Tenda F3 3x5 Dbi 300mbps 4port Wps Router

746,25 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tenda F3 3x5 Dbi 300mbps 4port Wps Router

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175057237800001 Vergi Kimlik Numarası: 1750572378
    Bu ürün BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TENDA F3 Kablosuz Router 300 Mbps N Kablosuz Akıllı Router F3, akıllı ev ağıları için özel olarak tasarlanmıştır. Üç harici anten ile internetdeki eğlencenizin tadını çıkarmak için evinizdeki kablosuz ağınızı genişletiyor. F3, mobil cihazları, medya oynatıcıları ve kablosuz ağınıza bağlı bilgisayarları evinizin her köşesinde güvenilir bir bağlantı ve genişletilmiş kapsama alanında tutmanıza yardımcı olur. Artık kör Kablosuz alanlar hakkında endişelenmenize gerek kalmayacak. Süper basit kurulum arayüzü ile 30 saniyede çaba harcamadan internete erişmenize yardımcı olur. Teknoloji meraklısı ya da ilk kez kullanan bir kullanıcı bile olsanız, F3’ü hızlı şekilde kurmanızı ve internetin keyfini hemen çıkarmanızı sağlar. F3, akıllı ev ağıları için özel olarak tasarlanmıştır. Kablosuz Kapsama Alanının Keyfini Yaşayınız 3 * 5dBi yüksek kazançlı çok yönlü antenler ile kusursuz kablosuz kapsama alanı sağlar. Üstün Çipset, Üstün performans İnsanda kalp ne ise Router için çipset de odur. Üstün Broadcom Çipset, müzik aktarımı, fotoğraf yükleme, video sohbet, HD video akışı ve diğer bant genişliği yoğun gereksinimler için ideal olan istikrarlı ve hızlı kablosuz performansı sağlar. Evinizin Her Köşesinde Kesintisiz Kablosuz İnternet Üç harici anten ile internetdeki eğlencenizin tadını çıkarmak için evinizdeki kablosuz ağınızı genişletiyor. F3, mobil cihazları, medya oynatıcıları ve kablosuz ağınıza bağlı bilgisayarları evinizin her köşesinde güvenilir bir bağlantı ve genişletilmiş kapsama alanında tutmanıza yardımcı olur. Kablosuz kapsama alanı dışında kalan ölü bölgeler artık canınızı sıkamaz. internette Ailece Gezinme Keyfi BelgelemeCE ROHS 3C EAC NOM IC NemÇalışma Ortamı:% 10 ~% 90 RH Yoğuşmasız Depolama Ortamı:% 5 ~ 90% RH Yoğuşmasız SıcaklıkÇalışma Ortamı: 0 ? ~ 40 ? Depolama Ortamı: -40ºC ~ 70ºC Boyut127.4mm * 90.5mm * 26mm DHCP SunucusuDestek Sistem AracıAğ Süresi, Sistem Yükseltme, Yedekleme / Geri Yükleme, Fabrika Varsayılanı, Giriş Parolası, Sistem Günlüğü, Yeniden Başlatma. EmniyetWPA Algoritması: AES, TKIP, TKIP ve AES Kablosuz Erişim Kontrolü: MAC Adres Filtreleme Anten3x5dBi harici geri alınamaz antenler Güç Tüketimi1,9 W (boşta) ~ 3,3 W (tam yük) Güç KaynağıDC 9V 600mA Buton1 * WPS / RESET LEDSYS, WiFi, LAN (1-3), WAN, T, WPS Sıklık2.4GHz Arayüz1 * 10 / 100M otomatik anlaşma WAN portu 3 * 10 / 100M otomatik anlaşma LAN bağlantı noktası StandartIEEE802.11 / b / g / n Hız2,4GHz bandında 300Mbps Daha İyi, Daha Kaliteli,%100 Güvenli ve Hızlı Alışveriş Firmamızın teknik servise alım hizmeti yoktur. Satış sonrası teknik servis hizmetleri ile
  • ilgili ürün imalatçıları ve ithalatçıları sorumludur. Mağduriyete uğramamak için fatura ve garanti belgenizi ürün kutusu ile birlikte saklayınız. Kutusuz ürünler için iade, cayma ve teknik servis hizmeti verilmemektedir. Herhangi bir konuda bilgi almak için mesai saatleri içinde bize ulaşabilirsiniz. • Site üzerinden alımlarınız da kdv dâhildir. • İade ederken aldığınız faturayı iade ile birlikte geri gönderiniz veya iade faturası kesiniz. Yoksa iade alamayız, değişim yapabiliriz. • Bu kategorideki bütün ürünler tamamen sıfır, ithalatçı-dağıtıcı-firma garantili olan ürünlerdir.
Geri Bildirim Ver