Tereson El,ayak, Koltuk Altı Terleme Önleyici Ve Ter Kokusuna Karşı Koruma Antiperspirant Sprey 2x50 ml

219 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  219 TL
%5 indirim
2 x  208,05 TL
416,10 TL
%7 indirim
3 x  203,67 TL
611,01 TL
%9 indirim
4 x  199,29 TL
797,16 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Tereson El,ayak, Koltuk Altı Terleme Önleyici Ve Ter Kokusuna Karşı Koruma Antiperspirant Sprey 2x50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tereson Satıcı Ünvanı: IPEK PHARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465143768900001 Vergi Kimlik Numarası: 4651437689
    Bu ürün Tereson tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tereson aşırı terlemeyi önlemeye karşı özel olarak geliştirilmiş etkili bir sprey antiperspiranttır. Koltuk altı, ayak ve el terlemelerinde kullanım için idealdir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Başlangıç olarak her gece yatmadan önce kullanılır. Etkisi ertesi gün hissedilmeye başlayacaktır. Terlemeyi 1-2 günde kontrol altına alacaktır. Terleme kontrol altına alındıktan sonra kullanmaya ara verilebilir. İçeriği
  • Aluminium Chloride Hexahydrate , Etil Alkol , Demineralized Water

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Hacim 50 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Tereson 8699137440012-32 2 x 50 ml El, Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici

TERESON 2×50 ml terleme önleyici, terleme sorununu ortadan kaldırarak daha rahat hareket etmek isteyenler için özenle tasarlanmıştır. İçerisindeki malzemelerin kalitesi sayesinde probleminize kısa sürede yanıt verir. Ayrıca bileşenlerinin cildinize zarar vermemesi için ürün laboratuvar ortamında test edilmiştir. Koltuk altının yanı sıra hem el hem de ayakta solüsyonu kullanabilirsiniz. Böylece birden fazla bölge için farklı ürünler almak zorunda olmadan tek bir terleme düzenleyici sayesinde sorununuzu çözebilirsiniz. Kullanma esnasında uygulama yapacağınız bölgenin kuru olmasına özen göstermelisiniz. Oldukça pratik olan ürün, gece kullanılıp sabah temizlenmelidir. Terleme sorununu unutturan bu önleyici sayesinde konforu kolayca yakalayabilirsiniz.

  • Koltuk altı uygulaması için her kola 2-3 sprey sıkılır.
  • El ve ayaklara uygulanırken her el veya ayağa 7 kez püskürtülür.
  • Hasarlı ve yeni tıraş edilmiş cilde uygulanmaz.

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Özellikleri Nelerdir?

TERESON 2×50 ml terleme önleyici, günlük hayatınızda problem haline gelen terleme sorunuyla başa çıkmanız için geliştirilmiştir. Ürünün içerisinde sprey başlıklı şişeler mevcuttur. İçeriğinde alüminyum klorür hekzahidrat kullanılmasıyla terlemenin önüne geçmeniz için özel olarak formüle edilmiştir. Şişelerin içerisinde hava almadan muhafaza edildiği için solüsyonu etkisini yitirmeden uzun süre kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Böylece temiz içeriği sayesinde cildinizde tahriş ve kızarma gibi sorunlara yol açmaz. Gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabileceğiniz kadar hafiftir. Aynı zamanda oldukça etkili olan ürün sayesinde mükemmel görüntü ve kokunuzu uzun süre boyu koruma şansınız vardır. Tüm bu özellikleriyle Tereson 2×50 ml terleme önleyici yorumlarını incelediğinizde gerçek kullanıcıların üründen oldukça memnun olduğunu anlayabilirsiniz.

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Etkisi Nasıl Çalışır?

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Etkisi Nasıl Çalışır?

TERESON 2×50 ml terleme önleyici etkisini kullandıktan birkaç saat sonra hissettirmeye başlar. Ter bezleri gün içinde aktif olarak çalıştığı için ürünü gece yatmadan kullanmanız halinde verimli sonuçlar alırsınız. Ayrıca cildiniz terleme düzenleyici spreyi sıktığınız esnada nemliyse alacağınız sonuç istediğiniz gibi olmayacaktır. Uygulama yaptığınız andan itibaren solüsyon gözeneklerinizi tıkamak için çalışmaya başlar. Başlangıçta gözeneklerinizi yavaşça tıkayan bu düzenleyici sprey dakikalar geçtikçe etkisini artırır. İlk önce geçici bir tıkaç yaratır. Sonrasında bu tıkamayı hem gözenek içinizde hem de gözenek girişinizde sağlamlaştırır. Gözenekler içinde yer eden bu tıkanmayı kalıcı hale getirmek için bulunduğu bölgede katılaşarak ter bezlerinizin çıkış yapacağı noktada bir duvar görevi görür. Bu işlemler sayesinde terlemenizi oldukça zorlaştıran ürün günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Kullanımı Kolay mıdır?

Tereson 2x50 mL Terleme Önleyicinin Kullanımı Kolay mıdır?

TERESON el ayak ve koltuk altı terleme önleyicinin kullanımı oldukça kolaydır. Kullanmaya başlamadan önce cildinizin kuru olduğundan emin olmalısınız. Gece yatmadan önce uygulama yapmanız solüsyonun etkisini gösterebilmesi için çok önemlidir. Sabah kalktığınızda ürünü cildinizden iyice temizleyin. Bir kere solüsyonu cildinizden temizlediğinizde tekrar sürmenize gerek yoktur. Eğer terleme probleminiz devam ediyorsa her gece yatmadan önce ürünü kullanabilirsiniz. Ancak terleme sorunu olan bölgeye önleyiciden aşırı miktarda püskürtme yapmak yerine tavsiye edildiği kadar sıkmalısınız. Sorununuz düzene girdiğinde haftada en fazla 2 kez olacak şekilde uygulama yapabilirsiniz. Yüz ve kafa gibi hassas bölgeler için uygulanması tavsiye edilmez. Ayrıca, herhangi bir cilt problemine sahipseniz ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız. Siz de sürekli terleme sorunuyla karşılaşmamak için bir yol arıyorsanız, Trendyol üzerinden Tereson 2×50 ml terleme önleyici fiyatına göz atabilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.