tellioğlu Sarı Sert Buğday Unu 10 Kg

359 TL
(35,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

tellioğlu Sarı Sert Buğday Unu 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tellioğlu Satıcı Ünvanı: BONATELLİ GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179117201200001 Vergi Kimlik Numarası: 1791172012
    Bu ürün Tellioğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tellioğlu Sarı Sert Durum Buğdayı Unu 1 Kg Pastadan poğaçaya, kurabiyeden ekmek yapımına kadar birçok lezzetli tarifin vazgeçilmezi olan un, doğru seçimle daha sağlıklı ve lezzetli sonuçlar ortaya çıkarır. Tellioğlu Un olarak, yılların tecrübesiyle sektör standartlarını aşarak katkısız ve güvenilir unlar üretiyoruz. Mutfaklarınızda doğru un seçimleriyle evlerinizde lezzetli yemekler yapabilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.Sarı sert durum buğdayından üretilen sarı un, besleyici değeri çok yüksek bir karbonhidrattır. Anadolu'nun verimli durum buğdayları seçilerek özenle işlenir ve doğal sarı renkli bir un ve işlendiğinde sarı başak renginden ekmekler elde edilir. Sarı un protein değeri yüksek ve B vitamini açısından zengin bir yapıdadır ve Sarı un ile işlenen ekmekler hem çok besleyicidir hem de çok lezzetlidir. Kullanım Alanları: Sarı buğday unu kendine özgü sarımsı rengi ve özellikle mantıya.erişteye,birçok ekmek çeşidine,pastalara ve diğer tüm hamur işlerine lezzet katar.Çok sert ve yüksek proteinli buğdaylardan elde edilir. Ürün Bilgileri: 100 gr Sarı Durum Buğdayı Unu için Ortalama Enerji ve Besin Öğeleri Enerji (kj/kcal): 1453/346 Yağ (g): 0,7 Doymuş Yağ (g)
  • 0,3 Karbonhidrat (g): 71 Şekerler (g): 3,2 Protein (g)(min): 12,5 min. Tuz (g): 0.12 Lezzetine doyamayacağınız ürünlerimizi taptaze bir şekilde, adresinize gönderiyoruz. Siparişinizin hemen ardından, ürünlerinizi kendi ambalajı haricinde korunaklı kargo kutularıyla aynı gün kargoya veriyoruz. Cumartesi ve Pazar günleri verdiğiniz siparişleri ise pazartesi günü kargoya veriyoruz. Kargo firmalarının yoğunluğu, konumunuz ve hava şartlarına bağlı olarak kargolarınızın size ulaşma tarihi değişkenlik gösterebilmektedir. 40 yıllık tecrübeyle, Türkiye’nin en kaliteli buğdaylarını laboratuvarımızda tüm testlerden geçirdikten sonra fabrikamızda işlemeye alıyoruz. Geleneksel öğütme yöntemleriyle öğütülen buğdaylar, hiçbir koruyucu ve beyazlatıcı kullanılmadan çeşit ve gramajlarına göre ayrılır. El değmeden ambalajlanan ürünlerimiz sofralarınıza ulaşmak için yolculuğuna başlar. Isıdan ve direkt güneş ışığından uzak tutarak, serin ve kuru bir yerde saklayınız. Son kullanma tarihi ve parti numarası paketin üzerindedir. Tellioğlu Un Fabrikası TS EN ISO 9001:2008, Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, belgelidir.
Geri Bildirim Ver

Tellioğlu 10 kg Sarı Buğday Unu ile Doyurucu Tarifler

1982 yılından beri un üretimi yapan, yurtiçi ve yurtdışında sürdürülebilir kalite anlayışıyla üretim yapan Tellioğlu’nun 50’yi aşkın un çeşidi bulunmaktadır. Sarı buğday unu ise tüketiciler tarafından büyük beğeni toplamaktadır. Yüksek kalite standartlarında üretimi yapılan Tellioğlu sarı sert buğday unu 10 kg ürünü özellikle sıkça hamur işi yapanlar ve işletmeler tarafından devamlı tercih edilmektedir. Sarı buğday unu ile yapılan ekmekler çok lezzetli olmakta ve güzel bir renge sahip olmaktadır. Bu unu sadece ekmek yapımında değil çeşitli hamur işleri ve farklı yemek tariflerinde kullanabilirsiniz. Tellioğlu tellıoglu 10 kg sarı buğday unu kalitesine göre çok uygun fiyatlara sahip yerli üretimdir. Sizde sağlıklı ve lezzetli hamur işleri için sarı buğday ununu tariflerinizde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

  • Sağlıklı
  • Kaliteli Üretim
  • Uygun Fiyatlı

Tellioğlu Sarı Sert Buğday Unu ile Lezzetli Tarifler

Un üretimi konusunda uzmanlığını kanıtlamış olan Tellioğlu ürünleri yiyecek sektöründeki büyük firmalar tarafından tercih edilmektedir. Pastane, kafe ve restoran gibi işletmeler de Tellioğlu sarı sert buğday unu 10 kg ürününü lezzetli hamur işleri için tercih etmektedirler. Özellikle ekmek yapımı için fırınlarda sıkça tüketilen bu un ile sizde evinizde kendi ekmeğinizi yapabilirsiniz. Bu ürün ile yüksek proteinli sert makarnalar üretmek de mümkündür. Dolayısıyla makarna üretimi yapan firmalar tarafından da kullanılan bir üründür. Tellioğlu tellıoglu 10 kg sarı buğday unu kullanımı yalnızca ekmek ve makarna için değil, aynı zamanda sağlıklı kurabiye, kek, pasta, poğaça, bisküvi, bazlama ve pizza gibi tariflere de farklı bir lezzet katmaktadır. Mücver, gözleme, hamburger ekmeği, helva, krep gibi tariflerde de bu ürünü kullanarak harikalar yaratabilirsiniz.

Kaliteli Buğdaylardan Üretilen Tellioğlu Sarı Sert Buğday Unu

Besin değeri yüksek bir karbonhidrat olan sarı sert durum buğdayından üretilen sarı un, Tellioğlu kalitesi ile üretilmektedir. Anadolu’nun verimli durum buğdaylarını seçerek bunları özenle işleyen Tellioğlu tamamen doğal ve geleneksel öğütme yöntemi kullanmaktadır. Tellioğlu tellıoglu 10 kg sarı buğday unu özellikleri arasında beyazlatıcı gibi maddelerin kesinlikle kullanılmadığı görülmektedir. Türkiye’de en kaliteli buğdaylarını seçerek üretim yapan Tellioğlu’nun bu ürünü tamamen el değmeden paketlenmektedir. Tellioğlu tellıoglu 10 kg sarı buğday unu içeriği protein ve B vitamini açısından oldukça yüksektir. Sarı un ile yapılan ekmek ve hamur işleri besleyici ve lezzetli olmaktadır. Sarı başak renginde ekmeklerin yapımı için bu ürün tercih edilmektedir. Sizde evinizde veya işletmenizde sağlıklı ve lezzetli ekmekler üretmek istiyorsanız uygun fiyatlarla Tellioğlu sarı sert buğday unu 10 kg ürünün siparişini verebilirsiniz.

Tellioğlu Sarı Buğday Unu ile Sağlıklı Yiyecekler

Tellioğlu tellıoglu 10 kg sarı buğday unu yorumları incelendiğinde tüketicilerin ürünün kalitesinden ve lezzetinden memnun oldukları bilinmektedir. Sağlığa faydaları olan sarı buğday unu vitamin ve mineraller açısından zengindir. Lif oranı yüksek olan sarı buğday ununun kan dolaşımını hızlandırdığı bilinmektedir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan bu un ile yapılan yiyecekler besleyici olduğu için bebek ve çocuklarınıza rahatlıkla yedirebilirsiniz. Sarı buğdaydan elde edilen Tellioğlu 10 kg un ürünü size uzun süre yetecektir. Saklama koşullarına uygun bir şekilde, ambalajın ağzı kapalı olarak muhafaza ettiğiniz takdirde ürün kalitesini koruyacaktır. Siz de sağlıklı beslenmenize sarı buğday unu ile yapılmış tarifler ekleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanmak için gönül rahatlığı ile Tellioğlu sarı sert buğday unu 10 kg ürününü hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz. Trendyol'da yer alan BNT_SARI01 ürün kodlu bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.