Temizhome Krom Nikelaj Gümüş Varak Yapışkanlı Folyo 40 Cm X 122 Cm

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Temizhome Krom Nikelaj Gümüş Varak Yapışkanlı Folyo 40 Cm X 122 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temiz Pazar Satıcı Ünvanı: METİN MENGİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5472407463200015 Vergi Kimlik Numarası: 6150133216
    Bu ürün Temiz Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kalınlığı 80 mikrondur. Banyo,mutfak gibi ıslak zeminlerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir.Kullanılmak istenirse taban döşemede de kullanılabilir. Ürün % 80 oranında ayna görüntüsü verir. Net olarak ayna yerine kullanamazsınız! Mermer,metal,fayans,ahşap,plastik yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. %100 silinebilir. Parlaklığı uzun yıllar kaybolmaz. Arka kısmındaki yapışkan kuvvetli olup yapıştığı yerden kolaylıkla kalkmaz. Suya,neme,ısıya maruz kaldığında kalkma ve kavlama yapmaz, dayanıklıdır.Ürünümüz yüksek kaliteye sahiptir bu nedenle kalın bir yapısı vardır.Esneme mukavemeti yoktur, sert dönüşlü parçalar için uygulaması zordur,düz ve hafif oval zeminlerde rahat uygulanabilir. Lütfen uyarıları dikkate alınız, açıklamayı okumadan alan müşterilerimiz daha sonra ürün esnemedi, ürün kalın , net ayna değil vb. olumsuz yorumlarda bulunuyor.Ürün görsel ve açıklamada ki gibi birebir aynı ürün gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Alfa Romeo 145
Geri Bildirim Ver