, bakır, şeker, pektin, limon asidi bulunur. Damarları büzücü etkisiyle ishale iyi gelir, doğum sancılarını azaltır, regl dönemini düzene sokar, yüksek ateşi düşürür, tümör oluşumunun engellenmesinde görev üstlenir, grip ve nezleye iyi gelir, vücuda zindelik verir, stresi azaltır, bağışıklık sistemini güçlendirir, yağ yakımını ve toksinlerin atılmasını destekler. Ahududunun cilt ve saçlar üzerindeki etkilerine gelince… Yaşlanma etkilerinin ve kırışıklıkların azaltılmasına, cildin gerginleşmesine yardımcı olan ahududu, cildi besler ve hücreleri yeniler
  • bu şekilde cildin canlı ve parlak olmasını görünmesini sağlar. Güneş ışınlarının tahrip edici etkilerine karşı cildi korur. Sivilceleri azaltır, egzama ve sedef gibi rahatsızlıkların iyileştirilmesine katkıda bulunur. Cildin beyazlamasını da destekler. Ahududu sayesinde saçlar daha çabuk ve daha sağlıklı uzar, ayrıca nem oranı dengelenir. Ahududun cilt ve saç üzerindeki tüm bu etkilerini Thalia Natural Beauty Ahududu Makaron Sabunu’nda görmeniz mümkün. Makaron şekliyle gözlere de keyif sunan Ahududu Makaron Sabunu, koku ve rengin ideal bir karışımını sunar. Mis kokusuyla size tazelendiğinizi hissettirecek olan Thalia Natural Beauty Ahududu Makaron Sabunu’nu tüm aile bireyleri güvenle kullanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiş bu sabun sayesinde cildinizin daha saf ve temiz olduğunu hissedeceksiniz. Teknik detaylar: Hayvansal yağ, kostik ve parapen gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kullanım şekli: Thalia Natural Beauty Ahududu Makaron Sabunu’nu köpürterek yüzünüzü yıkayın, maske şeklinde iki üç dakika beklettikten sonra soğuk suyla durulayın. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak suyla köpürtüp tüm vücudunuza ve saçınıza uygulayın. Bir süre bekleyip ılık suyla durulayın. İçindekiler / Ingredients: SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA(WATER), PARFUM(FRAGRANCE), GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM ETIDRONATE, TETRASODIUM EDTA, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CI 77891(TITANIUM DIOXIDE), CI 51319(PIGMENT VIOLET 23)
Geri Bildirim Ver