10
Akvaryum Balık Yemi kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Tetra Pro Algae 100 Gram Bitkisel Balık Yemi

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218 TL215 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tetra Pro Algae 100 Gram Bitkisel Balık Yemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Lisans Satıcı Ünvanı: KÜBRA GÜLCAN KÖKSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4150427201
    Bu ürün Yeşil Lisans tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Tetra Pro Algae 100 Gram Bitkisel Balık Yemi

Yem seçimi, balıklar ve akvaryum canlıları için oldukça önemli bir konudur. Yem seçiminde son kullanma tarihine dikkat etmek fazlasıyla itina gerektiren bir parametredir. Satın alındıktan sonra belli bir süre kullanılan ürünün bozulmamış olmasına dikkat edilmesi önerilir. Balıkların sağlığına ve sindirimine üst düzey koruma sağlamak için yemlerin kullanılabilir vaziyette bekletilmesi tavsiye edilir. Paketi açtıktan sonra kuru ve serin bir yerde saklamak, uzun süreli kullanım için oldukça iyi bir yönelimdir. Nemden uzak bir ortamda muhafaza edilen Tetra Pro algae 100 gram bitkisel balık yemi, uzun süre boyunca bozulmadan durabilir. Balıklar için ana besleyici olan bu gıdanın hava almayan bir kapta saklanması, yemin tazeliğini koruması açısından faydalıdır. Siz de bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Bitkisel içerikli yapı
  • Kaliteli ve güvenilir içerik
  • Yüksek sindirilebilirlik oranı

Kaliteli Tetra Pro Algae 100 Gram Balık Yemi Özellikleri

Kaliteli Tetra Pro Algae 100 Gram Balık Yemi Özellikleri

Optimum düzeyde gramaja sahip olan bu ürün, balık sayısı az ya da çok olan akvaryumlarda güvenle tercih edilebilir. Belirtilen talimatlara uygun şekilde saklanan Tetra Pro algae yem, besin değeri ve lezzetinden herhangi bir şey kaybetmeden muhafaza edilebilir. Yemlerin birçok farklı çeşidi ve versiyonu bulunur. Cips formunda olan bu yiyecek akvaryum balıklarının severek tükettiği bir türdür. Yem seçiminde akvaryumda bulunan balık sayısı ve cinsi önemlidir. Bu yem içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde canlının günlük besin ihtiyacını karşılar. Optimum düzeyde büyüklüğe sahip olan yem parçaları, küçük ve büyük balıklar için uygundur. Düşük ısı yöntemiyle hazırlanan bitkisel balık yemi, vitamin ve besin değerlerini maksimum düzeyde korumaya alır. Buna bağlı olarak akvaryum balığının günlük olarak tüketebildiği yem çeşitleri arasında yerini alır.

Besleyici Tetra Pro Algae Balık Yemi Yorumları

Besleyici Tetra Pro Algae Balık Yemi Yorumları

Tetra Pro algae 100 gram bitkisel balık yemi yorumlarında ürünün temiz ve sağlıklı bir içeriğe sahip olması sayesinde güvenli bir şekilde kullanıldığından bahsedilir. Besleyiciliği yüksek olan bu yemin büyük çoğunluğu akvaryumda bulunan canlılar tarafından tüketilir. Bu sayede akvaryum içerisinde yemden arta kalan çöp ve kirlilik oluşmaz. Özenle tasarlanan bu yem, canlılar üzerinde optimal beslenme özelliğinin oluşmasına yardımcı olur. Bu özellik ile birlikte akvaryum suyundaki zararlı madde oranında gözle görülür bir şekilde azalma görülür. Bu etkiler, daha temiz ve yaşanılır bir akvaryum ortamının oluşmasına katkı sağlar. Ortalama bir akvaryum balığının gelişimi için yeterli ve dengeli besin içeriğine sahip olan yem, canlıların sağlıklı bir şekilde büyüme ve gelişmesine destek olur. Güvenli bir şekilde tüketilen bu ürünü balığın beslenme saatine ve miktarına göre kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tetra Pro Algae Balık Yemi Fiyatları

Bütçe Dostu Tetra Pro Algae Balık Yemi Fiyatları

Tetra Pro algae 100 gram bitkisel balık yemi fiyatı, ürünün gramajına ve sahip olduğu içerik listesine göre belirlenir. Stabilize C vitamini katkısı olan bu yem, hem enerji verir hem de balığın üst düzey bir seviyede gelişmesine katkı sağlar. Bitkisel kaynaklı beslenen balıklar için oldukça iyi bir alternatif olan bu ürün, kaliteli yapısı ve içeriğiyle dikkat çeker. Yemin içerisinde balık ve balık türevleri, bitki protein özütü, bitkisel yağ, spirulina, vitamin, deniz yosunu, tahıl, doğal renklendirici, maya ve elementler ile beraber katkı maddeleri bulunur. Olabildiğince doğal bileşenlerden meydana gelen bu ürün, balığın sindirim sistemi için uygunluk sağlar. Tüm balıkların tüketebildiği bu yem çeşidi, kaliteli yapısıyla deneyenlerin beğenisini toplar. Akvaryum balığının beslenmesi için uygun olan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşarak inceleyebilir, alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.