İlgili Kategoriler
Fiyat
Fiyat Geçmişi
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Ürün Puanı
"

Testere

" araması için 15075 sonuç listeleniyor

İşlerinizi Kolaylaştıracak Pratik ve Dayanıklı Testere Çeşitleri Trendyol'da!

Basit onarım işlerinden büyük çaplı tadilatlara kadar pek çok alanda el aletleri kullanılır. Söz konusu ürünler, kullanışlı özellikleri sayesinde farklı beklentileri karşılar. Geniş kullanım yelpazesiyle öne çıkan bu aletlerin başında testere gelir. Bu ürün; metal, ahşap ve plastik gibi birçok materyali düzgün bir şekilde kesmek için kullanılır. Tamir ve tadilat işlerini kolaylaştıran bu ürünler, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanır. Kişisel ve profesyonel alanlarda kullanıma uygun olan farklı testere modelleri bulmak mümkündür. Ürünler özellikleri ve fonksiyonları noktasında birbirinden ayrılır. Manuel kullanıma uygun olan testereler, özellikle fazla güç ve çaba gerektirmeyen kesim işlerinde tercih edilir. Elektrik gücüyle çalışan modeller ise kesilmesi güç malzemeler için son derece idealdir.

Testere modelleri, işlevsel tasarım ayrıntıları ile donatılır. Kullanıcıların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üretilir. Malzemelere şekil vermek için kullanıldığından uzunluk açısından birçok seçenek bulmanız mümkündür. Ayrıca biçimleri ile dikkat çeken birbirinden farklı testere çeşitleri bulunur. Yuvarlak, kıl, şerit, dekupaj gibi modeller, değişik işlemler için tercih edilir. Bahsi geçen aletler, işlevsellikleri ile beklentilere yanıt verir. İnsan gücünün gerekli olduğu durumlar için kullanıcılara önemli avantajlar sağlar. Aletler, kullanışlı tasarım ayrıntıları sayesinde bilek bölgesini yormaz. Ayrıca hafif yapılarıyla da son derece rahat bir deneyim yaşatır. Ürünler tekli olarak sunulduğu gibi testere seti hâlinde hazırlanan modeller de mevcuttur. El, demir, tahta testeresi gibi birbirinden farklı seçenekleri yakından inceleyebilir, gereksinimlerinize uygun olanları güvenle tercih edebilirsiniz.

Her İhtiyacınıza Uygun Testere Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Her İhtiyacınıza Uygun Testere Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Testere, çeşitli malzemelerin kesimini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmek amacıyla tasarlanan bir el aletidir. Bu kullanışlı ve pratik ürün, her türlü materyali kesmek için kullanılır. Metal, plastik ve ahşap materyalleri doğru bir şekilde kesmenize yardımcı olur. Kesilecek malzeme türüne bağlı olarak birbirinden farklı özelliklere sahip testereler tercih edilebilir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her alanda kullanıma uygun modeller üretilmiştir. Belirli özelliklere sahip olan bu aletler, dizayn noktasında beklentileri karşılar. Ürün, keskin bıçak yapısıyla da öne çıkar. Dayanıklı bıçağı, kesmesi güç malzemeler üzerinde kullanıma uygundur. Özel tasarımı sayesinde testereleri kontrol etmek son derece kolaydır. Hem sap hem de bıçak dizaynı, kesim işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı mümkün kılar.

Kıl, şerit, tezgâh üstü, gönye, daire, spiral, yuvarlak, ince, tel, kılıç, mini, katlanır, titreşimli testere gibi birbirinden farklı ürünler bulunur. Söz konusu modeller; tadilat, tamirat ve hobi amaçlı yapılan işlerde kullanıma uygun olarak tasarlanır. İnce yapısıyla dikkat çeken kıl testere, ağırlıklı olarak oyma ve kakma işlemlerinde tercih edilir. Düz ve kavisli kesimler için ideal olan bu ürün, özellikle hobi etkinliklerinde ön plana çıkar. Bahsi geçen ürünün çeşitleri arasında olan tezgâh testere ise daha çok profesyonel atölyelerde kullanılır. Zamanın verimli kullanılmasına yardımcı olan bu gereçler, son derece popülerdir. Pek çok iş kolunda bu aletin kullanımı oldukça yaygındır. İnşaat, mobilya ve benzeri sektörlerde yer bulan bu ürünler, kullanıcıların istekleri doğrultusunda tasarlanır.

Testereler, kullanım alanları ve malzeme yapılarıyla dikkat çeker. Masa, ahşap, zincirli, küçük, hobi, tranjer, elmas, titanyum, çelik, bıçkı testere modelleri sık tercih edilenler arasında yer alır. İlgili ürünler, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilir. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan bu modeller, kolay kolay zarar görmez. Özellikle elmas ve titanyum malzemelerden imal edilen testere çeşitleri son derece sağlamdır. Bu özellikleri metal materyallerin kesimi sırasında önemli avantajlar sağlar. Üstün keskinlik performansı, saniyeler içerisinde düzgün şekiller elde etmeniz noktasında elverişlidir. Herkese hitap edecek nitelikte olan ürünleri siz de kullanım amacınız doğrultusunda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Ahşap İşlerinde Vazgeçemeyeceğiniz Testere Modelleri

Ahşap İşlerinde Vazgeçemeyeceğiniz Testere Modelleri

Testere denilince akla ilk gelen malzemelerden biri ahşaptır. Ahşap, sert dokusuyla dikkat çeken bir madde olarak öne çıkar. Mobilya imalatında sık kullanılan bu materyalin şekillendirilmesi için testere kullanmak gerekir. Marangoz, mini el, ahşap el, marangoz el testeresi çeşitleri, hassas kesimler yapmanıza yardımcı olur. Bu ürünler, profesyonel ve hobi amaçlı kullanımlara uygundur. Modellerin küçük, orta ve büyük ebatlı seçenekleri bulunur. Ahşabın kalınlığına bağlı olarak farklı ürünleri tercih etmek gerekebilir. Kesilmesi güç malzemeler için, daha büyük ve tırtıklı bıçağa sahip olan ürünler son derece idealdir. Bu ürünler, geniş ağızları sayesinde kalın ve ahşap materyaller üzerinde işlem yapmayı kolaylaştırır.

Ahşap malzemeler hem üretim materyalleri hem de boyutları noktasında birbirinden ayrılır. Sunta, MDF, masif, lamine gibi türlere bağlı olarak farklı testere kullanımları söz konusudur. Sunta; talaşların yüksek basınçla sıkıştırılması ile elde edilen bir ahşap türüdür. Sunta kesmek için testere kullanımı oldukça yaygındır. Bu malzeme kolay bir biçimde şekil aldığından kaliteli bir ürün işinizi görür. Mobilya sektöründe sunta malzeme çok tercih edilir. Bu durumdan kaynaklı olarak özel testereler sıklıkla kullanılır. Masif ve lamine ahşaplar için de uygun benzer ürünler bulmak mümkündür.

MDF ise elyaf ve reçinenin sıcak basınçlı bir ortamda güçlü bir şekilde sıkıştırılmasıyla elde edilir. Bu malzeme, suntaya kıyasla daha sert bir yapıya sahiptir. Ayrıca neme dayanıklıdır. MDF kesmek için testere tercihi yaparken güçlü ve sağlam modellere yönelmek gerekir. Özellikle daire şeklinde tasarlanan çeşitler, MDF malzemeler üzerinde yapılan kesim işlemini oldukça kolay bir hâle getirir. Ofis ve mutfak mobilyalarının üretimi sırasında testere çeşitlerine sıkça ihtiyaç duyulur. Düz ve çapraz dişli el aletleri, ince işlemler için elverişlidir. Hem yumuşak hem de sert ahşapları kolayca şekillendirdiğinden kullanıcısına önemli avantajlar sağlar. Söz konusu ürünlerin kalın ve ince yapılı seçenekleri bulunur. Ayrıca testerinin uzunluğu da model seçimi yaparken belirleyici hususlar arasında yer alır. Ahşap yapılı materyallerin kesimi için birbirinden kullanışlı testere modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, ihtiyaçlarınıza uygun olanları tercih edebilirsiniz.

Pratik Ergonomik Testere Çeşitleri

Pratik Ergonomik Testere Çeşitleri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte testere çeşitleri birbirinden farklı özelliklerle donatılır. Modellerde yaşanan büyük değişim, farklı malzemelerin kesilmesini daha kolay hâle getirir. Testereler, kullanıldığı alana göre birçok modele ayrılır. Sık tercih edilen ürünlerin başında elektrikli ve motorlu seçenekler gelir. Söz konusu ürünler, güçlü performanslarıyla bir adım öne çıkar. Bu gereçler, kesimi güç olan malzemelerin şekillendirilmesi sırasında önemli avantajlar sağlar. Elektrikli kemik testere makinesi gibi birbirinden dikkat çekici ürünler, güç kapasiteleriyle bir adım öne çıkar. Yüksek randımanları sayesinde sert malzemeler bile saniyeler içerisinde kesilir. Bu ürünler daha çok profesyonel alanlarda tercih edilir. İnşaat, mobilya ve marangozluk sektörlerinde ilgili cihazlara fazlasıyla ihtiyaç duyulur.

Sıklıkla kullanılan ürünlerin başında; tezgâh üstü, mini daire, elektrikli daire, küçük motorlu, yatay şerit, elektrikli zincirli, balatlı motorlu, ağaç daire, akülü daire, akülü zincirli, benzinli küçük, mini elektrikli testere modelleri de gelir. Bu aletler, birbirinden farklı dikkat çekici teknik detaylarla donatılır. Ergonomik tasarım ayrıntıları sayesinde zorlu kesim işlemlerini bile pratik bir şekilde yapmanızı olanaklı kılar. Tezgâh üstü olarak adlandırılan bu modeller, kendi aparatları sayesinde ekstra bir alana ihtiyaç duymadan uygulama yapmanıza imkân tanır. Büyük ebata sahip olan bu modeller, profesyonel çalışmaların vazgeçilmez ekipmanları arasında yer alır. Söz konusu cihazlar, güvenlik noktasında da kullanıcılardan tam not alır. Kaza riskini minimum düzeye indirmek için otomatik kontrol mekanizmaları bulunur. Böylece kesmek istediğiniz malzemeye dokunmadan kusursuz işlemler yapmanız mümkün hâle gelir. Bahsi geçen modellerde çelik kafes sistemi mevcuttur. Bu kafes, el ve kol yaralanmalarına karşı etkili bir şekilde önlem almanız için üretilir.

Çizicili yatar daire, akülü tilki kuyruğu, dal budama motorlu testere gibi birbirinden değişik ürünler bulmak da mümkündür. Daire formunda hazırlanan seçenekler, alüminyum ve çelik malzemelerin kesim işlemleri sırasında kullanıcısına pratiklik kazandırır. Bu ürünler, hem yatay hem de dikey kesimler için son derece idealdir. Elektrikli ve akülü modeller ise ölçülü ve düzgün işlem yapmanıza yardımcı olur. Ahşap, plastik ve metal malzemeleri şekillendirirken elektrik aletlerden faydalanabilirsiniz.

Birbirinden Dayanıklı Şarjlı Testere Çeşitleri

Birbirinden Dayanıklı Şarjlı Testere Çeşitleri

Testereler, kullanım alanına bağlı olarak pek çok modele ayrılır. Sık tercih edilen ürünlerin başında şarjlı ve elektrikli testereler gelir. Söz konusu ürünler, son derece pratik bir kullanım tarzına sahiptir. Şarjlı modeller, her sektörde uygulama yapmaya uygundur. Özel bir metalden imal edildiği için dayanıklılık noktasında beklentileri fazlasıyla karşılar. Bu ürünlerin bıçak yapısı, sert cisimleri rahatça kesmenize yardımcı olur. Dayanıklı bıçak, kolay kolay zarar görmediği için uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Elektrikli, şarjlı, motorlu, benzinli, akülü, mazotlu, kılkuyruk, dekupaj, tilki kuyruğu testere gibi ürünler gel-git sistemiyle çalışır. Bu cihazlar, otomatik fonksiyonları sayesinde yorulmadan işlem yapmanızı olanaklı kılar. Şarjlı modeller, herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duyulmadan kullanılır. Ürünü, belirli aralıklarla şarj ederek uygulama yapmaya devam etmeniz mümkün olur. Ayrıca bu modeller portatif kullanım avantajı da sunar.

Metal kesici, el zincir, tırpan daire, şarjlı şerit, çelik tel, raylı daire, mini hızar, el daire, yatar daire testere seçenekleri sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bu modeller, farklı materyallerin kesimine uygun bir şekilde tasarlanır. Özellikle benzinli testereler; kauçuk, plastik, metal ve alüminyum gibi malzemeleri kesmek için kullanılır. Ürünlerin dayanıklılığı, malzeme kalitesi ile doğru orantılıdır. Plastik, alüminyum, ahşap ve metal maddeler, testere üretiminde sıkça tercih edilen malzemeler olarak bir adım öne çıkar. Kaliteli üretim malzemesiyle birlikte ürünün kullanım ömrü de artar. Performans noktasında ise elektrikli modeller pek çok kullanıcının beğenisini kazanır.

Akülü, elektrikli ve şarjlı testereler, kullanım kolaylığı noktasında son derece verimlidir. Ürünlerin performansı, güç kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterir. 220 volt yatar daire testere gibi pek çok seçenek ile pratik kesim yapmak mümkündür. Bu ürünleri farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Bahsi geçen modeller, açılı kesim yaparken önemli kolaylıklar sağlar. Bıçak açısı, işlem türüne göre ayarlanabilir özelliktedir. Cihazlar, fonksiyonel bir çalışma sistemine sahiptir. Otomatik kullanım avantajı sayesinde zahmetsiz bir şekilde kesim yapabilirsiniz. Birbirinden dayanıklı modeller, teknolojinin son harikası olarak dikkat çeker. Kırılmaz ve parçalanmaz malzemelerden imal edilen ürün çeşitleriyle siz de işlevselliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Testere Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Testere Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Testere, her ihtiyaca uygun şekilde tasarlanan bir el aleti olarak ön plana çıkar. Bu gereçlerin kullanım alanının genişliği, çeşit sayısının fazla olmasını da beraberinde getirir. Birbirinden farklı özelliklerde hazırlanan bu ürünlerin seçiminde bazı hususları göz önünde bulundurmak gerekir. Ağaç kesiminden çalı budamaya, mobilya imalatından inşaat malzemesi üretimine kadar pek çok alana uygun testere çeşidi bulmak mümkündür. Ürün tercihinde ilk olarak kesimi yapılacak malzeme türüne dikkat etmek gerekir. Ahşap ile metal malzemeler üzerinde işlem uygularken farklı aletler kullanmak gerekir. Bu durum hem aletin korunması hem de kesimin hassas bir şekilde yapılabilmesi açısından önem arz eder.

Testere seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kullanım alanının doğru belirlenmesidir. Dış mekânda kullanılmak üzere hazırlanan modeller, taşınabilir özellikte tasarlanır. Bu testere çeşitleri kompakt yapılarıyla bir adım öne çıkar. Söz konusu ürünler hafif tasarımlarları sayesinde kolayca taşınabilir. Ayrıca bu araçlar, şarjlı ve akülü gibi farklı güç kaynaklarıyla daha da işlevsel hâle gelir. Bu özelliklere sahip ürünlere herhangi bir güç kaynağına bağlamak gerekmez. Örneğin, tüm gün ormanda çalışan profesyonel kişiler bu tip ürünleri kullanabilir. Geniş alanlarda yapılan budama işlemleri için bahsi geçen aletleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Farklı kullanım alanlarına sahip olan testereler, boyutları noktasında birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Uzunluk, genişlik ve kalınlık açısından fazla sayıda testere çeşidi bulmak mümkündür. Bu ürünleri ayırt edilir kılan diğer bir özellik ise kasnak çapı ölçüsüdür. 40’lık, 50’lik, 60’lık, 180’lik şerit testere modelleri, profesyonel alanlarda kullanıma uygun ebatlarıyla bir adım öne çıkar. Burada belirtilen 40’lık ve 180’lik birimler, bıçağın kasnak çapının ölçüsünü ifade eder. Örneğin 60’lık bir testerenin, 60 mm çapında testeresi bulunur. Kesim yapacağınız malzemenin boyutlarına bağlı olarak seçim yapmanız gerekir. Her işe uygun modellerin evde çalışma yapmaya elverişli çeşitleri de bulunur. Daha küçük boyutlara sahip bu hafif testereler hobi amaçlı olarak tercih edilebilir.

Testerelerin Fiyat Aralığı Nasıldır?

Testerelerin Fiyat Aralığı Nasıldır?

Tadilat, tasarım, tamirat ve üretim işlemlerinde sıkça kullanılan aletlerin başında testereler gelir. Bu ürünlerden her amaca ve alana uygun yüzlerce farklı model bulmak mümkündür. Testere fiyatları, söz konusu aletlerin tasarımları doğrultusunda şekillenir. Ürünlerin; kalitesi, boyutu, ve kullanım şekli, fiyatlarının belirlenmesi üzerinde etkilidir. Ayrıca testerinin üretim materyali, fonksiyonları ve bıçak çeşidi gibi hususlar da fiyatların birbirinden farklı segmentte olmasını beraberinde getirir. Markalar tarafından gelişmiş teknolojilerle tasarlanan bu modeller, kullanıcıların beğenisini kazanır. Testere çeşitleri arasından her bütçeye hitap eden alternatifler bulmak son derece kolaydır. Ürünlerin fiyatlarına ve özelliklerine göz atarak ihtiyaçlarınıza uygun seçenekleri kısa sürede belirleyebilirsiniz.

Testere fiyatları, ürünlerin temelde otomatik ve manuel özelliklere sahip olmalarına göre değişir. Manuel aletler, ulaşılabilir düzeye sahip fiyatlarıyla öne çıkar. Bu ürünler daha kolay ve zahmet gerektirmeyen kesim işlemleri için tercih edilir. Hobi amacıyla veya kişisel kullanıma uygun oldukları için fiyatları daha düşüktür. Standart testereler; bıçak kalitesi ve boyutu noktasından birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Metal ve ahşap gibi cisimleri kesmek üzere tasarlanan seçenekler, dayanıklı yapılarıyla dikkat çeker. Aletin üretim malzemesinin kalitesi, sağlamlık düzeyine etki eder. Malzeme kalitesi arttıkça fiyat düzeyi de belirli bir oranda yükselir. Çok amaçlı testere çeşitleri ise geniş bir kullanım alanına sahiptir. Farklı malzemeleri hassas bir şekilde kesmek için tasarlanan bu ürünler önemli avantajlar sağlar.

Testerelerin elektrikli ve motorlu seçenekleri, profesyonel alanlarda sıkça kullanılır. Üretim atölyelerinde söz konusu cihazlara sıkça ihtiyaç duyulur. Motorlu testere fiyatları ise aletin teknik detaylarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Fabrikalarda kullanıma uygun büyük ebatlı ve çok fonksiyonlu makineler ile standart ürünlerin fiyatları birbirinden farklı düzeydedir. Zengin ürün çeşitliliğine sahip bu aletleri, kullanım alanınıza uygun bir şekilde tercih etmeniz mümkündür. Seçenekleri inceleyerek bütçenize hitap eden ürünleri kolayca satın alabilirsiniz. Geniş yelpazeye sahip olan testere çeşitleri arasından dilediğinizi, online alışveriş kolaylığı sağlayan Trendyol’dan istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Testere Ne İşe Yarar?

Metal, ahşap ya da plastik gibi birçok materyale uygun farklı testere çeşitleri mevcuttur. Profesyonel olanların yanı sıra kişisel kullanıma uygun aletler de vardır. Manuel kullanılanlar, daha az güç gerektiren işlerde tercih edilir. Elektrikli olanlar ise kesmenin daha zor olduğu yerlerde kullanılır. Bu çeşitlerin yanı sıra kullanım alanı ve işlevine göre değişiklik gösteren modeller de vardır. Bunlardan biri daire testeredir. Bunu MDF malzemelerin kesiminde kullanabilirsiniz. Alüminyum ve çelik materyallerin kesimi için uygundur. Bu sayede ofis ve mutfak mobilyalarının üretimi için son derece kullanışlıdır. Diğer bir çeşit olan şerit testere ise tomruk fabrikalarında sıkça kullanılır. Kalas üretmek için gerekli bir alettir. İki kasnak etrafında yukarıdan aşağı inen bir şerit lama bulunur. Bu, çeşitli malzemelerin kaba ölçülerinin kesilmesinde yardımcı olur. Kıl testereler ise U şeklindedir. Tepsi ve duvar süsü gibi daha ince işçilik gerektiren projeler için idealdir.

Testere Nasıl Kullanılır?

Testerelerin birçok çeşidi vardır. Buna bağlı olarak çalışma şekilleri de değişiklik gösterir. Manuel olanlar, insan gücüyle çalışırken elektrikli ya da motorlu olanlarda gerekli kurulumu yapmanız yeterlidir. Sık tercih edilen bir alet olan motorlu testerelerin kullanımını anlatmak, bazı modelleri çalıştırmanızda da yardımcı olacaktır. Bu testereyi kullanmak için ilk olarak benzine uygun ölçüde motor yağı ekleyerek hazneyi doldurmanız gerekir. Ardından zincir yağı deposunu doldurabilirsiniz. Bu sayede testere çalışır konuma gelecektir. Güvenlik önlemlerini aldığınızdan emin olduktan sonra testereyi çalıştırabilirsiniz. Bunun için çalıştırma ipini 2-3 kez çektikten sonra başlatma düğmesini çalışır hâle getirmeniz gerekir. Ardından ipi tekrar çekerek motoru çalıştırabilirsiniz. Cihazın çalışma süresi ise ürüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Testerenin tutma yerindeki mandalla cihazın gücünü artırmanız mümkündür. Ağaç kesme ve budama işlemleri için ideal olan bu ürünle bahçe işlerinizi kendiniz halledebilirsiniz.

Testere Çeşitleri Nelerdir?

Birçok materyale şekil vermek ya da kesmek için kullanılan testerelerin farklı çeşitleri vardır. Genel olarak elektrikli, el ve bahçe testereleri olmak üzere üç farklı kategoriye ayrılabilir. Elektrikli testerelerden biri olan dekupaj testere, geniş kullanım alanına sahiptir. Farklı bıçakların takılabildiği bu testereyle düz ya da kavisli kesimler yapabilirsiniz. Üstelik ahşap, metal, seramik ya da plastik gibi birçok farklı malzemede kullanılabilir. Geliştirilen teknolojiye sahip olanlarda ise toz emme ya da üfleme özelliği bulunur. Bahçede budama için tercih edeceğiniz testereler ise iki çeşittir. Bunlardan biri elektrikli testeredir. Küçük ya da orta boyuttaki işlerde kullanılır. Bunu belirleyen ise makinenin gücü ve kablo uzunluğudur. Bahçede kullanılan diğer çeşit de motorlu testeredir. Bunlar, daha büyük bahçeler için uygundur. Kablonun da sorun olmadığı bu aletlerde motor gücü ve çalışma süresi önemlidir.