temiz iş Katalizör Yuvarlak Tüm Araçlar Ile Uyumlu 1. Sınıf Kalite Euro 4 Uyumlu

1.319,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

temiz iş Katalizör Yuvarlak Tüm Araçlar Ile Uyumlu 1. Sınıf Kalite Euro 4 Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: egzoz dünyası2352 Satıcı Ünvanı: MİTHAT BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560061827
    Bu ürün egzoz dünyası2352 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Temiz iş Araçlar Ile Uyumlu Euro 4 Yuvarlak Katalizör Çeşitleri Trendyol'da!

Temiz İş tüm araçlar ile uyumlu euro 4 yuvarlak katalizör, otomobil yedek parçalarından biridir. Katalizörler, araçların egzoz borusundan çıkan zararlı gazları emerek minimuma indirme görevi görür. Bu sayede hem çevreyi koruyabilir hem de aracı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Katalizör takılı olmayan araç, günümüz yasaları gereğince muayeneden geçemez ve trafiğe çıkamaz. Bu parça, araç yakıtının düzenli tüketilmesine de imkân verir. Böylece performansa olumlu etki yaparak kullanıcı yararına tutum sergiler. Katalizörü bozulan araçlarda yakıt tüketimi yüksek oranda artar ve araç ısınmaya başlar. Bu durumun önüne geçmek için yuvarlak katalizör modelli tercih edilebilir.

  • Gereksiz yakıt tüketimini önler.
  • Zararlı gazları emerek çevreyi korur.
  • Egzoz sisteminin aşırı ısınmasını engeller.

Temiz İş 1.Sınıf Kalite Yuvarlak Katalizörün Özellikleri Nelerdir?

Temiz İş 1.Sınıf Kalite Yuvarlak Katalizörün Özellikleri Nelerdir?

Tüm araçlar ile uyumlu üretilen yuvarlak katalizör modeli; hidrokarbon, karbonmonoksit, nitrojen oksit gibi zararlı gazları içine alarak dışarıya su, karbondioksit ve nitrojen verir. Bu sistemler, gün geçtikçe gelişmekle birlikte günümüzde kanun kapsamında zorunlu kılınan bir parçadır. Bu ürün, zirkondioksit gibi güçlü malzemelerden üretilerek araçta gerçekleşen yanma aşamasında devreye girer. Avrupa standartlarında euro 4 prosedürüne göre üretilen parça, standart bir kullanım sunduğu için tercih edilir. Zehirli gazları filtreleyerek daha temiz bir hâlde tekrar havaya karıştırır ve çevreye olan zararı minimuma indirmiş olur. Parça 650 santigrat dereceye kadar çalışabilir, fakat belirli kilometre aşıldığı zaman mutlaka yenilenmesi gerekir. Ayrıca motorun işlevini yerine getirebilmesi ve aracın uzun süreli kullanımı için mutlak kılınan bu ürün, egzoz sisteminin önemli parçaları arasında yer alır.

Temiz İş Tüm Araçlar ile Uyumlu Yuvarlak Katalizör Nasıl Kullanılır?

Araçların egzoz sisteminde yer alan yuvarlak katalizörler, özel tasarıma ve filtreleme özelliklerine sahip olduğu için uzmanı tarafından kontrol edilerek takılır. Özellikle 80.000-100.000 kilometreye ulaşan araçlarda çekim gücü azaldığında mutlaka bu parçanın kontrol ettirilmesi gerekir. Egzoz sisteminde yer alan katalizörlerin bütünlüğünü bozmadan diğer parçalara zarar vermeyecek şekilde yenilenmesi gerekir. Motorun sağlıklı çalışabilmesi için bu işlemler şarttır ve kullanılmadığı zaman araç sahibine ceza verilmesi muhtemeldir. Kullanıcılar parçanın doğru monte edildiğinden emin olmadan trafiğe çıkmamalıdır. Bu durum özellikle çevre koruması açısından büyük önem taşır. Filtre gözenekleri tıkandığında profesyonelce temizlenmesi veya araca uygun katalizörle değiştirilmesi gerekir. Aksi takdirde araçta yer alan diğer parçaların yüksek ısıdan zarar görmesi muhtemeldir.

Temiz İş Tüm Araçlar ile Uyumlu Yuvarlak Katalizör Kaliteli midir?

Temiz İş tüm araçlar ile uyumlu euro 4 yuvarlak katalizör, kaliteli ve nitelikli malzemeden üretilir. Egzoz sistemi ile direkt bağlantısı bulunan bu katalizörler, kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkar. Araçların yüksek ısıdan korunması, kontrollü yakıt tüketmesi ve çevreyi koruması ürünün kalitesini yansıtır. Kullanım ömrü dâhilinde yüksek ısıya ve fazla kilometreye dayanıklı malzemelerden üretilen bu yedek parça, uzun süreli çalışma performansı sağlar. Araç kullanım yoğunluğuna bağlı olarak zamanla değiştirilmesi gereken ürün, motor içindeki işlevini tam yerine getirir. Temiz İş tüm araçlar ile uyumlu euro 4 yuvarlak katalizör yorumları da ürünün işlevsel özelliklerine vurgu yapar. Aynı zamanda kullanıcılar ürünün ebatlarına dikkat çeken paylaşımlarda bulunur. Aracınız için ideal bir katalizör arıyorsanız bu ürünün özelliklerini inceleyerek seçim yapabilirsiniz. Siz de bu katalizör modelini tercih ederek online alışveriş platformu Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.