Teraxil El, Ayak, Koltuk Altı Terleme Ve Ter Kokusu Önleyici Sprey Deodorant Antiperspirant Unisex 50 ml

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Teraxil El, Ayak, Koltuk Altı Terleme Ve Ter Kokusu Önleyici Sprey Deodorant Antiperspirant Unisex 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7/24 ECZA Satıcı Ünvanı: DORAGOLD İLAÇ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310095083800001 Vergi Kimlik Numarası: 3100950838
    Bu ürün 7/24 ECZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teraxil El, Ayak, Koltuk Altı Terleme ve Ter Kokusu Önleyici Sprey Deodorant Antiperspirant Unisex 50 ml
  • Koltuk Altı, El, Ayak Ter Kokusu ve Terleme Önleyici. Eşsiz kokusu sayesinde, ekstradan koltuk altı, roll on, parfüm vb. kullanmanıza gerek kalmaz. YÜZ BÖLGESİ HARİÇ Koltuk Altı, El, Ayak ve Terleyen Tüm Vücutta kullanılabilir.
  • 50 ml
  • Sprey
  • Unisex
  • Kullanımı: Başlangıç olarak her gece yatmadan önce temizlenip kurutulmuş bölgeye 4-5 defa sıkılarak uygulanır. Sıkılan sıvıyı elinizle yedirerek eşit şekilde dağıtabilirsiniz. Terlemeyi ve Ter kokusunu 1-3 günde kesmeye yardımcı olur. Sonuçlar cilt yapısına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Terleme kontrol altına alınıp, kuruluk hissi arttığında kullanım sıklığını azaltılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Pudrasız
  • Hacim 50 ml
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Teraxil dg-teraxil-001 50 ml El, Ayak, Koltuk Altı Terleme ve Ter Kokusu Önleyici Antiperspirant Sprey Deodorant

Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey kişisel bakımına özen gösteren bireyler için üretilmiştir. Ter kokusunu ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan sprey gün içinde özgüvenin yüksek olmasını sağlar. El ve ayak terlemesinin yan sıra koltuk altı için de kullanıma uygundur. Terleme önleyici olarak kullanılan bu eşsiz ürün etkileyici kokusu ile deodorant ve roll on ihtiyacını ortadan kaldırır. Teraxil 50 ml antiperspirant sprey ferah ve konforlu bir yaşam sürmeniz için üretilmiştir. Size ve çevrenize rahatsızlık veren ter kokusunu önleyen mükemmel bir üründür.

  • Yüz bölgesi hariç tüm vücut için uygundur.
  • Anti alerjik özelliği vardır.
  • Miktarı 50 ml’dir.

Teraxil 50 ml Ter Kokusu Önleyici Sprey Kimler İçindir?

Teraxil 50 ml Ter Kokusu Önleyici Sprey Kimler İçindir?

Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey unisex bir üründür. Terleme sorunu yaşayan her birey için kullanışlıdır. Sağlıklı ve hijyenik bir yaşam tarzı olan insanların tercih ettiği bir spreydir. Vücutta bulunan ter bezlerinin ürettiği sıvının bakteri ve mantar oluşumuna sebebiyet vermesi ile rahatsız edici bir koku oluşur. Bu ter kokusu günlük aktivitelerde ve iş hayatında bireylerin rahatsız olmasına neden olur. Teraxil antiperspirant sprey, bu sorunu ortadan kaldırarak daha kaliteli bir yaşam sürmenizi sağlar. Sıcak havalarda ve yoğun iş hayatında terleme sorunu ile baş etmek isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. Farklı yaş grubundaki kişiler için kullanılması uygundur. Teraxil 50 ml antiperspirant el, ayak, koltuk altı sprey; ter kokusunu gidermek için ürün arayışı olan herkes için uygundur.

Teraxil El, Ayak, Koltuk Altı Koku Önleyici Sprey Nasıl Kullanılır?

Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey kullanımı pratik bir üründür. Spreyin başlangıç olarak her gece yatmadan önce temizlenip kurutulmuş bölgeye 4-5 defa sıkılarak uygulanması tavsiye edilir. Bu ürünün gece saatlerinde kullanılması oldukça önemlidir. Normal deodorant, roll on kullanır gibi istenildiği zaman kullanıma uygun olan Teraxil antiperspirant sprey istenilen bölgeye sıkıldıktan sonra masaj yapılarak cildin üzerine eşit şekilde dağıtılır. Ürünün kullanım sıklığı kullanıcıların tercihine bağlıdır. Spreyin ciltte kuruluk hissini arttırdığı fark edildiğinde kullanım sıklığı azaltılabilir. Hamileler, emziren anneler ve çocuklar için kullanılacaksa doktor tavsiyesine başvurulması önerilir. Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey fiyatı oldukça uygun bir üründür. Bütçe dostu fiyatı ile herkes için erişilebilir bir alışveriş deneyimi sunar.

Teraxil Antiperspirant Terleme Önleyici Spreyin Etki Süresi Nasıldır?

Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey kısa sürede etkisini gösterir. Etki süresi 1-3 gün arasında değişen sprey rahatsız edici ter kokusundan kurtulmanızı sağlar. Ürünün etkisini gösterme sıklığı kişinin cilt yapısına göre değişir. Bazı kişilerde daha uzun sürede etki göstermesi normaldir. Özel formülü ile terin deri yüzeyine çıkmasını önleyen Teraxil antiperspirant sprey uzun süreli kuruluk sağlar. Ürünün yarattığı kuruluk etkisinin 25 güne kadar devam ettiği görülmüştür. Sprey, koltuk altı için kullanıldığında el ve ayaklara göre daha kısa sürede kuruluk hissi yarattığı bilinmektedir. Gün boyunca terleme kaygısı olmadan rahatça hareket etmemize yardımcı olur. Teraxil 50 ml terleme ve ter kokusu önleyici sprey yorum bölümünü inceleyerek ürünü daha önce deneyimleyen kullanıcıların fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Teraxil antiperspirant spreyi kullanan bireylerin ürün hakkındaki memnuniyetlerini yorumlardan görmek mümkündür. Bu ürünü uygun fiyata Trendyol’dan satın alabilirsiniz.