Terlans Kokusuz Terebentin 1000 Ml Oil Paint Thinner

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
100 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Terlans Kokusuz Terebentin 1000 Ml Oil Paint Thinner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarlan Kimya Satıcı Ünvanı: TARLAN KİMYA SANAYİ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ LABORATUARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622020733200018 Vergi Kimlik Numarası: 6220207332
    Bu ürün Tarlan Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikle kokuya duyarlı kullanıcılar için geliştirilmiş yüksek kalitede şeffaf bir incelticidir. Yavaş buharlaşma hızından ötürü kokusu yok denecek düzeydedir. Yağlı boya, sentetik reçine ve ahşap parlatıcıları inceltmek için kullanılır. Az uçuculuğu sayesinde düzgün boya uygulamasına olanak sağlar. Yağlı boyalar kuruduktan sonra su, sabun veya deterjanla temizlenemez hale gelir. Bu durumlarda temizleme amaçlı genellikle terebentin kullanılır. Linolyum zemin, metal, parke ve benzeri yüzeylerden boya ve lekelerin çıkartılmasında mükemmel sonuç verir. Iz bırakmaz. Kokusuz terebentin doğal (keten yağı bkz. Terlans keten yağı, bezir yağı vs.) ve sentetik yağları inceltmede kullanılabilir. Çevre koruma tavsiyesi Terebentini ihtiyacınız ölçüsünde tasarruflu kullanınız. Atıkları kanalizasyona veya çöpe atmamaya özen gösteriniz. Devletin yetkilendirdiği kimyasal atık toplama merkezlerine veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk no color
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Terlans Kokusuz Terebentin 1000 ml Yağlı Boya İnceltici

İster bir sanat okulunda öğrenci olun ister zanaatkar, isterseniz de profesyonel boya kullanıcısı, iyi bir yağlı boya inceltici bir gereksinimdir. Bir sanat öğrencisi tablosunu yaparken, zanaat sahibi ahşap zemine boya uygularken veya evinizin mutfak dolaplarını yenilemek istediğinizde yağlı boyaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yağlı boyadan verim alabilmek için onu inceltmeniz gerekir. Bunu yaparken kullanılan malzemenin kalitesi, alınacak sonuç açısından önem taşır. Yanlış tercihler işlemin beklenmedik bir şekilde sonuçlanmasına neden olarak hayal kırıklığı yaşatabilir. Terlans Kokusuz Terebentin yağlı boyanın kullanıldığı tüm alanlarda sorunsuz bir inceltme sağlar. Yavaş buharlaştığı için muadilleri gibi koku yaymaz. Bu sayede meydana gelebilecek rahatsızlıkları en aza indirger. Az uçucu olması sayesinde yağlı boyaların düzgün bir şekilde inceltilip uygulanmasını sağlar.

  • Az uçucu ve kokusuz
  • Boya ve leke çözücü
  • İz bırakmaz

Sert Kokulardan Arındırılmış Kokusuz Boya İnceltici

Sert Kokulardan Arındırılmış Kokusuz Boya İnceltici

Terlans Kokusuz Terebentin 1000 Ml Oil Paint Thinner rahatsızlık veren sert kokulardan arındırılmış bir incelticidir. Sadece boyaların inceltilmesi için değil, fırçalarda kurumuş ve çıkarılması en zor yağlı boyaların temizlenmesinde de kullanılabilir. Bu amaçla kullanılabilen tiner gibi kokulu değildir. Bu nedenle çalışma alanlarındaki parke, metal ve benzeri yüzeylerden boya ve leke çıkarmak için de tercih edilir. Ayrıca ahşap yüzeylerden boyanın çıkarılmasında kullanılır. Terebentin, boyalı ahşap bir yüzeye uygulandığında boyayı yumuşatır ve kolaylıkla silinmesini sağlar. Kokusuz Terebentin 1 lt hacimli şişelerde satışa sunulur ve bu sayede uzun süreli kullanım sağlar. Çok yönlü kullanımı ve kokusuz özelliğiyle işleme çok daha katkısı vardır. Tuval üzerinde çalışırken, ahşap boyarken ya da profesyonel işlemlerinizde işinizin zor taraflarını kolaylaştıran kullanışlı bir üründür.

Boya ile Uyumlu Terlans Kokusuz Terebentin Özellikleri

Boya ile Uyumlu Terlans Kokusuz Terebentin Özellikleri

Boya ile son derece uyumlu olan terebentin güçlü bir çözücüdür ve bunun yanında hızlı kurur. Özellikle yağlı boya ile kullanılabilecek en uyumlu incelticilerden biridir. Boyayı etkili bir şekilde inceltir ve kullanılacak alan boyunca eşit olarak dağılmış bir pigment tabakası sağlar. Bu kokusuz terebentin yalnızca yağlı boyaların inceltilmesi için değil, sentetik reçine ve ahşap parlatıcılarının inceltilmesi amacıyla da kullanılır. Ayrıca keten yağı, bezir yağı gibi doğal yağları ve sentetik yağları çözmek için de kullanılabilir. Terlans terebentin her ne kadar sert kokulardan arındırılmış olsa da boyama işlemi yapılan alanın iyice havalandırılması önemlidir. Ürün ile ilgili kullanıcı deneyimleri Terlans Kokusuz Terebentin 1000 Ml Oil Paint Thinner yorum alanlarında çokça mevcuttur. Etkili fırça ve yüzey temizliği gibi kokusuz oluşu da ürünün avantajları arasında gösterilir.

Çok Yönlü Kullanımıyla Terlans Kokusuz Terebentin Fiyatı

Çok Yönlü Kullanımıyla Terlans Kokusuz Terebentin Fiyatı

Terlans terebentin yağları çözmek, vernik ve boyaları inceltmek, çeşitli yüzeyler ile fırçaların temizliğini sağlamak için idealdir. Farklı kullanım alanlarına sahip Terlans Kokusuz Terebentin 1000 Ml Oil Paint Thinner fiyat skalası oldukça avantajlıdır. Tek bir ürünle hem yoğun ve eşit bir pigment elde edebilir hem de hızlı kuruma sağlayabilirsiniz. Ayrıca işlem yaptığınız bölgede olası boya sıçrama ya da dökülme durumlarına da aynı ürünle müdahale edebilirsiniz. Etkili bir çözücü olan terebentin istenmeyen boyalardan kurtulmanızı sağlar. Ahşap kaplama yağları dahil doğal ve sentetik yağları seyreltmek ve çözmek için kullanılabilir. Giysilerden boya ve leke çıkarılmasında da oldukça etkilidir. Metal ve porselen gibi farklı yüzeylerde de yağ çözücü olarak kullanılabilir. Pek çok yönden ihtiyacınızı karşılayabilecek bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.