Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Gamboç 5 Adet

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Gamboç 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamboç Satıcı Ünvanı: GAMBOÇ AMBALAJ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388162933100001 Vergi Kimlik Numarası: 3881629331
    Bu ürün Gamboç tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 micron kalınlığında PVC şeffaf malzeme kullanılmıştır. Kalın yapısı ile uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Gardırobunuzdaki korunan kıyafetlerinizi fermuarını açmadan görebilirsiniz. Alt kısmındaki metal aksesuar sayesinde ise taşımalarınız kolaylaşır. Ürünün tamamı şeffaf olup ön kısmı boydan fermuarlıdır. 60x100 cm ölçülerinde ( Takım elbise, mini elbiseler, ceket ve benzeri ölçülü kıyafetler için uygundur. ) Paket içerisinde 5 adet vardır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 60 x 100
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı, Koruyucu Gamboç 5 Adet 4401

Gamboç, diğer bir adı ile elbise kılıfı koruyucu kıyafetlerin korunmasını, temiz kalmasını ve kolay taşınmasını sağlayan bir üründür. Telapack gamboç şeffaf elbise kılıfı, koruyucu gamboç 5 adet şeffaf malzeme özelliği ile elbiselerinizi rahatlıkla görüp seçmenizi sağlar. Dolabınızda bulunan kıyafetleri, rengine yada kumaş türüne göre organize etme imkan tanır. Giysilerinizde oluşabilecek deformasyonu engeller ve ilk günkü gibi korur. Bu özellikleri ile uzun süre kullanım sağlaması sizi memnun eder. Ürünün ergonomik tasarımı; hafif olması ve kolay taşınması gibi avantajları sayesinde seyahat için sıklıkla tercih edilir. Taşıma esnasında kıyafetlerin hasar almasını önlemeye, formunun korunmasına yardımcı olur. Ütülü ve temiz kalmasını sağlar. Takım elbise, mini elbiseler, ceket ve benzeri ölçülü kıyafetler için uygundur.

  • Şeffaf malzeme ile pratik kullanım
  • Uzun ömürlü koruma
  • Kolay taşıma imkanı

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Avantajları

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Avantajları

Günlük olarak kullanılmayan gece elbisesi, takım elbise gibi özel gün kıyafetlerinin saklanmasında ihtiyaç duyulur. Ürün giyimlerinizin yıllar geçtiğinde bile ilk günkü gibi kalmasına olanak sağlar. Şeffaf görünümü ile günlük dolap düzenleyici olarak da kullanılabilir. Az yer kaplaması ve pratik kullanımı ile sıklıkla tercih edilir. Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Gamboç 5 adet 4401 alt kısmında bulunan kuş gözü kapsülü sayesinde sizlere kolay taşıma imkanı sağlar. Seyahat hazırlığında özel giysilerinizin, bavulun içinde fazladan yer kaplamasını ve yıpranmasını engeller. Seyahat sonrasında kullanımına ihtiyaç duyulan kıyafetlerin, tekrar ütülenmesine ya da temizlenmesine gerek yoktur, giyildiği zaman rahatsızlık hissi yaratmaz. Birçok amaçla kullanılabilmesi ve kıyafetlerinizin kullanım ömrünü koruması gibi avantajları Telapack gamboç şeffaf elbise kılıfı, koruyucu gamboç 5 adet kullananlar tarafından büyük beğeni toplar.

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Özellikleri

Telapack Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu Özellikleri

Telapack gamboç şeffaf elbise kılıfı koruyucu tamamen şeffaf bir ürün olup ön kısmında boydan fermuarı bulunur. 10 micron kalınlığında PVC şeffaf malzemeden üretilmiştir. Kalın yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlar. 60×100 boyutundaki şeffaf gamboç takım elbise, ceket, ölçüye uygun olan elbiseler ve benzeri kıyafetler için uygundur. Dolabınızda büyük bir alan kaplamaz. Altında bulunan kuş gözü kapsül tasarımı sayesinde pratik bir şekilde taşımayı hedefler. Hafifliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Sade görüntüsü ile kıyafetlerinizi rahatça bulabilmenize olanak sağlar. Dolap düzenleyicisi olarak oldukça kullanışlıdır. Telapack gamboç şeffaf elbise kılıfı, koruyucu gamboç 5 adet fiyatları kullanışlı ve uzun süreli ihtiyacınızı karşılayabilme özelliklerini sağlaması, sizi her anlamda memnun eder. Ergonomik yapısı ile nerede olursanız olun kıyafetlerinizin güvende olması içinizi rahatlatır ve hayatınızı kolaylaştırır.

Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu 5 Adet Yorumları

Gamboç Şeffaf Elbise Kılıfı Koruyucu 5 Adet Yorumları

Pratik taşıma, kolay saklama gibi özellikleri ile elbise gamboç giysileriniz için büyük önem taşır. Kuru temizleme sonrasında da sıklıkla kullanılır. Son derece kullanışlı olan bu ürün sizleri, giysilerin temizliği ve ütülü oluşu açısından büyük bir rahatlığa kavuşturur. Kıyafetlerin hasar görmemesi ve formlarının korunması, uzun süreli kullanımda kokmasının engellenmesi gibi olanakları sağlayacağı için cebinizi de rahatlatır. Telapack gamboç şeffaf elbise kılıfı koruyucu gamboç 5 adet yorumları ürünün sağladığı avantajları gözler önüne serer. Seyahatlar için önemli ve pratik bulunur. Dolaplarını düzenli görmeyi seven müşteriler için memnun edici niteliktedir. Uzun süreli kullanım için uygundur. Şeffaf PVC malzemesi ile ön plana çıkar. Sağladığı bu avantajlar ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Dolap düzeninizi ve seyahatlerinizi kolaylaştırmak için bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.