Tercih Akademi 2024. 9. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Soru Bankası Yeni Baskı

399 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tercih Akademi 2024. 9. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Soru Bankası Yeni Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Merkezi Satıcı Ünvanı: İSMAİL ŞAMDANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7980314499
    Bu ürün Kitap Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tercih Akademi Yayınları, Tercih Akademi 2024 . 9. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Soru Bankası, 9786052201374

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tercih Akademi 879981 2022 9. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Soru Bankası

9. sınıf, lisenin ilk yılı olduğu için üniversite sınavına hazırlanacak olan çocukların temel atması için iyi bir fırsattır. Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test, söz konusu dönemdeki öğrencilerin okulda daha başarılı olmalarını sağlamayı amaçlar. Kapsamlı içeriğiyle beğeni toplayan ürün sayesinde öğrenciler özel ders almadan notlarını iyileştirebilirler. Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test, fiyatıyla da kullanıcılar için cazip bir üründür. Özgün sorulara ulaşabileceğiniz bu eser sayesinde kısa sürede eksiğiniz olan konuları tamamlayabilirsiniz.

  • Yazar: Anonim
  • Sınıf: 9
  • Sayfa Sayısı: 736

Tercih Akademi 9. Sınıf Konu Anlatımlı Test Kitabının İçeriği Nasıldır?

Tercih Akademi 9. Sınıf Konu Anlatımlı Test Kitabının İçeriği Nasıldır?

Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test kitabı, zengin ve özgün içeriğiyle kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılamayı başarır. Söz konusu kitabın içerisinde 9. sınıf müfredatında yer alan tüm dersler vardır. Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı kitapta aynı zamanda sorular da vardır. Yeni öğretim programına uyumlu olan kitaptaki dersler; Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, din kültürü, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve İngilizce’dir. Bu konuların güncel uygulamalara göre anlatıldığı kitabın test bölümünün bulunması da oldukça avantajlıdır. Tercih Akademi 2022 9. sınıf dersleri konu özetli soru kitabı, birden fazla eserin içeriğini aynı anda barındırdığı için birçok kişi tarafından beğenilir. Siz de hem soru bankası hem de konu anlatımlı bir kitap arıyorsanız bu eseri tercih edebilirsiniz.

Tercih Akademi 9. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Okula Yardımcı mıdır?

Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test kitabının yazılmasının amacı, okula yardımcı olmaktır. Kitap, Lise 1’e giden öğrencilere okuldaki müfredatla ilgili destek olmak için hazırlanmış bir eserdir. Bu dönemdeki öğrencilerin derslerdeki açıklarını kapatmalarına yardımcı olur. Söz konusu eserin konu anlatımlı olması sayesinde çocukların anlamadıkları derslere detaylıca çalışmaları mümkündür. Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test, notlarını yükseltmek isteyen herkes için uygundur. Bu kitap sayesinde sınavlara daha etkin bir şekilde hazırlanmanız mümkün hâle gelir. Söz konusu ürün, hem test kitabı hem de kaynak arayışında olanlar için son derece faydalıdır. İster edebiyatta ister matematikte zorlanan Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test kitabı, kapsamlı içeriğiyle okulda size destek olur.

9. Sınıf Konu Anlatımlı Test Kitabı Öğrenci Gelişiminde Etkili midir?

Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test güncel soru dağılımı ve müfredat baz alınarak oluşturulduğu için son derece etkili bir kitaptır. Tüm 9. sınıf derslerini kapsayan içeriğiyle öne çıkan ürün, hem okula yardımcıdır hem de ilerideki sınavlar için bir temel oluşturma görevi görür. Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test, okul notlarını yükseltmek isteyen öğrenciler için birebirdir. Dersleri ayrıntılarıyla ele alan kitap, temelini iyi oluşturmak isteyenler için ideal bir eserdir. Söz konusu kitapta yer alan testleri çözen öğrenciler, derslerinde daha başarılı olabilirler. Dilerseniz Tercih Akademi 2022 9. sınıf tüm dersler konu anlatımlı test yorumlarını okuyabilir, ürünü sizden daha önce tecrübe eden gerçek kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Ardından bu kapsamlı ve kaliteli konu anlatımlı soru bankasını Trendyol üzerinden online alışverişin avantajlarıyla ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.