Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ekran Koruyucu Hayalet Cam (9D TAM KAPLAMA)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
125 TL'ye 5 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ekran Koruyucu Hayalet Cam (9D TAM KAPLAMA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telehome Satıcı Ünvanı: EMRE İNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4780790464
    Bu ürün Telehome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ekran Koruyucu Gizli Hayalet Cam (9d Tam Kaplama)

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Note 8 Pro
  • Garanti Süresi 6 Ay
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ekran Koruyucu Gizli Hayalet Cam (9D Tam Kaplama)

Akıllı telefonları korumak için kullanılan pek çok ürün vardır. Bunlar arasında çizilmelere ve kırılmalara karşı koruyan ekran koruyucu film, çoğu kişi tarafından tercih edilir. Cam ekran kaplamaları, her marka ve modele göre ayrı üretilir. Ekranın gizli olmasına dikkat eden müşteriler için özel tasarlanan hayalet cam ise pek çok avantaj sağlar. Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekran koruyucu gizli hayalet cam (9D tam kaplama) CWFER34GEFRT, yanlardaki belirli açılardan ekranın görünmesini engeller. Bu özelliği nedeniyle sıklıkla tercih edilen gizli hayalet cam, yoğun talep görür. Xiaomi Redmi Note 8 Pro uyumlu gizli hayalet cam, müşterilere özellikle kalabalık ortamlarda büyük fayda sağlar. Kısıtlayıcı görünümü sayesinde müşteriler, rahat ve güvenli bir kullanım elde eder. Ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

  • İdeal gizlilik filtresi
  • Üstün koruma
  • Yüksek performans

Telehome Xiaomi Note 8 Pro Gizli Hayalet Cam Özellikleri

Telehome Xiaomi Note 8 Pro Gizli Hayalet Cam Özellikleri

Toplu taşıma gibi kalabalık yerler için mükemmel gizlilik sağlayan hayalet camlar, telefonları güvenle kullanmayı sağlar. Bu ürünün hayalet ekran özelliği sayesinde çevredekiler ekranı göremezler. Ekranı tam kaplayan özelliği ile müşterilere geniş kullanım alanı sağlar. Ayrıca, dışarıdan gelen darbelere yüksek derecede dayanıklılık gösterir. 9H sertliği bulunan gizli hayalet cam, düşmelere ve çizilmelere karşı ultra koruma sağlar. Bu ürünün hassas dokunuş özelliği, telefonun dokunmatik hassasiyetini de destekler. Dokunmatik özelliğini azaltmadan güvenli kullanım sağlar. Yağ ve leke önleyici yapısıyla müşteriler temiz ve rahat kullanım elde eder. Bu ürün, HD görüntü kalitesi ile müşterilere ekran koruyucu yokmuş gibi bir izlenim sağlar. Avantajlı tüm özellikleri sayesinde Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekran koruyucu gizli hayalet cam (9D tam kaplama) kullananlar, yüksek memnuniyet yaşar. Siz de bu koruyucu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Kaliteli Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro Hayalet Cam

Kaliteli Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro Hayalet Cam

Beğeni kazanan bu ürün, kırılmayı ve çizilmeyi önleyen koruyucu tasarımıyla müşterilerin güvenli telefon kullanımına destek sağlar. Aynı şekilde verilerini korumak isteyen müşteriler için ideal bu ürün, mükemmel şekilde gizlilik filtresi uygular. Karşıdan bakıldığında normal, yandan bakıldığında siyah bir görünüm sağlar. Müşteriler, bu ürün sayesinde ekran parlaklığını ve çözünürlüğü düşürmeden telefonu kullanarak birçok avantaj elde eder. Pürüzsüz ve hassas yüzeyi ile dokunmatik kullanım kolaylaşır. Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekran koruyucu gizli hayalet cam (9D tam kaplama) yorumları, genellikle hem gizlilik hem üstün ekran koruma isteyen müşterilerin eşsiz deneyimlerinden bahseder. Bu yorumlar sayesinde, ürünün üstün kalitesi ve performansı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilen bu film, multifonksiyonel yapıya sahiptir. Parmak izi ve toz önleyen ekran yüzeyi ile ürünü konforla kullanabilirsiniz.

Avantajlı Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Ekran Koruyucu

Avantajlı Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Ekran Koruyucu

Birinci sınıf kalitede malzeme yapısı ve birden fazla avantajlı özelliği ile bu ürün, pek çok açıdan farkını ortaya koyar. 3D oval kavisi sayesinde ekran yüzeyine mükemmel şekilde uyum sağlar. Böylelikle ekran yüzeyine tüm olumsuz durumlarda tam koruma sağlanır. Müşteriler, hayalet cam özelliği sayesinde istenmeyen gözlere karşı gizlilik sağlar. Bu ürün, sahip olduğu tüm artılarının yanında farklı bütçelere uyum sağlayan fiyatlarıyla da dikkat çeker. Hem cazip hem kullanışlı olması yönleriyle müşteriyi her açıdan mutlu eder. Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekran koruyucu gizli hayalet cam (9D tam kaplama) fiyatları, ürün özelliklerini yansıtacak şekildedir. Ürün, dayanıklı yapısı ve avantajlı fiyatları ile dikkat çeker. Telehome Xiaomi Redmi Note 8 Pro ekran koruyucu gizli hayalet cam (9D tam kaplama) ürününü cazip fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.